Bezichtigingen vol
Rilland
Oude Rijksweg
Woonhuis
3 slaapkamers
115
Gestoffeerd en gemeubileerd
Huurprijs1.250,00p.m.
Beschikbaar per 01-06-2024

Sfeervolle en vrijstaande woning te huur in Rilland. Deze woning is gelegen aan de doorgaande weg tussen Rilland en Krabbendijk. De woning wordt u volledig instapklaar aangeboden waarbij een volledige inrichting / inventaris aanwezig is.

Ideaal voor Expats welke op projectbasis in regio Zeeland, Antwerpen of Bergen op Zoom tewerkgesteld worden. Vanuit de woning zijn de uitvalswegen naar deze genoemde locaties snel bereikbaar.

De woning is voorzien van 3 slaapkamer, riante woonkamer, gerenoveerd toilet, eenvoudige badkamer, nette keuken en gelegen op een mooi perceel. Daarnaast is de woning voorzien van 15 zonnepanelen welke zorgen voor een lagere energierekening!

Op zoek naar een gemeubileerde woning in regio Zeeland (Rilland), neem dan snel contact met ons op!

Huurgegevens

Beschikbaar vanaf01-06-2024
Maximale huurperiode24 maanden
HuurovereenkomstNaar aard van korte duur

Huurprijs, borg en inkomensnorm

Maandelijkse huurprijs1.250,00
Borg2.500,-
Bruto inkomensnorm3.750,-p.m.

Kenmerken.

Type woningWoonhuis
Woonoppervlakte115
Perceeloppervlakte718
Aantal slaapkamers3
Aantal kamers4
Aantal toiletten1
Aantal bouwlagen2
VloerLaminaat
OpleveringGestoffeerd en gemeubileerd
Bouwjaar1936
Energielabelniet beschikbaar

Huurprofiel.

Minimaal bruto inkomen: 3.750,-
Extra informatie.Apart toiletAparte doucheBegane grond aanwezigKelderTuinVrij parkeren

Algemene omschrijving van deze woning

Sfeervolle en vrijstaande woning te huur in Rilland. Deze woning is gelegen aan de doorgaande weg tussen Rilland en Krabbendijk. De woning wordt u volledig instapklaar aangeboden waarbij een volledige inrichting / inventaris aanwezig is.

Ideaal voor Expats welke op projectbasis in regio Zeeland, Antwerpen of Bergen op Zoom tewerkgesteld worden. Vanuit de woning zijn de uitvalswegen naar deze genoemde locaties snel bereikbaar.

De woning is voorzien van 3 slaapkamer, riante woonkamer, gerenoveerd toilet, eenvoudige badkamer, nette keuken en gelegen op een mooi perceel. Daarnaast is de woning voorzien van 15 zonnepanelen welke zorgen voor een lagere energierekening!

Op zoek naar een gemeubileerde woning in regio Zeeland (Rilland), neem dan snel contact met ons op!

Indeling van deze woning

Indeling van de woning:

Begane grond:
De officiële entree is gelegen aan de voorzijde waar u achter de voordeur de hal treft met meterkast, trapopgang en toegang richting de slaapkamer.
Doorgaans wordt de achterdeur eerder gebruikt om de woning te betreden.

Woonkamer:
Ruime L-vormige kamer voorzien van een erker, ouderwetse schouw, rolluiken, kelderkast en toegang richting de keuken. De woonkamer is circa 34 m2.
De open haard bij de schouw is niet in werking.

Keuken
De keuken is voorzien voor een hoekopstelling met groot werkblad. De keuken is voorzien een gaskookplaat, afzuigunit, vaatwasser en een losstaande koelkast.
Vanuit de keuken zijn de toilet, badkamer en achter portaal bereikbaar.

Toilet
De toilet is recentelijk gerenoveerd en in zijn volledigheid betegeld.

