Digitaal screenen voor huurders

Ons kantoor is gestart met het digitale platform van Verhuurtbeter.nl. Deze webapplicatie biedt potentiële huurders en ons kantoor een gebruiksvriendelijke digitale omgeving waarin optimaal en veilig gescreend kan worden.

Voor een huurder betekent dit onder andere:

Jezelf op een unieke manier profileren

Door de vragen in het systeem te beantwoorden creëren we snel en effectief een profiel van jou als kandidaat huurder. Hierdoor kunnen we jou als kandidaat aan de hand van een compleet profiel bij de verhuurder voordragen. Geen lange tekstvelden, maar snelle invulformulieren.

Zelf je dossier compleet maken wanneer je maar wilt

Tijdens het verzamelen van de documentatie ben je soms afhankelijk van derden, zoals met een werkgeversverklaring of een verhuurdersverklaring. Wel ben je vaak ben je al in het bezit van andere documenten. Die documenten kun je daarom al ter goedkeuring aanbieden in de portal. Een medewerker van ons kantoor gaat dan al aan de slag met jouw beschikbare stukken. Je hebt een overzicht van alle nog aan te bieden documenten, goedgekeurde documenten, of afgewezen documenten.

Toegankelijk op alle devices

Of je nou thuis op de tablet inlogt, vanaf jouw desktop computer of je mobiele telefoon, de portal is op alle devices erg gebruiksvriendelijk. De portal is 24/7 bereikbaar en dus kun je op ieder moment van de dag het dossier aanvullen of inzien.

Alles volgens de Autoriteit Persoonsgegevens

Door middel van een Nederlandse hosting provider worden alle gevoelige persoonsgegevens opgeslagen volgens de ISO27001 norm. Zo weet je zeker dat jouw documenten veilig opgeslagen zijn.

Snel communiceren 

In de portal wordt gebruik gemaakt van een berichtencentrum. Dit berichtencentrum zorgt er voor dat je snel en effectief kunt communiceren met ons kantoor.

Het account is 12 maanden geldig

Een account via dit platform is 12 maanden geldig en wordt daarna automatisch verwijderd. Verlengen is altijd mogelijk natuurlijk.

Door hopmanswonen.verhuurtbeter.nl zullen huurdossiers 60% sneller verwerkt worden en ben jij als huurder sneller geholpen naar je nieuwe woning!

Vragen? Kijk hieronder voor de FAQ.

Voorafgaand aan de bezichtiging vragen we je gratis in te schrijven via https://www.hopmanswonen.nl/inschrijven/huurwoning/. Deze gratis inschrijving zorgt er voor dat je op de hoogte gehouden wordt van het beschikbare aanbod en om te oordelen of je op basis van deze inschrijving in aanmerking komt om te bezichtigen.

Deze inschrijving staat verder los van het opmaken van het huurdossier.

Als je een woning hebt bezichtigd en je wilt de woning gaan huren. Door het aanmaken van een account betaal je eenmalig 30,00 euro voor een account van 12 maanden. Je kunt direct en 24/7 het platform gebruiken om jouw dossier compleet te maken en om vanuit het dossier te communiceren. 

Dit kan via meerdere snelkoppelingen op onze website:

Je komt dan op de landingspagina terecht voor jouw inschrijving. Op deze pagina kun je aangeven voor welke woonruimte je in aanmerking wilt komen. Dit mogen ook meerdere objecten zijn als je meerdere objecten hebt bezichtigd. 

Je kunt met jouw e-mailadres en het wachtwoord de hyperlink https://hopmanswonen.verhuurtbeter.nl/account/ gebruiken. Je komt vervolgens in jouw profiel terecht waarin je kunt starten met het uploaden van je documenten, je huurdersdossier kunt aanvullen of vanuit kunt communiceren.

Ja, vanaf heden is het verplicht om de persoonsgegevens aan te leveren via hopmanswonen.verhuurtbeter.nl. 

Lukt het niet om je huurdossier aan te maken via de webportal? Dat is uiteraard geen enkel probleem. Ons kantoor kan jou verder helpen door samen met jou een profiel aan te maken en de documenten te uploaden.

Er worden kosten gerekend van eenmalig 30,00 euro per profiel. Dit profiel is 12 maanden geldig.

Nee, dat is niet nodig. Je kunt een profiel aanmaken en een huurder toevoegen waar je voornemens mee bent samen te gaan wonen. Van hem/haar worden dan eveneens de persoonsgegevens opgevraagd. Ook die gegevens worden gescreend en zijn zichtbaar voor elkaar.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via 0164-857151.

Deel dit verhaal