Marketing

Promotie van de woning

Er zijn heel wat manieren om uw huis onder de aandacht te brengen bij potentiële huurders. Dankzij ons complete promotiepakket kunnen wij een snel potentiële huurders vinden. Een goede makelaar maakt gebruik van zoveel mogelijk kanalen en zet deze op een slimme manier in. Graag geven we u kijkje in ons promotieproces en laten we zien hoe we uw woning tot in de puntjes presenteren.

Graag geven we u kijkje in ons promotieproces en laten we zien hoe we uw woning tot in de puntjes presenteren.

Online plaatsen van de woning

Vandaag de dag is het internet het belangrijkste kanaal voor het promoten van uw woning. Het is dan ook een must om uw huis te presenteren op relevante websites en social media. Bij de opname van uw woning bieden wij u de mogelijkheid om professionele foto’s voor u te maken. Met mooie foto’s op zak, is het tijd om een aantrekkelijke advertentie te plaatsen.

Er staan veel huizen te huur op het internet, dus opvallen is belangrijk. Onze makelaar weet exact welke punten naar voren moeten komen in uw advertentie.

Hopmans Wonen Direct Regelen Huren En Verhuren - Verhuurhypotheek

Verzorgde internetadvertentie

Een verzorgde internetadvertentie met foto’s staan borg voor een professionele presentatie van uw woning. Daarom wordt de tekstuele omschrijving intern gecontroleerd en zorgen we dat de woning na uw goedkeuring online gaat.

Feitje: Ruim 2.700 woningzoekenden bezoeken maandelijks onze website.

Plaatsing op externe websites

Niet alleen onze website wordt gebruikt om de woning te promoten, maar we hebben ons ook aangesloten bij onder andere Pararius.nl. Hét platform voor zowel particuliere woningzoekenden als voor expats. Vanuit Pararius wordt de woning ook nog eens door gelinkt naar andere websites.

Funda
Funda is sinds 2001 hét vastgoedplatform van makelaars voor consumenten en ondernemers. Het platform loopt voorop met de nieuwste toepassingen van internet bij het zoeken naar en vinden van vastgoed. Kijk direct op Funda.nl.

Pararius.nl
Pararius is een website die zich volledig richt op de online presentatie van huurwoningen. Uitsluitend de professionele verhuurmakelaar kan er zijn huuraanbod presenteren. Bezoekers hebben gratis en onbeperkt toegang om het huuraanbod te doorzoeken en verhuurmakelaars te contacteren.

Huurwoningen.nl
Sinds 2010 is huurwoningen.nl een effectief online huurwoningenplatform waar maandelijks ruim 1 miljoen woningzoekenden en woningaanbieders samenkomen.

IamExpat.nl
Voor internationale huurders is dit dé website om woningaanbod te vinden en het krijgen van ondersteuning over de regelgeving in Nederland. Bekijk IamExpat.nl.

Huizenzoeker.nl
HuizenZoeker verzamelt het aanbod van koop en huur huizen van alle grote huizensites en makelaarsites en maakt dit makkelijk doorzoekbaar voor iedereen.

Sociale media

Voor een groot bereik maken wij ook gebruik van verschillende sociale media kanalen. Zo vindt u ons onder andere op Facebook. Hier kunnen we de gewenste doelgroep heel specifiek benaderen aan de hand van geografische kenmerken en interesses. Wij zijn ook te vinden op Twitter en Linkedin. Volgt u ons al?

Volg ons op sociale media

Matchmail woningzoekenden

Alle ingeschreven woningzoekenden in onze database hebben hun persoonsgegevens achter gelaten met hierin beschreven wat zij precies zoeken. Bij het online gaan van uw woning worden meer dan 3.763 personen gemaild.

Verhuurt u de woning het liefst aan bedrijven? Dan benaderen we zowel nationale als internationale bedrijven die hier haar werknemers uitzenden.

Feitje: Op het moment van schrijven hebben wij maarliefst 3.763 woningzoekenden in onze matchmailing lijst.

Raampresentatie

Heeft uw woning een gemakkelijke zichtlocatie? Dan voorzien we de te verhuren woning zelf ook van een raampresentatie. Zo kunnen passerende personen de advertentie grotendeels inlezen.

Met een geprinte QR-code worden ze op hun mobiel door gelinkt naar de online advertentie. 

Te huur bord & poster

Uiterst effectief en goede exposure hebben onze 3-hoeksborden. Met afmetingen van 1,00 m x 0,70 m staat uw woning in de schijnwerpers.

Is er geen mogelijkheid voor een 3-hoeksbord, dan zijn onze posters een goed alternatief.

Uw pand is goud waard

Van studio tot enorme villa, ieder object is goud waard. Maar wat levert uw woning nou op?

Klik op de button hieronder om binnen 24 uur een passende prijsstelling te ontvangen zonder ergens aan vast te zitten.

Goede huurprijzen en ontzorging, dat is wat een verhuurder verlangt en dat is wat ons team iedere dag weer nastreeft.

Bereken verhuurwaarde

Laat gratis en vrijblijvend de verhuurwaarde van uw woning berekenen

Deel deze pagina
Hopmans Groep Home Outline Bg
Bereken verhuurwaarde

Laat gratis en vrijblijvend de verhuurwaarde van uw woning berekenen

Bereken verhuurwaarde

Laat gratis en vrijblijvend de verhuurwaarde van uw woning berekenen

Relevante artikelen

Huis kopen om te verhuren, hoe werkt dat?

Huis kopen om te verhuren.
De spaarrente staat al een tijdje enorm laag, dus gaan we op zoek naar alternatieven. Beleggen in Crypto biedt geen…

Verhuurhypotheek

Verhuurhypotheek.
Verhuurhypotheek: wat zijn de mogelijkheden? Het verhuren van een koopwoning is een slimme manier om geld te verdienen en rendement…

Huurovereenkomst

Huurovereenkomst.
De wet- en regelgeving met betrekking tot de verhuur van onroerend goed is niet eenvoudig. Er is veelal sprake van…

Inhoud

Relevante artikelen