Project

Uitbreiding kantoor Roosendaal!

September 2018

Bouwinfo

Opdachtgever
Hopmans Wonen
Architect
Algra & Marechal Architecten
Onderaannemers
Plafoma Afbouwsystemen
Installateur
Elkor Elektrotechniek B.V.

De vijfde verbouwing in vier jaar tijd voor Hopmans Wonen in Roosendaal is aanstaande. Tussen de zes en acht weken komt er 40 vierkante meter kantoorruimte bij. De buitenkant is intact gebleven, maar binnenin is het één en ander wel veranderd. Met de huidige groei in het personeelsbestand en omdat we op een mooie locatie zitten nabij het centrum is de keuze gemaakt voor een uitbreiding van het huidige bedrijfspand.

Aanpak en uitvoering

Het kantoor aan de Burgemeester Prinsensingel 38, dat in 2009 werd betrokken, is als gevolg van de groei van de onderneming te klein geworden. Het nieuwe pand voldoet aan alle verwachtingen en hoeft niet opgesplitst te worden, alles ligt onder één dak, erg praktisch en effectief. De kantoorruimte op de benedenverdieping biedt meerdere werkplekken met een vergaderruimte en een sfeervolle ontvangstruimte voor de klanten.

Het karakteristieke gebouw, dat middenin het centrum van Roosendaal staat, is het vijfde project dat onder handen genomen wordt. Waar de voorkant van het gebouw destijds diende als receptie, worden nu meerdere werkplekken gemaakt. Ook aan de achterkant van het pand is er veel verbouwd. Er komt een riante vleugel aan van 5 x 8 m2 met een extra vloeroppervlakte van 40 vierkante meter.

Begin juni 2018 werd gestart met de verbouwing die verwacht wordt over een paar weken afgerond te worden.

Deel dit project