Hopmans breidt dienstverlening uit met overname Breemaat Makelaardij

Hopmans Breemaat Web 34 Overname (10)

Al sinds 2009 streven wij er dagelijks naar om iedereen te begeleiden met vragen, plannen en mogelijkheden over vastgoed. In die jaren zijn wij gespecialiseerd in de huur en verhuur van woningen en vanaf 1 april 2021 breiden we onze dienstverlening uit met verkoop.

Als buren van onze vestiging in Bergen op Zoom zijn wij al lange tijd onder de indruk van de persoonlijke dienstverlening die Mariolein Couvert levert. Daarom zijn we extra verheugd dat we deze kans krijgen om onze dienstverlening uit te breiden door overname. Het stelt ons namelijk in staat om alle disciplines binnen vastgoed onder één dak aan te bieden.

 

Hoe ziet de toekomst eruit?

Mooi natuurlijk. Mariolein blijft namelijk aan boord na de overname om ervoor te zorgen dat we de bekende persoonlijke aanpak en het hoge serviceniveau helemaal in de vingers krijgen.

 

Hopmans Breemaat Web 34 Overname (3)

Hopmans Breemaat Makelaardij

Door de overname zullen we vanaf 1 april 2021 een extra bv oprichten onder de naam Hopmans Breemaat Makelaardij. We blijven bij de gerenommeerde brancheorganisatie VBO aangesloten zodat de integriteit, kwaliteit en deskundigheid voor nu en in de toekomst gewaarborgd blijven.

 

Onze makelaars

Mariolein Couvert blijft met 19 jaar ervaring en kennis voorlopig nog het vertrouwde gezicht, maar er komt nog een makelaar bij. Jurgen van Pul (37) heeft ruime ervaring binnen de sales vanuit Campina, Red Bull, Coca-Cola en Feyenoord. Hij streeft naar een optimale klanttevredenheid en staat voor betrokkenheid, eerlijkheid en persoonlijke begeleiding.

Mariolein 2 Rond Web
Jurgen 2 Rond Web

Hopmans Vastgoed Management

Om onze ambities en professionalisering als totaalconcept te waarborgen hebben we ons bedrijf en dienstverlening in losse afdelingen opgedeeld. Deze specialisaties gaan ons ook helpen om u nog beter van dienst te kunnen zijn en onze mensen nog beter in hun kracht te zetten.

Hopmans Wonen
Particuliere huur en verhuur met financiële en technische beheersdiensten voor woonruimtes.

Hopmans FlexStay
Zakelijke huur en verhuur voor het huisvesten van EU-flexwerkers voor nationale en internationale opdrachtgevers.

Hopmans Breemaat Makelaardij
Verkoop- en aankoopbegeleiding van woonruimtes en verhuur bedrijfsonroerendgoed (BOG).

Hopmans Projecten
Ontwikkeling en renovatie van woonruimtes.

Wij zijn ervan overtuigd dat we u nu nog beter kunnen helpen bij het beheer van uw vastgoed. Wij houden u digitaal op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Met vriendelijke groet,
Namens team Hopmans

Jorn Hopmans
Ralph Hopmans

Hopmans Breemaat Web 34 Overname (29)
Deel dit verhaal