De bouw is van start! Hopmans Groep ontwikkelt 24 huurappartementen in Bergen op Zoom

Op 5 april jl. zijn de bouwwerkzaamheden begonnen van een appartementencomplex met 24 appartementen voor de huursector. Samen met o.a. wethouder Joey van Aken (Wonen en Volkshuisvesting – Gemeente Bergen op Zoom) mochten wij de “eerste paal” slaan en zijn daarmee de bouwwerkzaamheden van start gegaan.

Het complex zal bestaan uit 24 huurappartementen en biedt verschillende opties aan, waaronder drie-kamer-appartementen van ongeveer 70m2 en twee-kamer-appartementen van ongeveer 50m2. Hiermee hoopt Hopmans Groep tegemoet te komen aan de behoeften van een breed scala aan woningzoekenden, zoals alleenstaanden en stellen.

De appartementen worden gasloos opgeleverd, met een balkon en een luxe afwerking. Het complex beschikt o.a. over een lift, zonnepanelen, een algemene fietsenberging en 35 parkeerplaatsen.

Naar verwachting zal de oplevering van de appartementen plaatsvinden medio Q2 van 2024.

Het is ons doel om onze huurders hoogwaardige, duurzame en comfortabele woonruimte te bieden en op deze wijze een positieve bijdrage te leveren aan de grote vraag naar goede (huur)woningen.

Wil je meer informatie over dit project? Houd onze social media kanalen en website in de gaten waar we steeds updates over de bouw zullen plaatsen.

We kijken ernaar uit om onze eerste bewoners te verwelkomen in de nabije toekomst.

 

 

Deel dit verhaal