Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze woning hanteren wij een minimaal bruto maandelijks inkomen en u dient een waarborgsom te kunnen voldoen voor aanvang van de huur.

Berekening: 3 x [brutomaandhuur]

Let op: Indien u zelfstandig ondernemer bent of u heeft een inkomen anders dan uit een dienstverband voor een werkgever, dan kan er een afwijkende inkomensnorm gehanteerd worden.

Bergen op Zoom

Rooseveltlaan
895,- p.m.
In optie

Ruim driekamer appartement met 2 slaapkamers en balkon aan de voor en achterzijde, gelegen op korte afstand van het centrum en winkels. Het appartement is goed onderhouden en instapklaar. Naast de 2 aanwezige slaapkamers is er zelfs een mogelijkheid een 3e slaapkamer te creëren.

Gelegen in een kleinschalig complex met 8 appartementen. Gelegen op de derde etage met fraai uitzicht.

Voor het complex kunt u gratis parkeren. Daarnaast rijdt u zo de snelwegen op richting Antwerpen (35 km), Breda (35 km), Rotterdam (60 km).

Appartement
Appartement
Gestoffeerd
Gestoffeerd
3
3 slaapkamer(s)
01-05-2021
01-05-2021
895,- p.m.
In optie

Kenmerken van dit object

Algemeen

Beschikbaar vanaf
01-05-2021
Maximale huurperiode
12 maanden
Type huurovereenkomst
Naar aard van korte duur
Woonoppervlakte
80 m2
Perceelgrootte
80 m2
Inhoud
220 m3
Bouwlagen
1
Energielabel
E
Aantal slaapkamers
3
Aantal kamers
4
Aantal toiletten
1
Vloer
Laminaat
Oplevering
Gestoffeerd
Bouwjaar
1962

Voorzieningen

Apart toilet
Aparte douche
Balkon
Vrij parkeren

Over dit object

Algemene omschrijving van deze woning

Ruim driekamer appartement met 2 slaapkamers en 2 balkons aan de voor en achterzijde, gelegen op korte afstand van het centrum en winkels. Het appartement is goed onderhouden en instapklaar. Naast de 2 aanwezige slaapkamers is er zelfs een mogelijkheid een 3e slaapkamer te creëren.

Gelegen in een kleinschalig complex met 8 appartementen. Gelegen op de derde etage met fraai uitzicht.

Voor het complex kunt u gratis parkeren. Daarnaast rijdt u zo de snelwegen op richting Antwerpen (35 km), Breda (35 km), Rotterdam (60 km).

Indeling van deze woning:

Begane grond:
Op de begane grond bevinden zich de centrale entree en bergingen.
Vanuit het appartement word je door middel van een videofoon toegang geboden tot het complex, waarna je een keurige hal binnen komt met de trapopgang en de brievenbussen.
Hier zijn tevens de afgesloten bergingen.

Berging:
Op de begane grond zijn de bergingen van alle appartementen aanwezig. U heeft een eigen afgesloten berging van ca. 5 m2.

Derde (3e) verdieping:
Het appartement is gelegen op de derde verdieping van het complex. De verdiepingen zijn met trap bereikbaar. Op iedere verdiepingen zijn twee appartementen gesitueerd.

De meterkast van het appartement is gelegen op de overloop bij het appartement.
Hierin vind u alle meters en aansluitingen terug.

Het appartement komt u binnen in de hal. Via de hal zijn de toilet, woonkamer, badkamer, keuken en slaapkamer bereikbaar.

De toilet is gescheiden van de badkamer.

Er is een ruime woonkamer aanwezig over de gehele breedte van het appartement. In sommige vergelijkbare appartementen wordt deze ruimte gesplitst in een kleinere woonkamer met extra slaapkamer. Dit kan ook in dit appartement vrij eenvoudig gerealiseerd worden.

De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het complex en kijkt uit over de Rooseveltlaan. Aangezien het appartement op de derde etage gelegen is, geeft dit een mooi uitzicht over Bergen op Zoom.
Aan de voorzijde van woonkamer vind u een van de balkons terug.

Via de woonkamer is de slaapkamer bereikbaar. Deze kamer is gesitueerd aan de achterzijde van het complex. Via de slaapkamer heeft u toegang naar het balkon welke tevens gelegen is aan de achterzijde.

De badkamer is v.v. een douche, wastafel inclusief meubel, handdoeken radiator en mechanische ventilatie. De badkamer is volledig betegeld.

Ook de keuken is v.v. een nette uitstraling met o.a. diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, oven, 4-pits gasfornuis, afzuigunit een elektrische boiler (warm water) en diverse onder-en bovenkasten. Ook via de keuken heeft u toegang tot het balkon aan de achterzijde.

Ook slaapkamer 2 (ca. 9 m2) is gesitueerd aan de achterzijde van het appartement. Deze kamer is momenteel ingericht als werk/studeerkamer maar is uiteraard ook geschikt om als slaapkamer te gebruiken.

Algemeen:
- De radiatoren in het appartement worden aangestuurd door een moederhaard (gas) vanuit de woonkamer.
- De warm watervoorziening wordt aangestuurd door de elektrische (huur)boiler in de keuken.

Extra informatie:

- De maandelijkse servicekosten bedragen € 40,00. Hierin zijn o.a. de vergoedingen opgenomen voor de huurboiler, glasverzekering, energieverbruik algemene ruimtes en schoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes inbegrepen.

- De huurovereenkomst zal in eerste instantie worden aangegaan voor maximaal 12 maanden. Na deze periode van 12 maanden kan de overeenkomst worden omgezet naar onbepaalde tijd bij wederzijdse instemming.

- Keurig en net afgewerkt appartement.

Over de huurprijs en meer...

Maandelijkse huurprijs 935,-
Waarborgsom 1.870,-
Bruto inkomensnorm 2.685,- p.m.
Bekijk de kostenopbouw

Vraag het aan Coen Michielsen

Heb je vragen over deze woning of wil je graag een bezichtiging? Neem contact op met Coen Michielsen.

Bel: 0164 – 857151
Mail: coen@hopmanswonen.nl

Altijd de nieuwste woningen in je mail

Blijf op de hoogte van nieuwe woningen.

Voorwaarden

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat moet je beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • Je kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer je transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 1.870,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heb je geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Let op:

 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien je geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kan je in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat je je aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail word je tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heb je na de bezichtiging interesse in de woning en wil je daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of je aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten je dient te kunnen overleggen. Vervolgens maak je een profiel aan via  https://hopmanswonen.verhuurtbeter.nl/. Via deze portal worden jouw documenten opgevraagd en word je gescreend. Het aanmaken van dit profiel kost eenmalig € 30,00 voor 12 maanden. Er vindt geen restitutie plaats.

Niet in aanmerking

Wanneer kom je niet in aanmerking voor een woning bij ons:

 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • Je te maken hebt met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.