Vestigingen

Wij staan voor je klaar.

3 Vestigingen

Met 3 vestigingen is er altijd iemand in de buurt die u kan helpen. Bergen op Zoom, Roosendaal en Terneuzen hebben vrije inloop tussen 09:00 en 17:00 uur. 

Komt u buiten kantooruren? Laat het ons weten, dan maken we een afspraak op het tijdstip dat voor u schikt.

Hopmans Wonen

Bergen op Zoom

Hopmans Wonen is sinds 2016 gevestigd aan de Veilingdreef 21 te Bergen op Zoom. Een hoge mate van vertrouwen bij onze klanten, kwaliteit en vakkundigheid kenmerken ons team van 18 betrokken medewerkers.  U kunt ons via de telefoon of op het kantoor bereiken met al uw vragen of opmerkingen!

Bel: 0164 – 85 71 51
Mail: info@hopmanswonen.nl

Hopmans Wonen

Roosendaal

Aanvankelijk waren Hopmans Wonen en Acser Wonen twee aparte bedrijven binnen dezelfde markt. Door de fusie in 2014 kunnen wij de woningzoekende beter en over een breder gebied bedienen en is de service die aan de klant kan worden geboden flexibeler geworden.

Bel: 0165 – 39 92 09
Mail: info@hopmanswonen.nl

Hopmans Wonen

Terneuzen

Na ruim een jaar aan voorbereiding, zijn wij bijzonder trots dat we u vanaf februari 2018 welkom mogen heten in ons gloednieuwe pand aan de Axelsestraat 46 in Terneuzen. De vestiging is niet alleen verrassend compleet, er is altijd iemand voor een goed en persoonlijk advies.

Bel: 0115 – 72 20 07
Mail: info@hopmanswonen.nl

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? We helpen je graag verder. Laat je gegevens achter en één van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact opnemen.