Intake

Een goed adviesgesprek

Intake

U bent voornemens om een woning te gaan verhuren of u twijfelt wellicht nog, maar heeft een advies nodig voor de mogelijkheden van uw woning. Dan kan een gesprek met een van onze medewerkers juist dé informatie aandragen waar u wellicht nog niet aan had gedacht. 

Een advies kunt u op diverse manieren ontvangen:

Een medewerker van ons kantoor komt langs op de te verhuren locatie en zal met u de mogelijkheden doornemen. U wordt voorzien van een advies welke mogelijkheden het object heeft en wat de te verwachten huurprijs zal zijn.

Een gesprek op locatie duurt gemiddeld 40 min.

Het kan zijn dat u op afstand bent, maar toch effectief wilt schakelen of u wilt gewoon simpelweg meer informatie alvorens er op locatie afgesproken wordt, dan is het telefonisch overleg een goed alternatief. 

Klik hier om naar de contactgegevens te worden doorverwezen.

Simpel en snel door het invullen van uw gegevens in ons online invulformulier. U kunt zelfs een hyperlink opgeven indien de woning al ergens online staat en zelfs documenten uploaden en meesturen.

Klik hier om naar het formulier te gaan. 

Vanwege op stagnatie op de woningmarkt zijn wij voortdurend op zoek naar beschikbare huurwoningen. Deze woningen kunnen voor korte of lange periodes te huur aangeboden worden en dienen gestoffeerd en/of gemeubileerd te zijn.

Bezit u vrije woonruimte of verblijft u voor korte of lange duur op een andere locatie? Dan vinden wij een geschikte huurder! De kandidaat-huurder wordt uiteraard eerst ter acceptatie aan u voorgedragen.

Wij brengen woningen via diverse kanalen onder de aandacht. Ook hebben wij contact met diverse (internationale) organisaties om ons woningaanbod actief aan te bieden. 

Een duidelijk verhuurvoorstel

Na het gesprek met een van onze medewerkers wordt er per e-mail een overzichtelijk verhuurvoorstel toegestuurd. Vaak ontvangt u dit al dezelfde dag.

In dit voorstel is onder andere opgenomen een heldere omschrijving:

Uw pand is goud waard

Van studio tot enorme villa, ieder object is goud waard. Maar wat levert uw woning op?

Klik op de button om binnen 24 uur een passende prijsstelling te ontvangen zonder ergens aan vast te zitten.

Nu al nieuwsgierig hoeveel uw pand waard is?