Personeelshuisvesting

Wonen en werken

Personeelshuisvesting.

Bent u op zoek naar huisvesting voor uw flexwerkers? Wij willen u graag voorzien van de juiste huisvesting. Vanaf 1 persoon tot grote groepen, uw medewerkers voelen zich direct thuis!

  • Snel een gemeubileerde woning op locatie
  • Van één werknemer tot een heel team
  • Volledige ontzorging
  • Maandelijkse schoonmaak in uw woning
  • 24 / 7 bereikbaarheid voor u en uw medewerkers
  • Maandelijks digitale rapportages

Laat ons weten wat u zoekt

tevreden bedrijven
werknemers van een woning voorzien
vestigingen staan voor u klaar

Focus op uw business

Wij weten hoe fijn het is om te kunnen focussen op dat waar u goed in bent. Graag helpen wij u daar bij!

Wij zorgen dat uw personeel een fijn verblijf heeft. Zo kunnen zij zich focussen op hun werk en heeft u tevreden werknemers.

Huisvesting wordt ingeregeld volgens de normen van het SNF-keurmerk. Bewoners hebben allen voldoende koel- en vriesruimte, hun eigen privacy, kwaliteit inventaris en aan de normen van de brandveiligheid wordt voldaan.

Wij bieden goede woonruimte in een uitstekende leefomgeving voor uw medewerkers.

We houden intensieve controle op de bewoning om probleemsituaties te voorkomen. 

Wij sturen pro-actief onze technische dienst aan. Zodat de woonruimte en omgeving in een goede staat blijft. 

Met onze samenwerkingspartner Allround Quality wordt de woning periodiek schoon gehouden in de algemene vertrekken. Slaapkamers zijn privé en dienen de bewoners zelf te onderhouden.

Focus op uw business

wij regelen de rest.

SNF-keurmerk

Huisvesting volgens de normen van het SNF-keurmerk. Voldoende privacy, leefruimte, goede inventaris en voldoen aan alle brandveiligheidseisen.

Maandelijkse rapportage

Iedere maand verplichte controle. Deze service is inbegrepen in de verhuur. Op verzoek word u maandelijks voorzien van rapportages.

Periodieke schoonmaak

Periodieke schoonmaak in de algemene vertrekken draagt bij aan woningbehoud. Slaapkamers zijn privé en dienen de bewoners zelf te onderhouden.

Technische dienst

Wij sturen pro-actief onze technische dienst aan. Zodat de woonruimte en omgeving in een goede staat blijft gedurende de huurperiode.

24 / 7 bereikbaarheid

Storingen en klachten kunnen 24/7 worden ingediend. Alle bewoners zijn voorzien van onze contactgegevens in geval van nood.

Kleine en grote groepen

Voor elke aanvraag een invulling. Dat is waar we naar streven. Ook in druk bezette periodes.

Ons werkgebied

Ons werkgebied is geconcentreerd op:

Antwerpen
Terneuzen
Moerdijk

Omdat we een groot netwerk hebben in andere gebieden in Nederland, België en Duitsland kunnen we u ook voorzien in deze omgeving.

Over zakelijk huren

Bij het huisvesten van personeel bent u al veel tijd kwijt aan het zoeken van woningen, bellen en het maken van afspraken.

Hopmans Wonen helpt u daarom met de personeelshuisvesting. Als verhuurmakelaar is het ons doel om binnen korte tijd de juiste woning te vinden, optimale huurcondities en voorwaarden te realiseren. Het huisvesten van expats is via Hopmans Wonen snel en vakkundig geregeld.

Wilt u meer informatie of eventueel direct een woning bij ons huren? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Razendsnel een woning

Direct huren is mogelijk. Wij bieden snel een goede oplossing voor de tijdelijke huisvesting van uw personeel dankzij ons uitgebreide  scala aan appartementen en huizen.

Dien hiernaast een aanvraag in. Op basis van uw wensen, sturen we  snel en compleet een heldere offerte.

U weet gelijk waar u aan toe bent.

Laat ons weten wat u zoekt

Dit doen we samen

Hopmans Wonen hecht veel waarde aan het aangaan van langdurige samenwerkingsverbanden. Door kennis en ervaringen te delen ontstaan innovatieve samenwerkingen die ons helpen om strategische doelstellingen samen te verwezenlijken. Met trots presenteren wij hieronder een lijst van onze klanten: