Werkwijze

Onze Werkwijze

We begrijpen dat u de verhuur van uw woning goed geregeld wilt hebben, zodat u er zo min mogelijk omkijken naar heeft. Daarom hanteren we ons Faseplan. 

Gewoon helder en overzichtelijk.

Fase 1

Zoektocht

Advies, screening en een huurder aandragen. De basis voor het creëren van een prettige verhuurperiode.

Vanaf Fase 1 gaan wij voor u van start.

Promotie

Uw woning wordt naast een uitgebreide advertentie op onze website ook op Pararius.nl en Huurwoningen.nl weergeven. Tevens zijn wij actief op social media en door mailings worden alle ingeschreven woningzoekenden direct benaderd.

Bezichtigingen

We gaan door tot we de juiste match hebben, zowel overdag als ‘s avonds. Gewoon onbeperkt bezichtigen.

Screening

Het is voor ons net zo belangrijk als voor u om een betrouwbare huurder voor uw woning te vinden. Daarom worden kandidaten vooraf grondig gescreend met onder andere EDR Credit Services.
Fase 2

Start van de verhuur

U heeft van ons de juiste kandidaat voorgedragen gekregen, wat betekent dat de verhuur kan beginnen. 

Fase 2 gaat van start. 

Van huurovereenkomst tot en met sleuteloverdracht.

Fase 2

Huurovereenkomst

Altijd de juiste huurovereenkomst voor ieder type verhuur. Helder beschreven afspraken zijn de basis van het voorkomen van onduidelijkheden. Jaarlijks worden onze overeenkomsten gescreend.

Eerste betaling

Wij ontvangen de huur van de huurder en storten deze eerste betaling aan u door.

Proces verbaal van oplevering

Vastlegging van de woning op de juiste manier is het handvat voor een correcte eindoplevering. Met onze nieuwste app worden formulieren digitaal ondertekend en naar alle partijen gestuurd.

Sleuteloverdracht

Bij de overdracht worden reeds bekende schades genoteerd, meterstanden doorgegeven en een incheck rapportage  opgemaakt. Tot slot is er de ondertekening door alle partijen.

Beheer en service tijdens de verhuurperiode

Met onze beheerpakketen gaat de dienstverlening vanaf de opmaak proces verbaal van oplevering verder. 

Indien van toepassing

Beheer & Service

Kiest u voor een beheerpakket? Dan wordt u het gehele  traject van A tot Z begeleid. 

Financieel beheer

Binnen dit pakket dragen wij o.a. de zorg voor de complete in- en outcheck rapportage, het incasseren van maandelijkse huren, doorbelasten servicekosten, verrekeningen gas, water, elektra en/of gemeentelijke heffingen en bewaken van eventuele achterstanden.

Totaal beheer

Dit pakket is inclusief het financieel beheer. Daarnaast is er de mogelijkheid tot preventieve inspecties, coördineren en begeleiden van onderhoudsopdrachten en afhandeling van het klachtenonderhoud.

Service

Een belangrijke reden om het beheer van uw woning(en) uit handen te geven is dat u kunt genieten van uw rendement zonder extra zorgen. Wij denken graag met u mee!
Fase 3

Opzegging

Een gestroomlijnde oplevering van uw woning aan het einde van de huurperiode staat hoog in het vaandel. Bij het beëindigen van de overeenkomst met de huurder garanderen wij een perfecte oplevering.

Fase 3

Pre-eindinspectie

Voorafgaand aan de laatste huurperiode verzorgen wij een pre-eindinspectie. De huurder wordt gewezen op de tot dan toe waargenomen gebreken en geïnformeerd hoe correct op te leveren.

Toezicht op oplevering

Gestelde punten uit de pre-eindinspectie worden bewaakt en dienen uitgevoerd te worden door huurder.

Proces-verbaal oplevering

Aan het einde van de huurperiode voeren we gezamenlijk de eindinspectie uit en vergelijken we de foto’s van de incheck ter plekke met de actuele staat van de woning. Mogelijke kosten door aangebrachte schades handelen wij direct met de huurder af.

Financiële afwikkeling

Alle administratieve zaken worden door onze back-office gereed gezet voor afronding. Na uw goedkeuring wordt de borg terugbetaald en het dossier succesvol afgesloten.

en we kunnen nog meer...

  • 3.763 ingeschreven woningzoekenden

Meer dan 3763 woningzoekenden zijn reeds ingeschreven in onze database. Dit zijn zowel particulieren, expats als bedrijven voor het technisch personeel.

  • Actieve (online) marketing

Via de match-mails naar woningzoekenden in onze database, het actief online presenteren via meerdere kanalen en de zichtbaarheid via onze driehoeksborden wordt uw woning vol in de schijnwerpers gezet.

  • Huurprijs voor een duurzame verhuurperiode

Wij zoeken de balans tussen een reële huurprijs en een zo effectief mogelijke huurperiode. U voorkomt hiermee leegstand, wissels en derving van rendement. 93% van de door verhuurder gevraagde huurprijs wordt gerealiseerd!

  • Woning binnen 24 uur online

Meteen de juiste informatie verwerken om gericht en snel de woning online te kunnen hebben. 

  • Gescreende huurders

Een gescreende huurder en ook nog passend bij uw woning dat is waar we naar op zoek zijn. De juiste match voor ieder object. Via EDR Credit Services ondervangen we zoveel mogelijk eventuele financiële tegenvallers.