Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze woning hanteren wij een minimaal bruto maandelijks inkomen en u dient een waarborgsom te kunnen voldoen voor aanvang van de huur.

Berekening: 3 x [brutomaandhuur]

Let op: Indien u zelfstandig ondernemer bent of u heeft een inkomen anders dan uit een dienstverband voor een werkgever, dan kan er een afwijkende inkomensnorm gehanteerd worden.

Middelburg

Vlasmarkt
925,- p.m.
In optie

Midden in het centrum van Middelburg is dit appartement gerealiseerd in een karakteristiek monumentenpand "Het Drieluyck". Aan de voorzijde van het complex de levendigheid van het centrum en aan de achterzijde een oase van rust door de grote, omsloten binnentuin (100m2!).

Dit volledig gestoffeerde appartement is gelegen op de tweede etage, moderne uitstraling en luxe afwerking met eigen parkeerplaats en een gezamenlijke fietsenberging.

Dit appartement is per direct beschikbaar.

Appartement
Appartement
Gestoffeerd
Gestoffeerd
1
1 slaapkamer(s)
Per direct
Per direct
925,- p.m.
In optie

Kenmerken van dit object

Algemeen

Beschikbaar vanaf
Per direct
Maximale huurperiode
12 maanden
Type huurovereenkomst
Naar aard van korte duur
Woonoppervlakte
72 m2
Inhoud
210 m3
Bouwlagen
1
Energielabel
F
Aantal slaapkamers
1
Aantal kamers
2
Aantal toiletten
1
Vloer
PVC
Oplevering
Gestoffeerd
Bouwjaar
2017

Voorzieningen

Apart toilet
Aparte douche
Vrij parkeren

Over dit object

Algemene omschrijving van deze woning

Midden in het centrum van Middelburg is dit appartement gerealiseerd in een karakteristiek monumentenpand "Het Drieluyck". Aan de voorzijde van het complex de levendigheid van het centrum en aan de achterzijde een oase van rust door de grote, omsloten binnentuin (100m2!).

Dit volledig gestoffeerde appartement is gelegen op de tweede etage, moderne uitstraling en luxe afwerking met eigen parkeerplaats en een gezamenlijke fietsenberging.

Indeling van deze woning:

Begane grond:
Op de begane grond vind u de algemene / gezamenlijke entree. Hier zijn o.a. de brievenbussen, deurbellen, centrale meterkast, de entrees van 3 appartementen en trapopgang naar de etage.

Eerste etage:
De toegang van het appartement bevind zich op de eerste etage. Een ruime overloop geeft toegang tot 3 appartementen. Op de overloop zijn tevens de meterkasten van deze appartementen aanwezig.

U komt de woning binnen in een klein portaal met direct de trapopgang naar de tweede etage.
De tweede etage komt u boven op de overloop en via de overloop zijn de badkamer, slaapkamer, toilet en woonkamer bereikbaar.

De badkamer heeft een moderne en luxe uitstraling. De badkamer is v.v. een inloopdouche, wastafel inclusief meubel en een handdoeken radiator.

De slaapkamer (ca. 8,5 m2) is compact maar biedt voldoende ruimte voor een 2-persoonsbed en kast/bergruimte. De slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van het complex.

De toilet is evenals de badkamer keurig modern afgewerkt met een hangend closet en een fonteintje.

De woonkamer (ca. 19 m2) heeft een zeer fraaie uitstraling met de authentieke balken. Dit geeft extra sfeer aan de kamer. Met de hoge plafonds tot in de nok van het complex zorgt dit voor een extra ruimtelijk gevoel.

Via de woonkamer is de waskamer (ca. 7 m2) bereikbaar. In deze ruimte zijn de aansluitingen voor de wasmachine/droger aanwezig. Daarnaast biedt deze kamer voldoende ruimte voor opslag/berging.

Ook via de woonkamer is de keuken bereikbaar. De keuken (ca. 14 m2) heeft een ruime opzet en tevens v.v. een moderne opstelling. De keuken is o.a. v.v. diverse inbouwapparatuur zoals een inductie kookplaat, afzuigunit, vaatwasser, koelkast en oven.

Via de keuken is met een opstapje de zogenaamde "onbenoemde ruimte" bereikbaar. Dit betreft een ruimte van ca. 11 m2 welke naar eigen idee in te richten is. Deze kan gebruikt worden als kantoor, hobbykamer of als tweede slaapkamer. De kamer is voorzien van verwarming, ramen en een wastafel inclusief meubel.

Externe ruimte:
Achter het complex is er een binnentuin aanwezig. Deze binnentuin is recentelijk vernieuwd en wordt netjes bijgehouden. In de binnentuin is een overdekte fietsenstalling aanwezig waar alle bewoners een fiets kunnen plaatsen.

Parkeren:

Het appartement is voorzien van een eigen parkeerplaats. Deze parkeerplaats is gelegen in de Penningstraat, dit is de straat direct gelegen achter het complex.
U kunt dus altijd uw auto dichtbij parkeren zonder te hoeven zoeken naar een vrije plek in het centrum.
In de huurprijs is een vergoeding opgenomen voor het gebruik maken van deze parkeerplaats.

Huurprijs + servicekosten:

€ 925,00 kale huurprijs
€ 50,00 vergoeding voor de aanwezige stoffering
€ 50,00 vergoeding voor gebruik parkeerplaats
€ 1025,00 huurprijs p/maand

U sluit zelf de contracten af voor het gas, water, elektra en tv-internet. U heeft hierbij de mogelijkheid om zelf een gewenste leverancier te kiezen.

Extra informatie:

- Het appartement is per direct beschikbaar;
- De oplevering is volledig gestoffeerd;
- Gelegen in het centrum van Middelburg;
- Voorzien van een eigen parkeerplaats in het centrum;
- Het appartement en tevens het gehele complex zijn recentelijk gerenoveerd. Dit historische pand heeft een upgrade gekregen waarbij de authentieke elementen bewaard zijn gebleven.

Over de huurprijs en meer...

Maandelijkse huurprijs 1.025,-
Waarborgsom 1.025,-
Bruto inkomensnorm 2.775,- p.m.
Bekijk de kostenopbouw

Vraag het aan Coen Michielsen

Heb je vragen over deze woning of wil je graag een bezichtiging? Neem contact op met Coen Michielsen.

Bel: 0164 – 857151
Mail: coen@hopmanswonen.nl

Altijd de nieuwste woningen in je mail

Blijf op de hoogte van nieuwe woningen.

Voorwaarden

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat moet je beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • Je kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer je transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 1.025,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heb je geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Let op:

 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien je geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kan je in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat je je aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail word je tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heb je na de bezichtiging interesse in de woning en wil je daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of je aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten je dient te kunnen overleggen. Vervolgens maak je een profiel aan via  https://hopmanswonen.verhuurtbeter.nl/. Via deze portal worden jouw documenten opgevraagd en word je gescreend. Het aanmaken van dit profiel kost eenmalig € 30,00 voor 12 maanden. Er vindt geen restitutie plaats.

Niet in aanmerking

Wanneer kom je niet in aanmerking voor een woning bij ons:

 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • Je te maken hebt met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.