Verhalen, tips en meer...

Vers van de pers

Wij geven je graag een kijkje in onze wereld. Met mooie verhalen, projecten, maar ook tips en feitjes kom je steeds meer te weten over de wereld van woningbouw en verhuur. 

Filter op categorie
Al sinds 2009 streven wij er dagelijks naar om iedereen te begeleiden met vragen, plannen en mogelijkheden over vastgoed. In die jaren zijn wij gespecialiseerd in de huur en verhuur van woningen en vanaf 1 april 2021 breiden we onze dienstverlening uit met verkoop.
Sinds begin 2020 is er een fonds waar huiseigenaren geld kunnen lenen om asbest van hun daken te laten verwijderen. Het fonds voor de verwijdering van asbest loopt door tot 2028. Op deze manier wil staatssecretaris van Veldhoven van Infrastructuur huiseigenaren stimuleren om op korte termijn in actie te komen tegen het asbest wat zich in daken en gevels bevind.
Begin jaren ’90 had Nederland 15 miljoen mensen, toen ook al op dat hele kleine stukje aarde. Nu wonen er volgens schatting van het CBS ruim 17 miljoen mensen in ons land.
U bent aangenomen voor een leuke baan, verhuisd voor de liefde of bent het thuis helemaal beu en op zoek naar een nieuwe uitdaging. Een nieuwe woning komt dan al snel om de hoek kijken