Hopmans Wonen - Woning verhuren Bergen op Zoom - Verhuurmakelaar Bergen op Zoom

Woning verhuren

Verhuur uw woning met zekerheid.

Overweegt u om uw woning te verhuren? Dan is het belangrijk dat u snel een nette en betrouwbare huurder vindt.

Als verhuurspecialist helpen wij u met het succesvol verhuren van uw woning. Ontvang een zeer mooi rendement en profiteer van onze huurgarantie van 12, 36, 60 maanden of langer!

Ontdek hoeveel verhuren u oplevert tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Hopmans Wonen Woning Verhuur Stappen Huis Verhuren Brabant

Hoeveel kunt u verdienen met verhuren?

Er is op dit moment veel vraag naar huurwoningen. Als huiseigenaar kunt u daar direct uw voordeel mee doen.

Met het verhuren van een woning kunt u een uitstekend rendement behalen. Bij Hopmans Wonen helpen we u graag om dit ook succesvol te doen. Dat betekent dat wij alles voor u regelen van bemiddeling tot compleet beheer.

Heeft u een (tweede) woning om te verhuren? Ontdek hoeveel u kunt verdienen met onze gratis berekening.

Klanten geven
onze service een
9,5

Verhuurwaarde berekenen.

Maak gebruik van onze gratis verhuurwaarde berekening. Ontdek hoeveel u kunt verdienen met het verhuren van uw woning.

Waardeberekening verhuren - instap 1/2

Adres niet gevonden, controleer uw postcode en huisnummer.

Bij het starten van de berekening gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Specialist in verhuren

Wij verbinden mensen

Inmiddels zijn we al ruim 10 jaar onderweg om alle verhuurders en huurders succesvol te bedienen. Wat begon op een zolderkamer, is uitgegroeid tot een gerenommeerd kantoor voor bemiddeling en verhuur van woningen. Ontmoet ons team en maak kennis met de afdelingen en ieders rol binnen het verhuurproces.

Team Jorn.jpg
Team Ralph.jpg
Team Maaike.jpg
Team Brian.jpg
Goed, beter of gewoon het beste

Kies het pakket dat bij u past.

Heldere pakketten en diensten vormen onze basis in ontzorging. Welk pakket past voor het verhuren van uw huis past het beste bij u?

Bemiddeling

Eenmalige bemiddeling

Eenmalig een professionele bemiddeling van bezichtigingen tot de sleuteloverdracht.

Financieel beheer

Inclusief bemiddeling

Geen omkijken naar het financiële vlak. Wij bemiddelen en verzorgen ook de administratieve zaken.

Meest gekozen

Totaal beheer

Inclusief bemiddeling

Hang lekker achterover! Wij zorgen voor de bemiddeling, financiële administratie en ook nog eens storingen en klachten.

Huurgarantie

Inhuur Hopmans

Liever altijd een vast bedrag per maand, leegstand of niet? Wij huren uw pand. Lees meer over huurgarantie.

Zekerheid, Helderheid en Vertrouwen

Heldere afspraken

Verhuren bij Hopmans Wonen betekent zekerheid, helderheid en vertrouwen. Bij Hopmans Wonen weet u daarom vooraf waar u aan toe bent. U krijgt bij de opname van uw woning direct een indicatie van de huurprijs en de dienstverlening die u van ons mag verwachten.

Zekerheid

We zorgen voor zekerheid. Zo regelen we een goede screening, up to date huurovereenkomsten en nog veel meer. Dat noemen we écht verhuren zonder zorgen.

Asset 7

Helderheid

Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent. En hoe helder het tijdens de verhuur is? Dat kunt u vanaf 2019 inzien in uw eigen unieke verhuurportal!

Vertrouwen

Wij gaan voor een samenwerking. Vertrouwen is daarin de sleutel tot succes. We doen wat we zeggen, en zeggen wat we doen.

Meer dan 10 jaar ervaring met succesvol verhuren
+
Tevreden verhuurders
+
Verhuurde woningen
+
Jaar ervaring
Vestigingen
Kennisbank

Meer weten over verhuren.

Wilt u meer weten over een onderwerp? Hieronder vindt u alles over het verhuren van uw woning.

U wilt uw koophuis verhuren, bijvoorbeeld omdat u voor werk tijdelijk verhuist. Of gaat u samenwonen en wilt u uw eigen woning verhuren als investering? Een koopwoning verhuren mag helaas niet zomaar. In dit artikel leest u aan welke regels uw woning moet voldoen om te mogen verhuren.

