Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze woning hanteren wij een minimaal bruto maandelijks inkomen en u dient een waarborgsom te kunnen voldoen voor aanvang van de huur.

Berekening: 3 x [brutomaandhuur]

Let op: Indien u zelfstandig ondernemer bent of u heeft een inkomen anders dan uit een dienstverband voor een werkgever, dan kan er een afwijkende inkomensnorm gehanteerd worden.

Roosendaal

Willemstraat
1.050,- p.m.
In optie

Deze instapklare en levensloop bestendige woning komt per direct te huur. Gelegen op loopafstand van het centrum van Roosendaal en toch rustig gelegen.

Deze woning beschikt over 2 privé parkeerplaatsen, een berging, sfeervolle woonkamer met moderne open keuken, 1 slaapkamer, een moderne badkamer, een apart toilet en een wasruimte.

De achtertuin is op het westen gelegen, dus zonaanbidders zijn hier op het juiste adres! Daarnaast is de woning voorzien van 4 zonnepanelen. Interesse? Plan dan snel een bezichtiging in!

Woonhuis
Woonhuis
Gestoffeerd
Gestoffeerd
1
1 slaapkamer(s)
Per direct
Per direct
1.050,- p.m.
In optie

Kenmerken van dit object

Algemeen

Beschikbaar vanaf
Per direct
Minimale huurperiode
12 maanden
Type huurovereenkomst
Onbepaalde tijd
Woonoppervlakte
48 m2
Perceelgrootte
127 m2
Inhoud
176 m3
Bouwlagen
1
Energielabel
A
Aantal slaapkamers
1
Aantal kamers
2
Aantal toiletten
1
Vloer
Tegelvloer
Oplevering
Gestoffeerd
Bouwjaar
2016

Voorzieningen

Apart toilet
Aparte douche
Begane grond aanwezig
Tuin
Vrij parkeren

Over dit object

Algemene omschrijving van deze woning

Deze instapklare en levensloop bestendige woning komt per direct te huur. Gelegen op loopafstand van het centrum van Roosendaal en toch rustig gelegen.

Deze woning beschikt over 2 privé parkeerplaatsen, een berging, sfeervolle woonkamer met moderne open keuken, 1 slaapkamer, een moderne badkamer, een apart toilet en een wasruimte.

De achtertuin is op het westen gelegen, dus zonaanbidders zijn hier op het juiste adres! Daarnaast is de woning voorzien van 4 zonnepanelen. Interesse? Plan dan snel een bezichtiging in!

Indeling van deze woning:

Entree
Parkeer de auto voor de deur en loop via de voortuin naar de voordeur. Je komt binnen in de hal, deze is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en spachtelputz wanden. De hal beschikt over een meterkast en geeft toegang naar de woonkamer.

Wonen & Koken
Deze sfeervolle woonkamer heeft veel lichtinval en beschikt over een tegelvloer met vloerverwarming en spachtelputz wanden. De woonkamer is voorzien van een zitgedeelte, een open keuken en de eettafel. De moderne keuken beschikt over een composiet werkblad, een 5-pits gasfornuis met afzuiging, koelkast, vaatwasser en een combi-oven. Via de woonkamer bereik je de wasruimte met opbergruimte, het moderne hangtoilet, de slaapkamer en de deur naar de achtertuin.

Slapen, dromen & douchen
Dat is het fijne aan een levensloop bestendige woning. De slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Via de slaapkamer bereik je de prachtig afgewerkte badkamer. Deze moderne badkamer is volledig betegeld en beschikt over een inloopdouche, een badkamermeubel met wastafel.

Tuinieren, zonnen & genieten
Heerlijk genieten van de middag en avondzon? Dat kan in deze knusse achtertuin. Hij is voorzien van een nette erfafscheiding, sierbestrating en een buitenkraan. Aan de overkant van de woning is een stenen berging voor de fietsen.

Oplevering woning:

De woning zal bij aanvang van de huurperiode worden opgeleverd inclusief tegelvloer. De gehele woning is v.v. een tegelvloer. De vitrage is slechts deels aanwezig. In overleg met de verhuurders kan dit gezamenljk nog verzorgd worden.

De woning is optioneel ook gemeubileerd te huren. Mocht er hiervoor interesse zijn vraag dan naar deze voorwaarden. Bij een gemeubileerde verhuur zal de huurprijs aangepast worden.

Extra informatie:

* Bouwjaar 2016
* Levensloop bestendige woning
* Tegelvloer met vloerverwarming
* Moderne keuken met inbouwapparatuur
* 4 zonnepanelen
* Instapklaar
* 2 eigen parkeerplaatsen
* Berging
* CV-ketel eigendom 2016
* Volledig voorzien van dubbel glas
* Achtertuin op het westen gelegen
* Wasruimte

Over de huurprijs en meer...

Maandelijkse huurprijs 1.050,-
Waarborgsom 2.100,-
Bruto inkomensnorm 3.150,- p.m.

Vraag het aan Coen Michielsen

Heb je vragen over deze woning of wil je graag een bezichtiging? Neem contact op met Coen Michielsen.

Bel: 0164 – 857151
Mail: coen@hopmanswonen.nl

Voorwaarden

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat moet je beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • Je kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer je transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 2.100,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heb je geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Let op:

 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien je geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kan je in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat je je aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail word je tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heb je na de bezichtiging interesse in de woning en wil je daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of je aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten je dient te kunnen overleggen.

Niet in aanmerking

Wanneer kom je niet in aanmerking voor een woning bij ons:

 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • Je te maken hebt met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.