Hopmans Wonen - Woning verhuren Bergen op Zoom - Verhuurmakelaar Bergen op Zoom

Woning verhuren aan expats

Verhuur uw woning met zekerheid aan expats.

Overweegt u om uw huis te verhuren aan expats? Slim, want u kunt hiermee een zeer mooi rendement behalen op korte én lange termijn. 

Als verhuurmakelaar in West-brabant en Zeeland helpen wij u met het succesvol verhuren met onze bewezen formule. Dit kan ook nog snel, want we hebben een ruim bestand aan expats die per direct een woning zoeken. Profiteer van onze huurgarantie van 12, 36, 60 maanden of langer!

Ontdek hoeveel verhuren u oplevert tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Hopmans Wonen Woningaanbod Bergen Op Zoom - huis kopen om te verhuren - Koophuis verhuren
Start met verhuren aan expats

Hoeveel kunt u verdienen met verhuren aan expats?

Er is op dit moment veel vraag naar woningen voor expats. Als huiseigenaar kunt u daar direct uw voordeel mee doen.

Met het verhuren van een huis aan expats kunt u een uitstekend rendement behalen. Bij Hopmans Wonen helpen we u graag om dit succesvol te doen. Dat betekent dat wij álles voor u regelen van bemiddeling tot financieel en technisch beheer.

Heeft u een (tweede) woning om te verhuren? Ontdek hoeveel u kunt verdienen met onze gratis berekening.

Klanten geven
onze service een
9,5

Verhuurwaarde berekenen.

Maak gebruik van onze gratis verhuurwaarde berekening. Ontdek hoeveel u kunt verdienen met het verhuren van uw woning.

Waardeberekening verhuren - instap 1/2

Adres niet gevonden, controleer uw postcode en huisnummer.

Bij het starten van de berekening gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Huis verhuren aan expats

Uw persoonlijke verhuurmakelaar staat voor u klaar.

Heeft u interesse in het verhuren van uw woning in West-Brabant, Zeeland of België? Neem direct contact op met onze verhuurmakelaar voor meer informatie. Bel direct of plan een vrijblijvend adviesgesprek.

Bij Hopmans Wonen hebben we een enorm netwerk van expats en werkgevers die per direct een huurwoning zoeken. Is uw woning geschikt voor een potentiële huurder? Dan is deze razendsnel verhuurd. Meestal binnen enkele dagen.

Zoekt u een professionele makelaar die voor u een nette huurder vindt? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat uw woning optimaal wordt verhuurd en vinden we razendsnel een geschikte huurder.

Expats zijn mensen die tijdelijk in Nederland verblijven voor hun werk. Zij werken vaak voor internationale bedrijven die in Nederland of België actief zijn. We zien ook steeds vaker dat expats door een recruitmentbureau worden geworven voor een HBO of WO functie in de ICT, Logistiek, Gezondheidszorg, Techniek en Sales bij een Nederlands bedrijf. Een expat (of buitenlandse werknemers) is dus geen immigranten, maar een hoogopgeleide expat met expertise en specifieke kennis in een vakgebied.

Vanuit de werkgever is er vaak budget voor huisvesting, een goed salaris, stabiel inkomen, langdurige arbeidscontracten en een uitstekend carrièreperspectief. Uw woning verhuren aan expats is dus een uitstekende optie voor een goed rendement op korte én lange termijn.

Meestal werken expats niet permanent in Nederland. Daarom is tijdelijke verhuur perfect passend. De aanwezigheid van een goede infrastructuur, internationale school, nabijheid van de werkgever en wooncomfort zijn belangrijke factoren waarop een locatie wordt gekozen.

Wij beschikken over een groot zoekbestand van bedrijven die per direct een woning zoeken in delen van West-Brabant, Zeeland en België, zoals Bergen op Zoom, Terneuzen, Roosendaal, Antwerpen, Gent en meer steden.

Een expat is een betrouwbare huurder die voor zijn of haar werk een aantal maanden tot jaren in Nederland verblijven. Daarna komt uw woning weer vrij voor een nieuwe verhuur of eigen inwoning.

Uw huis verhuren aan expats kent vele voordelen.

 • Expats gaan over het algemeen beter met uw woning om dan bijvoorbeeld studenten. Ze zijn voornamelijk bezig met hun werk, waardoor ze meestal geen overlast veroorzaken. De woning dient voornamelijk alleen om te slapen en eten. Wanneer u uw woning verhuurt aan een expat bent u vrijwel verzekerd dat de woning netjes blijft.
 • U kunt meer huur vragen voor uw woning. Expats hebben vaak een hoog inkomen en er is meestal een huisvestingsbudget van de werkgever beschikbaar om (een deel van) de huur te bekostigen.
 • U loopt minder risico dat uw huurder een beroep zal doen op de huurbescherming. Bij het einde van de huurperiode worden expats vaak door de werkgever gedwongen om na het einde van het arbeidscontract te vertrekken.

