Hier zijn we trots op

Portfolio

Hopmans Wonen is meer dan alleen een verhuurkantoor. Wij zetten ons ook in om vastgoed om te zetten waardoor er meer rendement gegenereerd kan worden. 

We begeleiden het gehele traject van a tot z!

Filter op categorie
Meer woonruimte creëren
2 woonhuizen gesplitst in 4 volwaardige huurappartementen met ieder 1 slaapkamer. Optimaal rendement behalen op een bestaande locatie.
3 Woonhuizen en 2 Appartementen
De 175 jaar oude bakkerij Augustijn is sinds juni 2013 gestopt. Na de aankoop zijn er 3 woonhuizen gerealiseerd en 2 appartementen. Gedegen huurwoningen voor de middensector.
13 nieuwbouw appartementen
Het voormalige BNP Paribas Fortis gebouw is volledig verbouwd tot dertien nieuwbouw appartementen in het centrum van Roosendaal. De verbouwing van het monumentale pand duurde ongeveer één jaar, maar het resultaat mag er zijn. De buitenkant is intact gebleven, maar de rest is volledig vernieuwd. Het pand heeft een totale oppervlakte van 540 vierkante meter en is verhuurd aan de middensector.
4 extra appartementen
Het voormalige woongemeenschap ’t Pluspunt aan de Langeweg 4 in Kruisland is verbouwd om extra wooneenheden te creëren. De oorspronkelijk gezamenlijke woonruimten met hierin onder andere een gaarkeuken, wasserette en voormalige kapel zijn verbouwd tot 4 appartementen. Het pand heeft een totale oppervlakte van 720 vierkante meter en zal onderdak bieden aan eenpersoonshuishoudens. De 4 nieuwe appartementen zijn oktober 2017 (deels) gestoffeerd opgeleverd.
Kantoor Acser Wonen
Bij het huidige kantoor van Acser Wonen is er 40 vierkante meter kantoorruimte bijgekomen. Het aanzicht is intact gebleven, maar binnenin is het één en ander wel veranderd.