Verhalen, tips en meer...

Vers van de pers

Wij geven je graag een kijkje in onze wereld. Met mooie verhalen, projecten, maar ook tips en feitjes kom je steeds meer te weten over de wereld van woningbouw en verhuur. 

Filter op categorie
[GESLOTEN] Hopmans Wonen verbindt mensen met woningen en huurders met verhuurders. Dat is wat wij met passie doen met een energiek team van 22 mensen! Per direct zoeken we versterking in de vorm van een administratief medewerker.
Vanaf volgend jaar (2020) komt er een fonds waar huiseigenaren geld kunnen lenen om asbest van hun daken te laten verwijderen. Het fonds voor de verwijdering van asbest loopt door tot 2028. Op deze manier wil staatssecretaris van Veldhoven van Infrastructuur huiseigenaren stimuleren om op korte termijn in actie te komen tegen het asbest wat zich in daken en gevels bevind.
U bent aangenomen voor een leuke baan, verhuisd voor de liefde of bent het thuis helemaal beu en op zoek naar een nieuwe uitdaging. Een nieuwe woning komt dan al snel om de hoek kijken
Wie geld ‘over’ heeft zoekt naar rendement. Met 0,03 procent rente op de bank, loont sparen daarentegen al jaren niet meer. Welke alternatieven zijn er dan? Een goede mogelijkheid, waar wij als verhuurmakelaar u mee van dienst kunnen zijn, blijven stenen.
Heb je plannen om je (tweede) huis te verhuren omdat je bijvoorbeeld een periode naar het buitenland gaat, gaat samenwonen of een andere woning hebt? Wij geven je een aantal tips en tricks om te laten hoe jouw woning pico-bello is voor de verhuur!
Vanaf 01-01-2019 gaat Acser Wonen in Roosendaal verder als Hopmans Wonen.
Ons kantoor is gestart met het digitale platform van Verhuurtbeter.nl. Deze webapplicatie biedt potentiële huurders en ons kantoor een gebruiksvriendelijke digitale omgeving waarin optimaal en veilig gescreend kan worden.
Begin juni kondigden wij op ons kantoor een nieuwe medewerkster aan; Maaike Broumels. Nu, een maand na haar start, willen wij
Begin juni kondigden wij op ons kantoor een nieuwe medewerker aan; Ronald Wieme. Nu, een maand na zijn start, willen wij