Onderhoud

Onderhoud

Zo blijft uw woning netjes

Al tijdens de verhuurperiode kunt u kiezen voor tussentijdse inspecties (zie inhuren). Voorafgaand aan de laatste maand van de huurperiode  verzorgen wij een uitvoerige pre-eindinspectie. De huurder kan dan eventuele gebreken tijdig verhelpen.

Een gestroomlijnde oplevering van uw woning aan het einde van de huurperiode staat hoog in het vaandel bij Hopmans Wonen. Bij het beëndigen van de overeenkomst met de huurder garanderen we een perfecte oplevering.

Na de oplevering zoeken wij voor u een nieuwe huurder of we dragen de woning weer aan u over.

Van boven tot onder

Aan het einde van de huurperiode voeren we gezamenlijk de eindinspectie uit en vergelijken we de foto’s van de incheck ter plekken met de actuele staat van de woning.

Mogelijke kosten door aangebrachte schades handelen wij met de huurder af. Hopmans Wonen neemt hierin de volledige verantwoordelijkeid voor een uitmuntende oplevering.

Mogelijke schades of gebreken worden door onze onderhoudsdienst in orde gebracht en de schoonmaakploeg zorgt voor een kraakheldere oplevering. Hier zijn geen aanvullende kosten aan verbonden. Deze service is onderdeel van uw beheerpakket.

Wat we ook nog doen...

We begrijpen dat u de huur van uw woning goed geregeld wilt hebben, zodat u er zo min mogelijk omkijken naar heeft. Hopmans Wonen ontzorgt u daarom volledig. Gedurende de huurperiode kunt u kiezen voor uitvoerige tusseninspecties in uw woning (zakelijk verhuren). Voor particuliere verhuur kunt u hierover in gesprek.