Sas van Gent
Leepstraat
Woonhuis
4 slaapkamers
155
Gestoffeerd en gemeubileerd
Huurprijs1.900,00p.m.
Beschikbaar per 01-07-2024

Fraaie nieuwbouwwoning te huur in Sas van Gent. Deze woning met bouwjaar 2020 is volledig gebouwd volgens de nieuwste normen en beschikt over een energielabel A.
De woning is voorzien van 4 ruime slaapkamers, waarbij er zelfs nog een 5e slaapkamer eenvoudig te realiseren is. De woning heeft een moderne uitstraling met o.a. vloerverwarming, luxe keuken, volledig betegelde badkamer en toiletten.

De woning is per direct beschikbaar en kan voor onbepaalde tijd gehuurd worden. Ook is de woning volledig ingericht. Mocht u de woning liever zonder inventaris willen huren, dan is ook dat bespreekbaar.

Een bezichtiging inplannen? Neem dan snel contact met ons op!

Huurgegevens

Beschikbaar vanaf01-07-2024
HuurovereenkomstOnbepaalde tijd

Huurprijs, borg en inkomensnorm

Maandelijkse huurprijs1.900,00
Borg3.800,-
Bruto inkomensnorm5.700,-p.m.

Kenmerken.

Type woningWoonhuis
Woonoppervlakte155
Perceeloppervlakte245
Aantal slaapkamers4
Aantal kamers6
Aantal toiletten2
Aantal bouwlagen2
VloerTegelvloer
OpleveringGestoffeerd en gemeubileerd
Bouwjaar2020
EnergielabelA

Huurprofiel.

Minimaal bruto inkomen: 5.700,-
Extra informatie.Apart toiletAparte doucheBegane grond aanwezigTuinVrij parkeren

Algemene omschrijving van deze woning

Fraaie nieuwbouwwoning te huur in Sas van Gent. Deze woning met bouwjaar 2020 is volledig gebouwd volgens de nieuwste normen en beschikt over een energielabel A.
De woning is voorzien van 4 ruime slaapkamers, waarbij er zelfs nog een 5e slaapkamer eenvoudig te realiseren is. De woning heeft een moderne uitstraling met o.a. vloerverwarming, luxe keuken, volledig betegelde badkamer en toiletten.

De woning is per direct beschikbaar en kan voor onbepaalde tijd gehuurd worden. Ook is de woning volledig ingericht. Mocht u de woning liever zonder inventaris willen huren, dan is ook dat bespreekbaar.

Een bezichtiging inplannen? Neem dan snel contact met ons op!

Indeling van deze woning:

Begane grond:
U komt de woning binnen in de hal/entree. in de hal vind u onder andere de meterkast, toilet, trapopgang, inpandige berging en de woonkamer met open keuken.

Er is een ruime doorzonwoonkamer aanwezig met open keuken.
De kamer is keurig afgewerkt met stucwerk wanden en lichtkleurige tegelvoer met vloerverwarming. Met een grote schuifpui is de achtertuin direct bereikbaar.

De open keuken is voorzien van een kookeiland voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en spoelbak met mengkraan. De koelkast en vriezer zijn aanwezig maar niet als inbouw geïntrigeerd.

Achterin bij de woonkamer is de toegang naar de bijkeuken. Hier vind u onder ander de wasmachine en bergkast terug. Vanuit de bijkeuken is de tuin bereikbaar maar ook de inpandige schuur/berging.

Vanuit de hal is de inpandige schuur/berging bereikbaar. Vanuit de oprit is er een direct toegang naar deze berging zodat u met o.a. met fietsen en uit kunt lopen.

De toiletruimte in de hal is keurig betegeld tot aan het plafond en voorzien van een hangend closet en fonteintje met meubeltje. De toiletruimte heeft een ruime opzet.

Verdieping:
Op de verdieping zijn aanwezig een ruime overloop met toegang tot 4 volwaardige slaapkamers, badkamer, toilet, installatieruimte en extra kamer.

De slaapkamer zijn respectievelijk 15, 13, 13 en 10 m2.
Alle slaapkamers zijn afgewerkt met stucwerk wanden, laminaatvloer en kunststof kozijnen met draai-kiepstand.

De volledig betegelde badkamer is ingericht met een wastafel inclusief meubel, modern douche scherm en inloopdouche met regendouche en handsproeier.

Op de verdieping vind u tevens de installatieruimte waar o.a. de warmtepomp, boiler en WTW-unit terug te vinden zijn.

Naast al deze kamers is er nog een extra kamer aanwezig. Deze kamer kan gebruikt worden als 5e slaapkamer of als kantoor/hobbykamer. Deze kamer is initieel ingetekend om te gebruiken als tweede badkamer of saunakamer.

Tuin:
De voortuin is volledig onderhoudsvrij aangelegd met alleen bestrating.
De achtertuin is tevens onderhoudsvrij aangelegd met direct aan de woning een terras en grasmatten. Bij de achtertuin is een achterom aanwezig.

Oplevering van de woning

De woning wordt u volledig gestoffeerd en gemeubileerd aangeboden. Indien gewenst kan in overleg de woning ook zonder inventaris afgenomen worden.

Extra informatie

- Nieuwbouwwoning (2020)
- Energielabel A
- 4 ruime slaapkamers
- Volledig elektrisch (geen gas meer)
- Perfecte staat van onderhoud
- Direct beschikbaar

Voorwaarden.

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat dient u te beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • U kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer u transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 3.800,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heeft u geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Let op:
 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien u geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kunt u in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat u uzelf aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail wordt u tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heeft u na de bezichtiging interesse in de woning en wilt u daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of u aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten u dient te kunnen overleggen.

Niet in aanmerking

Wanneer u niet in aanmerking komt voor een woning bij ons:
 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • U te maken heeft met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.

Huurprijs en kosten overzicht.

Maandelijkse huurprijs.

Kale huurprijs1.900,00
Totaal1.900,00

Borg.

Borg3.800,00
Vraag over woning

Wat wilt u graag weten?

Stel hieronder uw vraag over deze woning.