U bent voornemens om een woning te gaan verhuren of u twijfelt wellicht over wat mogelijk is? Dan kan een gesprek met één van onze verhuurspecialisten juist dé informatie aandragen waar u wellicht nog niet aan had gedacht.

Een woning verhuren is spannend en niet geheel zonder risico. Natuurlijk kies je een huurder zorgvuldig uit, maar hoe weet je zeker dat iemand een betrouwbare en nette huurder is? Om het risico op betalingsachterstanden of schade aan uw woning zo klein mogelijk te houden, screenen we uw potentiële huurder uitvoerig.

Bij het verhuren van uw woning is het vastleggen van afspraken enorm belangrijk. Zowel voor de verhuurder als voor de huurder is het prettig dat afspraken goed en helder vastgelegd zijn in een huurovereenkomst. Lees hier meer waar onze huurovereenkomsten aan voldoen.

Er zijn heel wat manieren om uw huis onder de aandacht te brengen bij potentiële huurders. Dankzij ons complete promotiepakket kunnen wij een snel potentiële huurders vinden. Een goede makelaar maakt gebruik van zoveel mogelijk kanalen en zet deze op een slimme manier in. Graag geven we u kijkje in ons promotieproces en laten we zien hoe we uw woning tot in de puntjes presenteren.

Wilt u een huis kopen om te verhuren? Het financieren van de aankoop kan niet met een reguliere hypotheek. Gelukkig bieden veel hypotheekverstrekkers een Verhuurhypotheek aan waarmee u een woning kunt financieren voor verhuur. In dit artikel leest u meer over de mogelijkheden van een verhuurhypotheek.

Een krachtig netwerk

Onze partners

Particulieren

Eigenaren die hun woning tijdelijk verhuren in verband met verblijf in het buitenland of wellicht een woning hebben geërfd. 

Vastgoedbeleggers

Onze relaties die bewust investeren in het creëren van eigen vastgoed of gezamenlijk investeren in een of meerdere woningen. 

Woningstichtingen

Door een nauwe samenwerking met de woningstichting verzorgen we gezamenlijk huisvesting in de sociaal maatschappelijke verhuur.

Gemeentes

Gemeentes bezitten vastgoed. Dit vastgoed wordt door ons beheerd en verhuurd in de sociaal maatschappelijke verhuur. 

Pensioenfondsen

Fondsen die geïnvesteerd hebben in vastgoedportefeuilles worden door ons ontzorgend bediend in het verhuren van hun portfolio. 

Banken

Het voorkomen van veilingen door vastgoed tijdelijk te verhuren draagt bij aan het voorkomen van verliezen voor hypotheekgever en hypotheeknemer.

Wij staan voor u klaar

Wij vertellen u graag meer

Heeft u interesse in het verhuren van uw woning? Ons team staat voor u klaar om u te helpen met eventuele vragen. Bel ons direct, of dien een terugbel verzoek in.

Bel ons direct
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur
Bergen op Zoom

Wordt u liever gebeld?
Plan een bel moment in.

Vrijblijvend adviesgesprek

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in om alle mogelijkheden van verhuren te bespreken.

Bereken verhuurwaarde

Nieuwsgierig naar de verhuurwaarde van uw woning? Laat gratis en vrijblijvende de verhuurwaarde van uw woning berekenen.

Veelgestelde vragen

De huidige krapte op de huurwoningmarkt is één van de redenen waarom uw huis verhuren nu heel interessant is. Er is op dit moment meer vraag naar woonruimte dan er wordt aangeboden. Hierdoor worden huurwoningen voor een hogere huurprijs verhuurd, en daar kunt u dus van profiteren.

In grote steden, zoals Rotterdam, Amsterdam en Den Haag is er ook veel vraag naar gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen. Deze huurwoningen worden vaak gehuurd door internationale werknemers/expats of hun werkgever. Multinationals, banken en universiteiten huren tijdelijk woningen voor hun werknemers als personeelshuisvesting.

Bij Hopmans Wonen hebben we een enorm netwerk aan potentiële huurder en kennis van de lokale woningmarkt. Bedrijven die per direct op zoek zijn naar huisvesting in de regio voor hun werknemers, maar ook particuliere huurders staan in de rij voor een geschikte huurwoning. Zowel voor korte als langere tijd.

