Even voorstellen; nieuwe medewerkster Hopmans!

Begin juni kondigden wij op ons kantoor een nieuwe medewerkster aan; Maaike Broumels. Nu, een maand na haar start, willen wij haar verder aan jou voorstellen.

Wie is Maaike Broumels in een notendop?

Ik ben getrouwd en moeder van 2 prachtige meiden! Samen met mijn man en meiden woon ik in Roosendaal. In mijn vrije tijd ga ik graag uitwaaien aan het strand, lees ik een goed boek of lekker winkelen/terrassen met vriendinnen of met mijn meiden.

Wat deed je voordat je afgelopen juni bij Hopmans Wonen begon?

Mijn laatste baan hiervoor was bij Schoonenberg Hoorcomfort, daar was ik werkzaam als hoorzorgmedewerkster. Dat houdt in dat ik een het aanspreekpunt in de betreffende winkel was en zorgde voor het agendabeheer en alles wat er bij de afspraken kwam kijken.
De jaren ervoor heb ik binnen het notariaat op verschillende kantoren als secretaresse gewerkt.

Wat is jouw specialisatie?

Lastig om over jezelf te zeggen maar ik denk mijn klantvriendelijkheid en het denken in oplossingen en niet in problemen. Als je helder met elkaar communiceert kom je een heel eind.

Vertel eens over de eerste maand bij Hopmans Wonen? Wat is je opgevallen?

Het bevalt me erg goed bij Hopmans Wonen ik werd overladen met informatie de eerste weken maar kreeg alle ruimte om deze te verwerken en vragen te stellen. Elke dag leer ik nieuwe dingen en wordt mijn takenpakket uitgebreider. Geen dag is hetzelfde!
Wat mij opgevallen is is de duidelijke visie, de open cultuur en de goede sfeer die er binnen Hopmans Wonen is.

Wat is jouw rol bij Hopmans?

Sinds juni ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en opdrachtgevers, ik denk dat ik een verbindende rol heb tussen onze klanten, opdrachtgevers en onze makelaars. Tevens bied ik ondersteuning aan de makelaars en zal ik een deel van hun administratieve taken over gaan nemen.

Hoe zie je de toekomstige groei van het bedrijf en jouw rol hierin?

Ik groei vrolijk mee met Hopmans Wonen en welke rol ik hierin ga spelen zal de toekomst uitwijzen.   

Wij wensen Maaike veel succes bij Team Hopmans Wonen!

Deel dit verhaal