Over ons

Wij zijn hopmans

Onze mensen zijn enthousiast, klantgericht en stellen professionaliteit voorop. U wilt investeren zonder onverantwoordelijke risico’s te nemen. Wij kijken met u naar de beste oplossing. Met een team van 18 betrokken medewerkers worden alle fases vanaf het moment van aanbieden van de object(en) tot het opleveren van het object verzorgd. Door korte lijnen en de juiste mensen op de juiste plek versterken wij elkaar.

  • Jong, dynamisch bedrijf
  • Investeren in een sterke band met onze relaties
  • Dragen zorg voor lange verhuurperiodes
Jaar van oprichting
Actieve medewerkers
vestigingen staan voor je klaar
Sinds 2009

Oktober 2009

Oprichting Hopmans Wonen

Jorn Hopmans richt Hopmans Wonen op vanuit een klein kamertje vanaf zijn thuislocatie. Wij zijn gestart met bemiddelingen tussen verhuurder en huurders.

April, 2010

Eerste beheer projecten

De behoefte om als eigenaar ontzorgd te worden groeide. Wij hebben besloten de dienstverlening uit te breiden en te specificeren voor de komende jaren.

September, 2011

Eerste kantoorlocatie Bernadettestraat 10, Bergen op Zoom

Onze eerste locatie! Wij hebben hier 3 jaar met ontzettend veel plezier gewerkt. Een eigen loods voorzag ons van opslag voor de gemeubileerde woningen, maar wegens uitbreiding van het team is er besloten om een groter pand te zoeken.

Juni, 2013

Nieuw kantoor Antwerpsestraat 50, Bergen op Zoom

3 jaar op een centrumlocatie met meer werkplekken voor het personeel. 

Oktober, 2014

Fusie Acser Wonen

Aanvankelijk waren Hopmans Wonen en Acser Tijdelijk Wonen twee aparte bedrijven binnen dezelfde markt. Door de fusie in 2014 is er een versterking ontstaan op alle fronten. Klanten kunnen beter en over een breder gebied bedient worden.

April, 2015

Mijlpaal 1.000 woningen verhuurd!

In de afgelopen jaren zijn door ons team meer dan 1000 woningen verhuurd, een absoluut hoogtepunt. Wij streven nu naar de volgende 1000!

Juli, 2016

Nieuwe locatie Veilingdreef 21

Hopmans Wonen is sinds 2016 gevestigd aan de Veilingdreef 21 te Bergen op Zoom. Een hoge mate van vertrouwen bij onze klanten, kwaliteit en vakkundigheid kenmerken ons team van 18 betrokken medewerkers.

Februari, 2018

Nieuwe loods Bergen op Zoom

Inmiddels is de verbouwing van de nieuwe loods klaar en kan de buitendienst het eindelijk in gebruik nemen! Voor alle vestigingen is er nu een centraal punt waaruit gewerkt kan worden. 

Maart, 2018

Lancering nieuwe website!

Na maanden hard werken is er een nieuwe website gelanceerd!

Hopmans realiseert!

Hopmans Wonen heeft sinds 2009 een 6-tal projecten met een totaal aan 26 woningen ontwikkeld. Van starterswoningen tot luxere appartementen. 

Ons doel is het haalbaar maken van gebiedsontwikkelingsprojecten voor de toekomstige bewoners. Oplossingen creëren die er toe doen. We doen dat met onze persoonlijke betrokkenheid, juiste dosis inlevingsvermogen, kennis, ervaring en onze unieke werkwijze.

Bekijk projecten waar wij met trots aan werken