Even voorstellen; nieuwe werknemer Hopmans!

Begin juni kondigden wij op ons kantoor een nieuwe medewerker aan; Ronald Wieme. Nu, een maand na zijn start, willen wij hem verder aan jou voorstellen.

Wie is Ronald Wieme in een notendop?

Ik ben een geboren en getogen Zeeuws-Vlaming, opgegroeid in IJzendijke, maar nu al meer dan 20 jaar woonachtig in Breskens (“Bresjes”), samen met mijn vriendin Monique en onze poezen. Naast mijn werk, geniet ik van gezellig omgaan met vrienden, ga graag eens op stap naar een leuke stad en in de zomer op vakantie naar mijn (ons) favoriete land: Italië. Verder ben ik actief lid van Thalia, de amateurtoneelvereniging uit Breskens, help ik Monique vaak bij haar hobby als turnleidster tijdens wedstrijden en demonstraties voor het “hang- en sleurwerk” van de toestellen etc. Af en toe ga ik eens naar goed popconcert en verzamel ik de borrelglazen van de Hard Rock Cafés (zgn. shot glasses).

Wat deed je voordat je afgelopen juni bij Hopmans Wonen begon?

Naast een korte periode bij een verkoopmakelaar en een bank in België heb ik het langst bij de Rabobank gewerkt, meer dan 30 jaar. Vanaf de eerste dag tot de laatste dag contact met allerlei soorten klanten. Voornamelijk bezig geweest met de huizenmarkt: hypotheken dus en alles wat daarbij komt kijken. Mooi vak, want het is erg leuk om mensen te kunnen helpen bij één van de belangrijkste beslissingen in hun leven: het kopen van een huis.

Wat is jouw specialisatie?

Mijn kracht is het goed en helder kunnen uitleggen hoe een dienst of service werkt. Het vermijden van vakjargon en het geven van concrete voorbeelden maken dat klanten weten wat ze kunnen verwachten en zullen zodoende een weloverwogen keuze voor Hopmans Wonen maken.

 Vertel eens over de eerste maand bij Hopmans Wonen? Wat is je opgevallen?

De ontspannen werksfeer, de professionele benadering van de klanten, het goede onderlinge contact tussen de collega’s en de leuke afwisseling in het werk: je bent op kantoor bezig, je bezoekt eens een woning, je hebt contact met klanten, kortom: geen dag is hetzelfde. Ik werk binnen een hecht team waarin niet geschroomd wordt om eens flink de handen uit de mouwen te steken.

Wat is jouw rol bij Hopmans?

Sinds juni ben ik het gezicht van de vestiging Terneuzen. Ik heb de verantwoording over de woningen in Zeeuws-Vlaanderen die we in beheer hebben en nemen en ben het eerste aanspreekpunt voor klanten die een vraag hebben over het (ver)huren van een woning.

Wat zijn je ambities voor de komende jaren?

De vestiging Terneuzen nog meer op de kaart zetten en het uitbreiden van de woningen in beheer in de regio Zeeuws-Vlaanderen. De vraag naar huurwoningen zal alleen maar toenemen en met het professionele, unieke bedieningsconcept van Hopmans Wonen heb ik daar alle vertrouwen in!

Wij wensen Ronald veel succes bij Team Hopmans Wonen!

 

 

Deel dit verhaal