Wilt u uw huis verhuren en zoekt u een geschikte huurder? Of een huis kopen om te verhuren? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat uw woning optimaal wordt verhuurd en vinden we in korte tijd een nieuwe huurder.

Tijdelijke verhuur van een woning is zeer interessant, maar doe je niet zomaar even. Er zijn regels waar u aan moet voldoen om te mogen verhuren. Zaken als verzekeringen en natuurlijk juridische aspecten zijn belangrijk om goed op orde te hebben. Wilt u verhuren voor bepaalde tijd of onbepaalde tijd? Hoe hoog mag de kale huurprijs zijn? We hebben een compleet stappenplan voor u geschreven met alle in’s en out’s. Lees het verhuren stappenplan hier.

Als professionele verhuurmakelaars in Bergen op Zoom zorgen wij ervoor dat uw woning goed wordt verhuurd. Van een juist berekende huurprijs tot het opstellen van een huurovereenkomst. We bieden diverse pakketten aan van bemiddeling tot financiële beheer en technisch beheer. U kunt zelfs kiezen voor ons Compleet beheer pakket, zodat u gegarandeerd huurinkomsten ontvangt en geen omkijken heeft naar uw woning. Wij vinden voor u snel de perfecte huurder.

Als verhuurder wilt u graag garantie voor maandelijkse huurinkomsten. Bij Hopmans Wonen bieden we u graag zekerheid. Daarom bieden wij een huurgarantie service aan. U ontvangt daarmee gegarandeerd iedere maand huur. Hoe wij dit doen? Wij huren de woning rechtstreeks van u in voor een vast bedrag per maand. U hoeft zich vervolgens geen zorgen te maken over leegstand of betalingsachterstanden. Wilt u meer weten over onze huurgarantie? Vraag het onze verhuurspecialist.

Eigenlijk is ieder type woning geschikt om te verhuren. U kunt een appartement verhuren, een vrijstaande woning verhuren of twee-onder-een kapwoning. Wij verhuren uw woning snel aan de juiste huurder.

We vinden het zeer belangrijk dat een huurder netjes met uw woning omgaat. Daarnaast is het uiteraard ook belangrijk dat de huurder voldoende inkomen heeft om de maandelijkse huur te kunnen betalen. Bij Hopmans Wonen besteden we daarom veel aandacht aan screening van huurders, zodat uw woning enkel wordt verhuurd aan een betrouwbare huurder. We screenen potentiële huurders op verschillende gebieden, van financieel tot woonverleden. Heeft de kandidaat bijvoorbeeld geen eventuele betalingen gemist? Is er voldoende inkomen om de vaste lasten te betalen? En zijn er geen klachten bij huren?

Meer over ons screeningsproces leest u in dit artikel.

Bij het aflopen van de huurovereenkomst zorgen we tevens voor een nette oplevering. Via onze uitgebreide check-in en check-out screening doorlopen we het huis op een aantal zaken. Zo krijgt u uw woning in goede staat terug. Zijn er tussentijds technische storingen? Ons team aan vakmensen brengt het weer in goede conditie.

Het is in Nederland niet zomaar toegestaan om je koopwoning te verhuren voor bepaalde of onbepaalde tijd. Heeft u een standaard hypotheek op de woning? Dan heeft u toestemming nodig van de bank om te verhuren.

De beste optie is echter om de woning te financieren met een verhuurhypotheek. Deze hypotheekvorm is speciaal voor woning verhuren. In dit artikel leest u meer over de verhuurhypotheek en wat daarbij komt kijken.

Als u een huis verhuurt in de vrije sector, bepaalt u zelf de huurprijs. U hoeft dan geen rekening te houden met de liberalisatiegrens voor sociale huur. De vrije sector kent geen maximale huur, het is een kwestie van vraag en aanbod. Bij verhuur in de vrije sector mag u de huurprijs jaarlijks 1 keer verhogen. U moet de huurder hierbij wel minstens 2 maanden van tevoren schriftelijk laten weten dat de huur omhoog gaat. Daarnaast is een tussentijdse huurverhoging alleen toegestaan als je het huis aantoonbaar verbeterd hebt.

Bent u benieuwd hoeveel u kunt vragen? Wij berekenen de kale huurprijs voor uw type woning in uw regio. Vraag een vrijblijvende verhuurwaarde berekening aan.

Terugbelverzoek

Wij bellen u terug

Kies hieronder een moment waarop wij het beste kunnen bellen.