Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze woning hanteren wij een minimaal bruto maandelijks inkomen en u dient een waarborgsom te kunnen voldoen voor aanvang van de huur.

Berekening: 3 x [brutomaandhuur]

Let op: Indien u zelfstandig ondernemer bent of u heeft een inkomen anders dan uit een dienstverband voor een werkgever, dan kan er een afwijkende inkomensnorm gehanteerd worden.

's Gravenpolder

Wilgestraat
850,- p.m.
In optie

Leuke eengezinswoning in het rustige dorpje 's-Gravenpolder. De woning is gelegen aan een doorgaande straat de Wilgestraat. In een blok van 4 woningen onder 1 kap betreft het een buitenste woning. Hierdoor heeft u zowel aan de zijkant als achterkant een achterom.

De woning is gelegen op loopafstand van de dorpskern waar o.a. de lokale supermarkt, bakker, cafés en restaurants te vinden zijn.

Steden als Goes, Middelburg en Vlissingen zijn vanuit 's-Gravenpolder snel en eenvoudig aan te rijden.

Woonhuis
Woonhuis
Gestoffeerd
Gestoffeerd
2
2 slaapkamer(s)
Per direct
Per direct
850,- p.m.
In optie

Kenmerken van dit object

Algemeen

Beschikbaar vanaf
Per direct
Minimale huurperiode
12 maanden
Type huurovereenkomst
Onbepaalde tijd
Woonoppervlakte
85 m2
Perceelgrootte
190 m2
Bouwlagen
2
Energielabel
D
Aantal slaapkamers
2
Aantal kamers
3
Aantal toiletten
2
Vloer
Laminaat
Oplevering
Gestoffeerd
Bouwjaar
1974

Voorzieningen

Apart toilet
Aparte douche
Begane grond aanwezig
Tuin
Vrij parkeren

Over dit object

Indeling van deze woning

Begane grond:
Binnenkomst in de woning is direct in de hal/entree. in de hal zijn o.a. de meterkast en toilet te vinden. Via de hal loopt u direct de woonkamer in.

De toilet is voorzien van een closet en een fonteintje.

De woonkamer en keuken staan in open verbinding met elkaar. Door middel van de afscheidingsmuur in het midden van de kamer lijken deze ruimtes echter toch apart van elkaar.
De woonkamer is ca. 29 m2 en de keuken ca. 18 m2.

In de woonkamer vind u tevens de wenteltrap naar de verdieping toe.

De keuken is v.v. een eenvoudig keukenblok met een inbouw wastafel en kraan. De afzuigkap, 4-pits gasfornuis, koelkast en vriezer staan er als losse apparaten bij.

Via de keuken is de bijkeuken bereikbaar. De bijkeuken is v.v. een grote wandkast met schuifdeuren daarnaast is tevens de aansluiting voor het wasmachine in de bijkeuken aanwezig. Via de bijkeuken is de achtertuin bereikbaar. De bijkeuken is ca. 5 m2.

Eerste verdieping:
Op de verdieping zijn de slaapkamers, badkamer en Cv-ruimte te vinden.
Slaapkamer 1 is gelegen aan de voorzijde van de woning en is ca. 13m2. Deze kamer beschikt over een ingebouwde kast (geen stahoogte) voor berging en opslag.

Slaapkamer 2 is gelegen aan de achterzijde van de woning en is ca. 11,5 m2. Deze kamer beschikt ook over een ingebouwde kast (geen stahoogte) voor berging en opslag.

De badkamer heeft een moderne uitstraling met een fraaie afwerking. Hier zijn o.a. een inloopdouche, zwevend toilet, radiator, handdoekenkast en wastafel inclusief meubel te vinden. De badkamer is ca. 3,5 m2.

In de bergkast op de overloop is de Cv-installatie (Remeha Avanta) te vinden. Daarnaast kan deze ruimte ook gebruik worden voor opslag van kleine zaken.

Exterieur:
De woning beschikt over een tuin aan de voorkant, zijkant en achterkant. De tuin zal rondom nog volledig onderhanden genomen worden (begin April). Aan de voorzijde wordt de tuin onderhoudsvriendelijk aangelegd en achter zal het groen bewaard blijven.
De achtertuin is ca. 77 m2 groot en voorzien van een houten tuinhuis. Aan de achterzijde van de woning zit een zonnescherm.

Extra informatie:

- Deze woning is PER DIRECT te huur.
- De oplevering is deels gestoffeerd. De vloeren en diverse vitrage zijn aanwezig, lampen en overige zaken dient men zelf te verzorgen.

Over de huurprijs en meer...

Maandelijkse huurprijs 850,-
Waarborgsom 1.700,-
Bruto inkomensnorm 2.550,- p.m.

Vraag het aan Coen Michielsen

Heb je vragen over deze woning of wil je graag een bezichtiging? Neem contact op met Coen Michielsen.

Bel: 0164 – 857151
Mail: coen@hopmanswonen.nl

Altijd de nieuwste woningen in je mail

Blijf op de hoogte van nieuwe woningen.

Voorwaarden

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat moet je beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • Je kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer je transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 1.700,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heb je geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Let op:

 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien je geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kan je in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat je je aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail word je tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heb je na de bezichtiging interesse in de woning en wil je daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of je aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten je dient te kunnen overleggen. Vervolgens maak je een profiel aan via  https://hopmanswonen.verhuurtbeter.nl/. Via deze portal worden jouw documenten opgevraagd en word je gescreend. Het aanmaken van dit profiel kost eenmalig € 30,00 voor 12 maanden. Er vindt geen restitutie plaats.

Niet in aanmerking

Wanneer kom je niet in aanmerking voor een woning bij ons:

 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • Je te maken hebt met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.