Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze woning hanteren wij een minimaal bruto maandelijks inkomen en u dient een waarborgsom te kunnen voldoen voor aanvang van de huur.

Berekening: 3 x [brutomaandhuur]

Let op: Indien u zelfstandig ondernemer bent of u heeft een inkomen anders dan uit een dienstverband voor een werkgever, dan kan er een afwijkende inkomensnorm gehanteerd worden.

Bergen op Zoom

Schoolstraat
895,- p.m.

In het centrum gelegen zeer net afgewerkte 2-kamer appartement gelegen op de begane grond en o.a. voorzien van vloerverwarming en een recent geplaatste keuken.

Het complex is gebouwd in 2011 waardoor het voldoet aan de eisen van deze tijd. Door de warmtepomp zijn er zeer lage energiekosten.

De woning wordt volledig gestoffeerd en gemeubileerd aangeboden.

Kortom een instapklaar appartement en zeker een bezichtiging waard!

Appartement
Appartement
Gemeubileerd
Gemeubileerd
1
1 slaapkamer(s)
01-07-2021
01-07-2021
895,- p.m.

Kenmerken van dit object

Algemeen

Beschikbaar vanaf
01-07-2021
Minimale huurperiode
24 maanden
Type huurovereenkomst
Onbepaalde tijd
Woonoppervlakte
58 m2
Inhoud
175 m3
Bouwlagen
1
Energielabel
A
Aantal slaapkamers
1
Aantal kamers
2
Aantal toiletten
1
Vloer
Hout
Oplevering
gestoffeerd en gemeubileerd
Bouwjaar
2011

Voorzieningen

Aparte douche
Begane grond aanwezig

Over dit object

Algemene omschrijving van deze woning

In het centrum gelegen zeer net afgewerkte 2-kamer appartement gelegen op de begane grond en o.a. voorzien van vloerverwarming en een recent geplaatste keuken.

Het complex is gebouwd in 2011 waardoor het voldoet aan de eisen van deze tijd. Door de warmtepomp zijn er zeer lage energiekosten.

De woning wordt volledig gestoffeerd en gemeubileerd aangeboden.

Kortom een instapklaar appartement en zeker een bezichtiging waard!

Indeling van deze woning

Begane grond:
Via de centrale hal/entree met intercom en brievenbussen komt u in de traphal. Het appartement is gelegen op de eerste woonlaag. De berging bevindt zich op de begane grond.

Appartement: (begane grond)
Via de voordeur komt u in de gang met directe toegang tot de woonkamer, badkamer, slaapkamer en berging. De hal is voorzien met stucwerk wandafwerking, houten vloer en het plafond is afgewerkt met spuitwerk. De berging heeft een meterkast met 7 groepen, een kookgroep en 2 aardlekschakelaars.

De woonkamer (ca. 30 m² incl. keuken) is aan de achterzijde van het object gelegen. De raampartijen bieden een mooi uitzicht op de Schoolstraat. Tevens is de woonkamer voorzien van een wandafwerking met stucwerk, houten vloer en het plafond is afgewerkt met spuitwerk. De woonkamer en keuken staan in open verbinding met elkaar.

De open keuken is een hoekopgestelde zeer nette inbouwkeuken, voorzien van een composiet aanrechtblad met spoelbak, inbouw inductie kookplaat, -koeler, -combi magnetron/oven, -vaatwasser en een afzuigkap.

De berging met opstelplaats heeft een verdeler Delta warmtepomp, opstelling van de mechanische ventilatie en wasmachine-/droger aansluiting.

De slaapkamer (ca. 12 m²) is gelegen aan de voorzijde, v.v. houten vloer, wandafwerking stucwerk, twijfelaar bed, ruime kledingkast en een muurbeugel voor een televisie. Het plafond is afgewerkt met spuitwerk.

De moderne betegelde badkamer heeft een inloopdouche, wandcloset en een wastafel.

Isolatie

Het appartement is voorzien van vloer-, spouwmuur-, dakisolatie en isolerende beglazing.

Verwarming en warmwatervoorziening

Het appartement is volledig voorzien van vloerverwarming. De warmtepomp is centraal geplaatst in het complex welke voorziet in de verwarming en het warmwater.
U dient zich hiervoor aan te melden bij de energieleverancier van dit warmtenet.

Ligging

Dit perfect afgewerkte levensloopbestendig appartement met een fietsenberging is gelegen in het historisch stadscentrum van Bergen op Zoom. Alle voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar o.a. winkels, supermarkt, gezellige “Grote Markt”, etc. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving met een vergunning of in de vorm van huur parkeerplaatsen.

Extra informatie:

- De minimale huurtermijn bedraagt 24 maanden.
- Dit appartement wordt volledig gestoffeerd en gemeubileerd aangeboden.
- Naast de waarborgsom wordt er bij aanvang van de huurperiode ook een bedrag aan eindschoonmaakkosten in rekening gebracht. Deze schoonmaakkosten bedragen € 350,00 (incl. btw).

Over de huurprijs en meer...

Maandelijkse huurprijs 895,-
Eenmalige kosten 2.140,-
Bruto inkomensnorm 2.685,- p.m.
Bekijk de kostenopbouw

Vraag het aan Ralph Hopmans

Heb je vragen over deze woning of wil je graag een bezichtiging? Neem contact op met Ralph Hopmans.

Bel: 0164 – 857151
Mail: ralph@hopmanswonen.nl

Voorwaarden

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat moet je beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • Je kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer je transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 1.790,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heb je geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Let op:

 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien je geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kan je in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat je je aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail word je tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heb je na de bezichtiging interesse in de woning en wil je daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of je aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten je dient te kunnen overleggen. Vervolgens maak je een profiel aan via  https://hopmanswonen.verhuurtbeter.nl/. Via deze portal worden jouw documenten opgevraagd en word je gescreend. Het aanmaken van dit profiel kost eenmalig € 30,00 voor 12 maanden. Er vindt geen restitutie plaats.

Niet in aanmerking

Wanneer kom je niet in aanmerking voor een woning bij ons:

 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • Je te maken hebt met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.