Huurgarantie van Hopmans Wonen

Om u extra zekerheid te geven bieden we ook een huurgarantie aan van 12, 36, 60 maanden of langer. Hierbij huren wij de woning direct van u in voor een vaste periode én voor een vaste huurprijs per maand. U ontvangt in dat geval iedere maand gegarandeerd huur. Staat uw woning leeg tussen twee huurperiodes? Dan nemen wij dit risico op ons.

Een huis verhuren aan expats is financieel gezien erg interessant. Expats hebben gemiddeld tussen de €1100 en €1.850 te besteden aan een woning dankzij hun hoge inkomen. Ook de werkgever/het bedrijf heeft doorgaans een budget beschikbaar voor huisvesting. Hierdoor levert het verhuren van uw woning aan expats vaak een hoog rendement op.

Wilt u de verhuurwaarde van uw woning berekenen? Onze verhuurspecialist helpt u hier graag bij.

Het verhuren van uw woning aan expats is geschikt voor zowel korte als lange termijn. Omdat de duur van het arbeidscontract per expat verschilt, is er voor iedere situatie een geschikte huurder. Zo zijn er expats die slechts enkele maanden een woning willen huren voor een tijdelijk project. Maar er zijn ook genoeg expats met het vooruitzicht om meerdere jaren in Nederland te wonen, die graag met hun gezin hier een toekomst willen opbouwen en op zoek zijn naar een comfortabele woning.

Om te voorkomen dat uw woning onnodig leeg staat helpen wij u graag om de juiste match te maken met een geschikte huurder. Wilt u extra zekerheid? Onze huurgarantie dekt leegstand 100% en geeft u gegarandeerd inkomsten, iedere maand. Ook als uw woning voor een langere periode leeg staat.

In principe is ieder type vastgoed geschikt om te verhuren:

 • Appartement.
 • Kamer voor korte termijn.
 • Vrijstaande woning.
 • Twee-onder-een kapwoning.

Expats zijn meestal op zoek naar comfort en gemak. Een gestoffeerde en gemeubileerde woning wordt doorgaans enorm snel verhuurd.

Als verhuurder wilt u graag iedere maand huurinkomsten ontvangen. Bij Hopmans Wonen bieden we u zekerheid. Profiteer daarom van onze huurgarantie service. U ontvangt gegarandeerd iedere maand huur. Hoe wij dit doen? Wij huren het pand rechtstreeks van u in voor een vast bedrag per maand. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over leegstand of betalingen. Wilt u meer weten over onze huurgarantie? Vraag het onze verhuurspecialist.

  • Een expat huurder verblijft voor langere termijn, dus comfort is belangrijk. Denk aan een snelle wifi verbinding, smart tv, een goed uitgeruste keuken met vaatwasser, magnetron, koffiezetapparaat en wasmachine.
  • We zien vaak dat modern ingerichte woningen met een frisse en neutrale stijl populair zijn. Denk hierbij aan een nette laminaat vloer of vergelijkbaar, wit gesausde wanden en een moderne badkamer en toilet.
  • Een nieuwe set handdoeken, lakens en kussens maken de woning fris, hygiënisch en schoon.
  • Zorg ervoor dat u een borg van tenminste 1 maand huur opneemt in de huurovereenkomst en bij een nette gemeubileerde woning bijvoorbeeld 2 maanden huur. Dit om eventuele onverwachte kosten van bijvoorbeeld kleine schade aan meubilair of keuken te dekken. Om de staat van de woning vóór aanvang van de huurperiode goed vast te leggen, adviseren wij u om gebruik te maken van een check-in rapport, aangevuld met foto’s op het moment van de sleuteloverdracht.
  • Maak duidelijke afspraken met de expat huurder over de duur van zijn huurperiode en leg deze vast in een huurovereenkomst, eventueel met een Engelse toelichting zodat de voorwaarden helder zijn. Zaken als onderhoud, wel/geen huisdieren en wandversieringen mogen ophangen zijn ook punten die in het contract benoemd kunnen worden.

Wilt u een eigen woning verhuren of beleggingspand tijdelijk verhuren aan expats? Wij beschikken over een groot netwerk aan werkgevers die per direct op zoek zijn naar huisvesting voor personeel. Uw woning is vaak al snel verhuurd! Daarnaast promoten we uw woning natuurlijk ook op diverse expat woningportalen (woningadvertenties zijn altijd met Engelse vertaling).

Team Jorn.jpg
Team Ralph.jpg
Team Lianne
Team Coen