Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze woning hanteren wij een minimaal bruto maandelijks inkomen en u dient een waarborgsom te kunnen voldoen voor aanvang van de huur.

Berekening: 3 x [brutomaandhuur]

Let op: Indien u zelfstandig ondernemer bent of u heeft een inkomen anders dan uit een dienstverband voor een werkgever, dan kan er een afwijkende inkomensnorm gehanteerd worden.

Bergen op Zoom

Westersingel
1.150,- p.m.

Recentelijk gerenoveerde woning gelegen naast historisch monument "De Gevangenpoort". De woning wordt volledig gestoffeerd en gemeubileerd aangeboden en hierdoor ideaal voor Expats.
De woning heeft vorig jaar een complete facelift gehad met o.a. een nieuwe keuken, badkamer, schilderwerk, trapbekleding en groepenkast.

Op loopafstand is de "Grote Markt" bereikbaar waar diverse gezellige restaurants, cafés en winkels te vinden zijn.

Woonhuis
Woonhuis
Gemeubileerd
Gemeubileerd
2
2 slaapkamer(s)
01-06-2021
01-06-2021
1.150,- p.m.

Kenmerken van dit object

Algemeen

Beschikbaar vanaf
01-06-2021
Minimale huurperiode
6 maanden
Maximale huurperiode
24 maanden
Type huurovereenkomst
Naar aard van korte duur
Woonoppervlakte
57 m2
Perceelgrootte
63 m2
Inhoud
244 m3
Bouwlagen
2
Energielabel
C
Aantal slaapkamers
2
Aantal kamers
3
Aantal toiletten
1
Vloer
PVC
Oplevering
gestoffeerd en gemeubileerd
Bouwjaar
1975

Voorzieningen

Apart toilet
Aparte douche
Begane grond aanwezig
Tuin

Over dit object

Algemene omschrijving van deze woning

Recentelijk gerenoveerde woning gelegen naast historisch monument "De Gevangenpoort". De woning wordt volledig gestoffeerd en gemeubileerd aangeboden en hierdoor ideaal voor Expats.
De woning heeft vorig jaar een complete facelift gehad met o.a. een nieuwe keuken, badkamer, schilderwerk, trapbekleding en groepenkast.

Op loopafstand is de "Grote Markt" bereikbaar waar diverse gezellige restaurants, cafés en winkels te vinden zijn.

Indeling van deze woning:

Begane grond:
U komt de woning binnen direct in de hal. In de hal zijn o.a. de meterkast, trapopgang, toilet en toegang naar de woonkamer te vinden. De meterkast is volledig vernieuwd en v.v. een nieuwe groepenkast.
De toilet is een closet met een klein wastafeltje.

De trap/opgang is volledig aangepakt met nieuwe bekleding en netjes afgeschilderd.

De woonkamer (ca. 18 m2) en keuken (ca. 6 m2) staan in open verbinding met elkaar. De keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en de woonkamer aan de achterzijde. De keuken is nieuw geplaatst en is v.v. een hoogglans uitstraling.
Daarnaast is de keuken v.v. diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, koelkast, vriezer en combi-oven. Ook is de keuken v.v. een complete inrichting zoals serviesgoed, potten/pannen, glaswerk et cetera.

De woonkamer heeft een gezellige uitstraling en is v.v. een complete inrichting met moderne uitstraling en rolluiken (2 stuks) aan de achterzijde welke elektrisch bedienbaar zijn. Via de woonkamer is de patio aan de achterzijde bereikbaar. De patio (ca. 21 m2) is onderhoudsvriendelijk aangelegd en v.v. een stenen berging. Daarnaast is de patio via een loopdeur vanaf de zijkant ook te bereiken, dit is handig wanneer u met fietsen in/uit wilt rijden.

Eerste verdieping:
Op de verdieping vind u een kleine overloop. Via de overloop zijn de slaapkamers, badkamer, bergkast en het luik met vlizotrap naar de tweede verdieping bereikbaar.

Slaapkamer 1 (ca. 14 m2) en is v.v. een nieuw 2-persoons boxspring, kastenwand, laminaatvloer en een rolluik. Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning.

Slaapkamer 2 (ca. 5,5 m2) en is v.v. een bureau-tafel en een inbouwkast. Deze kamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en kan dienst doen als logeerkamer.

De badkamer is compleet vernieuwd en v.v. douchecabine, wastafel inclusief meubel, design radiator, wasmachine en mechanische ventilatie.

Tweede verdieping:
Met een luik en vlizotrap is de zolder bereikbaar. De zolder is te gebruiken voor opslag. Daarnaast vind u hier ook de Cv-installatie (NEFIT Proline HRC).

Extra informatie

- De woning wordt volledig gestoffeerd en gemeubileerd verhuurd.
- De woning is volledig gerenoveerd en hierdoor instap klaar.
- Op loopafstand van de "Grote Markt".
- De woning is gelegen in een zone met betaald parkeren. U kunt een vergunning aanvragen welke ca. 60,00 op jaarbasis bedraagt voor de eerste auto.
- Geschikt voor maximaal 2 personen.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.
- U en/of uw partner roken niet (in de woning)
- De minimale huurtermijn (bij voorkeur) is 6 maanden.

Over de huurprijs en meer...

Maandelijkse huurprijs 1.150,-
Waarborgsom 2.300,-
Bruto inkomensnorm 3.450,- p.m.

Vraag het aan Coen Michielsen

Heb je vragen over deze woning of wil je graag een bezichtiging? Neem contact op met Coen Michielsen.

Bel: 0164 – 857151
Mail: coen@hopmanswonen.nl

Voorwaarden

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat moet je beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • Je kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer je transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 2.300,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heb je geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Let op:

 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien je geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kan je in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat je je aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail word je tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heb je na de bezichtiging interesse in de woning en wil je daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of je aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten je dient te kunnen overleggen. Vervolgens maak je een profiel aan via  https://hopmanswonen.verhuurtbeter.nl/. Via deze portal worden jouw documenten opgevraagd en word je gescreend. Het aanmaken van dit profiel kost eenmalig € 30,00 voor 12 maanden. Er vindt geen restitutie plaats.

Niet in aanmerking

Wanneer kom je niet in aanmerking voor een woning bij ons:

 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • Je te maken hebt met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.