Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze woning hanteren wij een minimaal bruto maandelijks inkomen en u dient een waarborgsom te kunnen voldoen voor aanvang van de huur.

Berekening: 3 x [brutomaandhuur]

Let op: Indien u zelfstandig ondernemer bent of u heeft een inkomen anders dan uit een dienstverband voor een werkgever, dan kan er een afwijkende inkomensnorm gehanteerd worden.

Bergen op Zoom

Rooseveltlaan
1.095,- p.m.
Verhuurd onder voorbehoud

Gemeubileerd 3-kamer-appartement aan de rand van het centrum van Bergen op Zoom. Dit riante appartement is voorzien van 2 ruime slaapkamers, woonkamer met open keuken, 2 balkons, een ruime berging en wordt volledig GESTOFFEERD en GEMEUBILEERD aangeboden.

Het appartement leent zich ideaal voor een (langere) overbruggingsperiode of voor Expats in de regio zoals Bergen op Zoom, Antwerpen (BE), Moerdijk, Rotterdam, Roosendaal en Breda.

Appartement
Appartement
Gemeubileerd
Gemeubileerd
2
2 slaapkamer(s)
Per direct
Per direct
1.095,- p.m.
Verhuurd onder voorbehoud
Deze woning is helaas al verhuurd. Ga naar het overzicht voor alle woningen.

Kenmerken van dit object

Algemeen

Beschikbaar vanaf
Per direct
Minimale huurperiode
6 maanden
Maximale huurperiode
24 maanden
Type huurovereenkomst
Naar aard van korte duur
Woonoppervlakte
70 m2
Perceelgrootte
70 m2
Inhoud
210 m3
Bouwlagen
1
Energielabel
G
Aantal slaapkamers
2
Aantal kamers
3
Aantal toiletten
1
Vloer
PVC
Oplevering
gestoffeerd en gemeubileerd
Bouwjaar
1962

Voorzieningen

Apart toilet
Aparte douche
Balkon
Vrij parkeren

Over dit object

Algemene omschrijving van deze woning

Gemeubileerd 3-kamer-appartement aan de rand van het centrum van Bergen op Zoom. Dit riante appartement is voorzien van 2 ruime slaapkamers, woonkamer metopen keuken, 2 balkons, een ruime berging en wordt volledig GESTOFFEERD en GEMEUBILEERD aangeboden.

Het appartement leent zich ideaal voor een (langere) overbruggingsperiode of voor Expats in de regio zoals Bergen op Zoom, Antwerpen (BE), Moerdijk, Rotterdam, Roosendaal en Breda.

Indeling

Begane grond:
Op de begane grond is de algemene/gezamenlijk entree. U betreedt het complex waar o.a. de brievenbussen en intercom aanwezig zijn. Achter dit portaal vindt u de inpandige bergingen en de trapopgang naar de verdiepingen.

Aan de achterzijde van het complex zijn de bergingen gelen waarbij het appartement over een eigen privé berging beschikt van +/- 16 m2 groot.

Eerst verdieping:
Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van het complex. Middels de trapopgang zijn de verdiepingen bereikbaar.

U komt het appartement binnen in de hal/entree. In de hal zijn o.a. het toilet, de bergkast met opstelling wasmachine en elektrische boiler en toegang tot de woonkamer, badkamer en 2e slaapkamer.

De ruime woonkamer (ca. 30 m2) is v.v. een PVC-vloer en biedt toegang tot de semi-open keuken en het eerste balkon (voorzijde).

De keuken is o.a. voorzien van verschillende inbouwapparatuur zoals: koelkast, vriezer, vaatwasmachine, combi-oven, 4-pits gaskookplaat en een afzuigkap.

Via de woonkamer is de grote slaapkamer aan de achterzijde bereikbaar. Vanuit de woonkamer is de slaapkamer met schuifdeuren te bereiken. Deze slaapkamer is ca. 14,5 m2 en biedt toegang tot het 2e balkon (achterzijde). De tweede slaapkamer is eveneens gelegen aan de achterzijde en is te bereiken via de hal. Deze kamer is momenteel ingericht als kledingkast-ruimte.

Badkamer is voorzien van een inloopdouche en een luxe wastafelmeubel.

Extra informatie

- Het appartement wordt verwarmd middels elektrische kachels.
- De woning wordt volledig gestoffeerd en gemeubileerd aangeboden.
- Gelegen op een ideale locatie nabij het centrum van Bergen op Zoom.
- Het is mogelijk om te huren inclusief een voorschot voor het gebruik van TV & Internet, GWE en Gemeentelijke Heffingen.
- Ideaal geschikt voor Expats of voor een overbruggingsperiode.
- Vrij parkeren voor de deur.

Over de huurprijs en meer...

Maandelijkse huurprijs 1.155,-
Waarborgsom 1.155,-
Bruto inkomensnorm 3.285,- p.m.
Bekijk de kostenopbouw

Vraag het aan Jorn Hopmans

Heb je vragen over deze woning of wil je graag een bezichtiging? Neem contact op met Jorn Hopmans.

Bel: 0164 – 857151
Mail: jorn@hopmanswonen.nl

Voorwaarden

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat moet je beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • Je kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer je transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 1.155,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heb je geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Let op:

 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien je geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kan je in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat je je aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail word je tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heb je na de bezichtiging interesse in de woning en wil je daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of je aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten je dient te kunnen overleggen. Vervolgens maak je een profiel aan via  https://hopmanswonen.verhuurtbeter.nl/. Via deze portal worden jouw documenten opgevraagd en word je gescreend. Het aanmaken van dit profiel kost eenmalig € 30,00 voor 12 maanden. Er vindt geen restitutie plaats.

Niet in aanmerking

Wanneer kom je niet in aanmerking voor een woning bij ons:

 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • Je te maken hebt met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.