Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze woning hanteren wij een minimaal bruto maandelijks inkomen en u dient een waarborgsom te kunnen voldoen voor aanvang van de huur.

Berekening: 3 x [brutomaandhuur]

Let op: Indien u zelfstandig ondernemer bent of u heeft een inkomen anders dan uit een dienstverband voor een werkgever, dan kan er een afwijkende inkomensnorm gehanteerd worden.

Bergen op Zoom

Rooseveltlaan
895,- p.m.
Verhuurd onder voorbehoud

Recentelijk gerenoveerd appartement gelegen nabij het centrum van Bergen op Zoom. Het gehele appartement is enkele jaren geleden volledig gemoderniseerd (behalve toiletruimte). Een nieuwe keuken, badkamer, Cv-installatie en vloeren/schilderwerk zijn toen aangebracht.

Het appartement is gelegen in een kleinschalig complex met 8 appartementen. Gelegen op de vierde en bovenste verdieping met fraai uitzicht.

Momenteel beschikt het appartement over 1 slaapkamer. Met kleine aanpassingen is een tweede slaapkamer eenvoudig te creëren.

Voor het complex kunt u gratis parkeren. Daarnaast rijdt u zo de snelwegen op richting Antwerpen (35 km), Breda (35 km), Rotterdam (60 km).

Appartement
Appartement
Kaal
Kaal
1
1 slaapkamer(s)
16-02-2021
16-02-2021
895,- p.m.
Verhuurd onder voorbehoud
Deze woning is helaas al verhuurd. Ga naar het overzicht voor alle woningen.

Kenmerken van dit object

Algemeen

Beschikbaar vanaf
16-02-2021
Minimale huurperiode
24 maanden
Type huurovereenkomst
Onbepaalde tijd
Woonoppervlakte
73 m2
Bouwlagen
1
Energielabel
E
Aantal slaapkamers
1
Aantal kamers
3
Aantal toiletten
1
Vloer
Laminaat
Oplevering
Kaal
Bouwjaar
1962

Voorzieningen

Apart toilet
Aparte douche
Balkon
Vrij parkeren

Over dit object

Indeling van de woning:

Begane grond:
Op de begane grond bevinden zich de centrale entree en bergingen.
Vanuit het appartement word je door middel van een videofoon toegang geboden tot het complex, waarna je een keurige hal binnen komt met de trapopgang en de brievenbussen.
Hier zijn tevens de afgesloten bergingen.

Vierde (4e) verdieping:
Het appartement is gelegen op de vierde en tevens bovenste verdieping van het complex. De verdiepingen zijn met trap bereikbaar. Op iedere verdiepingen zijn twee appartementen gesitueerd.

De meterkast van het appartement is gelegen op de overloop bij het appartement.
Hierin vind u alle meters en aansluitingen terug.

Het appartement komt u binnen in de hal. Via de hal zijn de toilet, woonkamer, badkamer, keuken en Cv/waskamer bereikbaar.

De toilet is gescheiden van de badkamer.

Er is een ruime woonkamer aanwezig over de gehele breedte van het appartement. In sommige vergelijkbare appartement wordt deze ruimte gesplitst in een kleinere woonkamer met extra slaapkamer. Dit kan ook in dit appartement vrij eenvoudig gerealiseerd worden.

De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het complex en kijkt uit over de Rooseveltlaan. Aangezien het appartement op de bovenste etage gelegen is, geeft dit een mooi uitzicht over Bergen op Zoom.
Aan de voorzijde van woonkamer vind u een van de balkons terug.

Via de woonkamer is de slaapkamer bereikbaar. Door middel van de schuifdeuren loopt u direct de kamer in. De ombouw van de schuifdeuren zijn handig ingericht als kast/bergruimte.
Via de slaapkamer heeft u toegang naar het balkon welke gelegen is aan de achterzijde.

De badkamer is een paar jaar geleden volledig gerenoveerd en v.v. een douche en wastafel inclusief meubel. Er is een mechanische ventilatie aanwezig welke op luchtvochtigheid functioneert.

Ook de keuken is een paar jaar geleden volledig gerenoveerd en v.v. een moderne uitstraling. De keuken is van alle gemakken voorzien waaronder een 5-pits gasfornuis, afzuigkap, oven, vaatwasser, koel-vriescombinatie en diverse (lade)kasten.
Ook via de keuken heeft u toegang tot het balkon aan de achterzijde.

Er is een aparte Cv/waskamer aanwezig. In deze kamer vind u o.a. de nieuwe Cv-installatie en de aansluitingen voor wasmachine/droger terug. Deze kamer is ideaal voor opslag of als werkkamer te gebruiken. Eventueel kunt u deze kamer met enkele aanpassingen tot kleine slaapkamer omturnen.

Berging:
Op de begane grond zijn de bergingen van alle appartementen aanwezig. U heeft een eigen afgesloten berging van ca. 5 m2.

Extra informatie:

- De maandelijkse servicekosten bedragen € 30,00. Hierin zijn o.a. de kosten van glasverzekering, schoonmaak en energieverbruik van de algemene ruimtes inbegrepen.
- De laminaatvloer in de woning blijft achter, de vitrage/verlichting dient u zelf te verzorgen.
- Het appartement is voor lange/onbepaalde tijd te huur, met een minimum van 24 maanden.
- Modern en keurig net afgewerkt appartement.

Over de huurprijs en meer...

Maandelijkse huurprijs 925,-
Waarborgsom 1.850,-
Bruto inkomensnorm 2.685,- p.m.
Bekijk de kostenopbouw

Vraag het aan Jorn Hopmans

Heb je vragen over deze woning of wil je graag een bezichtiging? Neem contact op met Jorn Hopmans.

Bel: 0164 – 857151
Mail: jorn@hopmanswonen.nl

Altijd de nieuwste woningen in je mail

Blijf op de hoogte van nieuwe woningen.

Voorwaarden

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat moet je beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • Je kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer je transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 1.850,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heb je geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Let op:

 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien je geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kan je in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat je je aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail word je tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heb je na de bezichtiging interesse in de woning en wil je daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of je aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten je dient te kunnen overleggen. Vervolgens maak je een profiel aan via  https://hopmanswonen.verhuurtbeter.nl/. Via deze portal worden jouw documenten opgevraagd en word je gescreend. Het aanmaken van dit profiel kost eenmalig € 30,00 voor 12 maanden. Er vindt geen restitutie plaats.

Niet in aanmerking

Wanneer kom je niet in aanmerking voor een woning bij ons:

 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • Je te maken hebt met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.