Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze woning hanteren wij een minimaal bruto maandelijks inkomen en u dient een waarborgsom te kunnen voldoen voor aanvang van de huur.

Berekening: 3 x [brutomaandhuur]

Let op: Indien u zelfstandig ondernemer bent of u heeft een inkomen anders dan uit een dienstverband voor een werkgever, dan kan er een afwijkende inkomensnorm gehanteerd worden.

Zevenbergen

Zuidhaven
1.195,- p.m.
In optie

In het centrum gelegen appartement met fraai uitzicht over de binnen haven van Zevenbergen. Dit riante appartement is voorzien van 2 ruime slaapkamers, ruime woonkamer, balkon en ruime berging en wordt volledig GESTOFFEERD en GEMEUBILEERD aangeboden.

Het appartement is gelegen op een ideale en unieke locatie. Alle winkels en benodigdheden zijn op loopafstand bereikbaar. Ook het parkeren van uw auto is met een vergunning mogelijk rondom het complex en gratis parking vind u op steenworp afstand.

Het appartement leent zich ideaal voor een (langere) overbruggingsperiode of voor Expats in de regio zoals Moerdijk, Rotterdam, Roosendaal en Breda.

Appartement
Appartement
Gemeubileerd
Gemeubileerd
2
2 slaapkamer(s)
19-06-2021
19-06-2021
1.195,- p.m.
In optie

Kenmerken van dit object

Algemeen

Beschikbaar vanaf
19-06-2021
Minimale huurperiode
12 maanden
Maximale huurperiode
24 maanden
Type huurovereenkomst
Naar aard van korte duur
Woonoppervlakte
95 m2
Bouwlagen
1
Energielabel
niet beschikbaar
Aantal slaapkamers
2
Aantal kamers
3
Aantal toiletten
1
Vloer
Laminaat
Oplevering
gestoffeerd en gemeubileerd
Bouwjaar
1985

Voorzieningen

Apart toilet
Balkon
Kelder
Ligbad

Over dit object

Algemene omschrijving van deze woning

In het centrum gelegen appartement met fraai uitzicht over de binnen haven van Zevenbergen. Dit riante appartement is voorzien van 2 ruime slaapkamers, ruime woonkamer, balkon en ruime berging en wordt volledig GESTOFFEERD en GEMEUBILEERD aangeboden.

Het appartement is gelegen op een ideale en unieke locatie. Alle winkels en benodigdheden zijn op loopafstand bereikbaar. Ook het parkeren van uw auto is met een vergunning mogelijk rondom het complex en gratis parking vind u op steenworp afstand.

Het appartement leent zich ideaal voor een (langere) overbruggingsperiode of voor Expats in de regio zoals Moerdijk, Rotterdam, Roosendaal en Breda.

Indeling van deze woning:

Begane grond:
Op de begane grond is de algemene/gezamenlijk entree. U betreedt het complex in een klein portaal waar o.a. de brievenbussen en intercom aanwezig zijn. Achter dit portaal vindt u de lift en trapopgang naar de verdiepingen.

Op de begane grond maar aan de achterzijde van het complex zijn de bergingen aanwezig. Het appartement is v.v. een eigen berging met een extra ruime doorgang (elektrische roldeur). Hiermee is de berging ook geschikt voor een scooter/motor binnen te rijden.

Tweede (2e) verdieping:
Het appartement is gelegen op de tweede en tevens bovenste verdieping van het complex. Middels een lift en of de trapopgang zij de verdiepingen bereikbaar. Via de galerij zijn de appartementen op de verdieping bereikbaar.

U komt het appartement binnen in de hal/entree.
In de hal zijn o.a. de meterkast en Cv-kast aanwezig. Na de hal volgt een ruim portaal vanuit waar alle overige ruimtes toegankelijk zijn.

De ruime woonkamer (ca. 30 m2) is v.v. een laminaatvloer en biedt een schitterend uitzicht over het centrum en de recent gerenoveerde haven.
Via de woonkamer is de slaapkamer aan de achterzijde bereikbaar. Vanuit de woonkamer is deze slaapkamer met schuifdeuren te bereiken en via de hal middels een toegangsdeur.
Deze slaapkamer is ca. 14,5 m2 en is momenteel in gebruik als kantoor/studeerkamer. Het balkon/terras is via deze kamer bereikbaar en is gelegen aan de galerijkant van het complex.

De tweede slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en ook met het fraaie uitzicht over het centrum en haven. Ook deze kamer heeft een ruime opzet (ca. 19 m2) en is v.v. een grote inbouw kledingkast.

In het appartement is een badkamer aanwezig welke voorzien is van een ligbad met douchescherm, wastafel inclusief meubel en wasmachine.

Naast de badkamer is de toilet gelegen in een aparte ruimte.

De afgesloten keuken is van alle gemakken voorzien waaronder een vaatwasser, 4-pits gasfornuis, afzuigunit, koel/vriescombinatie en oven. Ook de keuken (ca. 10.5 m2) is ruim opgezet.

Huurtermijn:

De woning zal worden verhuurd voor een maximale periode van 36 maanden waarbij er voor de eigenaar een diplomatenclausule wordt ingebouwd. De eigenaar gaat voor een periode van 36 maande naar het buienland en voor diezelfde periode kan het appartement verhuurd worden.

Extra informatie:

- De woning wordt volledig gestoffeerd en gemeubileerd aangeboden.
- Gelegen op een ideale en unieke locatie in het centrum van Zevenbergen.
- Ideaal geschikt voor Expats of voor een overbruggingsperiode.

Over de huurprijs en meer...

Maandelijkse huurprijs 1.195,-
Waarborgsom 2.390,-
Bruto inkomensnorm 3.585,- p.m.

Vraag het aan Coen Michielsen

Heb je vragen over deze woning of wil je graag een bezichtiging? Neem contact op met Coen Michielsen.

Bel: 0164 – 857151
Mail: coen@hopmanswonen.nl

Voorwaarden

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat moet je beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • Je kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer je transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 2.390,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heb je geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Let op:

 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien je geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kan je in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat je je aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail word je tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heb je na de bezichtiging interesse in de woning en wil je daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of je aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten je dient te kunnen overleggen. Vervolgens maak je een profiel aan via  https://hopmanswonen.verhuurtbeter.nl/. Via deze portal worden jouw documenten opgevraagd en word je gescreend. Het aanmaken van dit profiel kost eenmalig € 30,00 voor 12 maanden. Er vindt geen restitutie plaats.

Niet in aanmerking

Wanneer kom je niet in aanmerking voor een woning bij ons:

 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • Je te maken hebt met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.