Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze woning hanteren wij een minimaal bruto maandelijks inkomen en u dient een waarborgsom te kunnen voldoen voor aanvang van de huur.

Berekening: 3 x [brutomaandhuur]

Let op: Indien u zelfstandig ondernemer bent of u heeft een inkomen anders dan uit een dienstverband voor een werkgever, dan kan er een afwijkende inkomensnorm gehanteerd worden.

Roosendaal

Raadhuisstraat
865,- p.m.
Verhuurd onder voorbehoud

Per 1 mei 2021 komt deze ruime bovenwoning weer beschikbaar gelegen in het centrum van Roosendaal. Op steenworp afstand van zowel de Oude als Nieuwe Markt.
Deze woning zal beschikbaar gesteld worden voor BEPAALDE TIJD te weten ca. 8 maanden. Bent u op zoek naar een overbruggingsperiode dan is dit de ideale woning.

Op de gezamenlijke achterplaats is er voldoende ruimte voor het stallen van fietsen. Het parkeren van uw auto is mogelijk d.m.v. een parkeervergunning of u kunt een parkeerplaats huren in de omgeving.

Ruime bovenwoning met 2 slaapkamers, ruime badkamer en nette keuken.

Appartement
Appartement
Kaal
Kaal
2
2 slaapkamer(s)
Per direct
Per direct
865,- p.m.
Verhuurd onder voorbehoud
Deze woning is helaas al verhuurd. Ga naar het overzicht voor alle woningen.

Kenmerken van dit object

Algemeen

Beschikbaar vanaf
Per direct
Maximale huurperiode
8 maanden
Type huurovereenkomst
Naar aard van korte duur
Woonoppervlakte
95 m2
Bouwlagen
2
Energielabel
niet beschikbaar
Aantal slaapkamers
2
Aantal kamers
3
Aantal toiletten
1
Vloer
Laminaat
Oplevering
Kaal
Bouwjaar
1915

Voorzieningen

Apart toilet
Begane grond aanwezig
Dakterras
Kelder
Ligbad

Over dit object

Algemene omschrijving van deze woning

Per 1 mei 2021 komt deze ruime bovenwoning weer beschikbaar gelegen in het centrum van Roosendaal. Op steenworp afstand van zowel de Oude als Nieuwe Markt.
Deze woning zal beschikbaar gesteld worden voor BEPAALDE TIJD te weten ca. 8 maanden. Bent u op zoek naar een overbruggingsperiode dan is dit de ideale woning.

Op de gezamenlijke achterplaats is er voldoende ruimte voor het stallen van fietsen. Het parkeren van uw auto is mogelijk d.m.v. een parkeervergunning of u kunt een parkeerplaats huren in de omgeving.

Ruime bovenwoning met 2 slaapkamers, ruime badkamer en nette keuken.

Indeling van deze woning:

Begane grond:
Aan de straatkant is de entree van de woning. Met een diepe gang naar achteren bereikt u de trapopgang en de kelderkast. De kelderkast heeft een klein opstapje en is te gebruiken voor opslag (ca. 2 m2).

Eerste verdieping:
U komt de verdieping boven op de overloop. Via de overloop zijn de keuken, toilet en trapopgang naar de tweede verdieping bereikbaar.
De toilet is netjes afgewerkt, volledig betegeld en v.v. een fonteintje.

De keuken heeft een keurige uitstraling met hoogglans. De keuken is v.v. een vaatwasser, 4-pits gasfornuis, afzuigunit en diverse onder-en bovenkasten. De keuken is ca. 7 m2.

Met een open doorloop is de ruime woonkamer bereikbaar. De woonkamer is v.v. grote raampartijen wat zorgt voor veel lichtinval. In zowel de woonkamer als in de keuken ligt een laminaatvloer. De woonkamer is ca. 29 m2.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is bereikbaar met een vaste trap. Halverwege de trapopgang is de toegang naar het balkon/dakterras. Het is een knus terrasje van ca. 4 m2 en gelegen op het zuiden.

De overloop op de tweede verdieping geeft toegang tot de badkamer en 2 slaapkamers. Op de overloop vind u tevens de CV-installatie terug.

Er is een ruime maar simpele badkamer aanwezig welke voorzien is van een ligbad, wastafel, 2e toilet en aansluiting voor de wasmachine. De badkamer is ca. 7,5 m2.

Slaapkamer 1 is gelegen tussen de badkamer en 2e slaapkamer in. Deze slaapkamer is ca. 5 m2.
Slaapkamer 2 is gelegen aan de voorzijde van het gebouw en heeft een sfeervol karakter met zicht op de authentieke balken in de nok van het dak. Deze slaapkamer is ca. 16 m2.

Buitenruimte/extern:
Aan de achterzuide van gebouw is een gezamenlijke binnenplaats aanwezig. De binnenplaats is onderhoudsvrij aangelegd en ca. 70 m2. U heeft de mogelijk om hier uw fietsen te stallen en uw afvalcontainers te plaatsen. De ruimte wordt tevens gebruikt door andere bewoners van het complex.

Extra informatie:

- De huurtermijn zal worden aangegaan voor ca. 8 maanden (bepaalde tijd).
- De wonig wordt deels gestoffeerd opgeleverd. Vloeren zijn aanwezig maar verlichting/vitrage maar deels.
- Gelegen in het centrum van Roosendaal.
- Op loopafstand van alle voorzieningen.
- Ideaal voor een overbruggingsperiode of tussenstap.

Over de huurprijs en meer...

Maandelijkse huurprijs 865,-
Waarborgsom 1.730,-
Bruto inkomensnorm 2.595,- p.m.

Vraag het aan Jorn Hopmans

Heb je vragen over deze woning of wil je graag een bezichtiging? Neem contact op met Jorn Hopmans.

Bel: 0164 – 857151
Mail: jorn@hopmanswonen.nl

Voorwaarden

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat moet je beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • Je kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer je transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 1.730,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heb je geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Let op:

 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien je geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kan je in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat je je aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail word je tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heb je na de bezichtiging interesse in de woning en wil je daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of je aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten je dient te kunnen overleggen. Vervolgens maak je een profiel aan via  https://hopmanswonen.verhuurtbeter.nl/. Via deze portal worden jouw documenten opgevraagd en word je gescreend. Het aanmaken van dit profiel kost eenmalig € 30,00 voor 12 maanden. Er vindt geen restitutie plaats.

Niet in aanmerking

Wanneer kom je niet in aanmerking voor een woning bij ons:

 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • Je te maken hebt met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.