Badkamer
De badkamer heeft een eenvoudig uitstraling maar is vooral functioneel te noemen. Een open doucheruimte en een wastafel inclusief meubel.

Achter portaal
Het portaal aan de achterzijde zal veelal dienst doen als entree van de woning. Dit handige portaal is een ideale tussenruimte tussen buiten en binnen. Nooit met vuile schoenen naar binnen of lekker genieten van de nazomer in een luie stoel. Deze ruimte is voor allerlei doeleinden in te zetten!

Inpandige berging
Via dit portaal is inpandige schuur / bijkeuken bereikbaar. In deze ruimte vind u o.a. de wasmachine, Cv-installatie en omvormer van de zonnepanelen (15 stuks) terug.
Daarnaast biedt deze berging voldoende ruimte voor overige opslag.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn aanwezig een overloop welke toegang biedt tot de 3 slaapkamers. Bij de overloop is een vlizotrap aanwezig naar de bergzolder.

Slaapkamer 1 is verdeelt in twee ruimtes met een voorkamer en achterkamer (slaapgedeelte). De totale ruimte is circa 15 m2. De kamer is voorzien van een lichte tapijtvloer, dakkapel, draai/kiep ramen en rolluiken.

Slaapkamer 2 is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een laminaat vloer, draai/kiep ramen, rolluiken en inbouwkasten. Deze slaapkamer is circa 6,50 m2.

Slaapkamer 3 is gelegen in het midden van de verdieping en voorzien van een laminaat vloer, dakkapel, draai/kiepramen en rolluiken.

Tweede verdieping (bergzolder)
De bergzolder is bereikbaar met een vlizotrap vanuit de overloop. Deze ruimte is enkel te gebruiken voor opslag.

Tuin:
De woning is aan de voorzijde en zijkanten voorzien van een ruime tuin. De tuin is overwegend voorzien van gras en een gedeelte terras/bestrating.

Parkeren
Aan de voorzijde van de woning aan de straatzijde zijn parkeermogelijkheden (gratis). Ook zijn er voldoende parkeeropties aan de achterzijde van het perceel.

Garage / achterzijde perceel
De garage aan de woning behoort niet tot het gehuurde, deze is en zal in gebruik blijven bij eigenaar voor opslag. Ook de achterzijde van het perceel behoort toe aan de aan de eigenaar. In overleg kunnen er afspraken gemaakt worden over het parkeren op dit terrein

Huurtermijn

De woning zal worden verhuurd met een huurovereenkomst voor maximaal 24 maanden (Aard van korte duur). Huurperiodes korter dan 12 maanden zijn NIET wenselijk.

Oplevering van deze woning

Deze woning wordt u volledig instapklaar aangeboden waarbij een volledige inventaris tot uw beschikking staat. Uw koffer met kleding en persoonlijk spullen brengt u zelf mee, de rest zal aanwezig zijn!

Extra informatie

- Vrijstaande woning op groot perceel;
- Voorzien van 15 zonnepanelen;
- Vernieuwde toiletruimte;
- Nagenoeg volledig voorzien van rolluiken;
- Op korte termijn beschikbaar;
- Volledig instapklaar (gestoffeerd en gemeubileerd);
- Gunstige ligging tussen Bergen op Zoom, Antwerpen en Goes.

Voorwaarden.

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat dient u te beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • U kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer u transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 2.500,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heeft u geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Let op:
 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien u geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kunt u in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat u uzelf aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail wordt u tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heeft u na de bezichtiging interesse in de woning en wilt u daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of u aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten u dient te kunnen overleggen.

Niet in aanmerking

Wanneer u niet in aanmerking komt voor een woning bij ons:
 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • U te maken heeft met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.

Huurprijs en kosten overzicht.

Maandelijkse huurprijs.

Kale huurprijs1.250,00
Totaal1.250,00

Borg.

Borg2.500,00
Vraag over woning

Wat wilt u graag weten?

Stel hieronder uw vraag over deze woning.