Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze woning hanteren wij een minimaal bruto maandelijks inkomen en u dient een waarborgsom te kunnen voldoen voor aanvang van de huur.

Berekening: 3 x [brutomaandhuur]

Let op: Indien u zelfstandig ondernemer bent of u heeft een inkomen anders dan uit een dienstverband voor een werkgever, dan kan er een afwijkende inkomensnorm gehanteerd worden.

Berchem

Prins Albertlei 31 - Bus
1.250,- p.m.

Volledig bemeubeld appartement te huur in Antwerpen (Berchem), nabij stadscentrum en belangrijke uitvalswegen (Brussel/Gent/…). Het ruim en licht appartement is van alle gemakken voorzien en beschikt over 2 volwaardige slaapkamers. Het "Koning Albertpark", het Harmoniepark en het gezellige Hof Van Leysen bevinden zich op wandelafstand. Ook diverse winkels (Delhaize, Albert Heijn, Aldi en Lidl), restaurants, cafés, bakker, fitness centra en apotheek etc. zijn te vinden in de onmiddellijke omgeving.

Parkeren bij het appartement kan door middel van betaald parkeren, het aanvragen van een parkeervergunning, door het huren van een externe parkeerplaats in de parkeerkelder of op het parkeerterrein aan het nieuwe Provinciehuis te Antwerpen (afhankelijk van beschikbaarheid).

Appartement
Appartement
Gemeubileerd
Gemeubileerd
2
2 slaapkamer(s)
01-07-2020
01-07-2020
1.250,- p.m.

Kenmerken van dit object

Algemeen

Beschikbaar vanaf
01-07-2020
Minimale huurperiode
12 maanden
Maximale huurperiode
60 maanden
Type huurovereenkomst
HOV voor onbepaalde tijd
Woonoppervlakte
96 m2
Perceelgrootte
96 m2
Bouwlagen
1
Energielabel
niet beschikbaar
Aantal slaapkamers
2
Aantal kamers
3
Aantal toiletten
1
Vloer
Hout
Oplevering
gestoffeerd en gemeubileerd

Voorzieningen

Apart toilet
Balkon
Kelder
Ligbad

Over dit object

Indeling van deze woning

Het appartement is gelegen op de 10de verdieping van het complex (bovenste verdieping).
Door middel van liften maar ook via het trappenhuis zijn de verdiepingen bereikbaar.
Inkomhal met vintage marmeren vloer, brandveilige inkomdeur en ingebouwde opbergkasten.

Via de hal zijn alle woonruimtes bereikbaar. De ruime woonkamer is circa 30 m2 en voorzien van een grote raampartij met openslaande deuren en dubbele beglazing. In de woonkamer en in beide slaapkamers ligt een mooie parketvloer.

De afgesloten keuken is van alle gemakken voorzien waaronder een 4-pits gaskookplaat, oven, microgolfoven, afzuiginstallatie, vaatwasser, koelkast, vriezer. Ook de wasmachine en droger bevinden zich in de keuken, in een afgesloten kast.

De slaapkamers zijn circa 18 en 12 m2 en bevinden zich beide aan de achterzijde van het complex. Via de grote slaapkamer is tevens het balkon (10 m2) bereikbaar.
De grote slaapkamer is ingericht met een 2-persoonsbed, kledingkast en dressoir. In de kleine slaapkamer staat ook een tweepersoons slaapbank.

De badkamer is v.v. een ligbad met douche en wasmeubel met dubbele spoelbak. Het toilet is een aparte ruimte voorzien van spoelbak en afzuigsysteem. Beide ruimtes zijn bereikbaar via de hal.

Kelder:
- Hier bevinden zich de bergingen van alle appartement. Hier heeft men een eigen berging van circa 4 m2. - In de kelder zijn tevens utiliteit meters en de containers voor het afval (PMD, karton, glasbak).

Extra informatie:

- Het appartement wordt volledig bemeubeld en voorzien van huisraad verhuurd
- De maandelijkse service kosten bedragen € 99,00 (afhankelijk van verbruik). Hierin zitten de voorschotbedragen van verwarming en water.
- Optioneel kan het appartement ook inclusief tv-internet en inclusief elektra verhuurd worden.
- Het appartement is voor langere periode (tot 4 jaar) beschikbaar om te huren.

Over de huurprijs en meer...

Maandelijkse huurprijs 1.349,-
Waarborgsom 2.500,-
Bruto inkomensnorm 3.750,- p.m.
Bekijk de kostenopbouw

Vraag het aan Coen Michielsen

Heb je vragen over deze woning of wil je graag een bezichtiging? Neem contact op met Coen Michielsen.

Bel: 0164 – 857151
Mail: coen@hopmanswonen.nl

Altijd de nieuwste woningen in je mail

Blijf op de hoogte van nieuwe woningen.

Voorwaarden

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat moet je beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • Je kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer je transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 2.500,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heb je geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Let op:

 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien je geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kan je in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat je je aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail word je tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heb je na de bezichtiging interesse in de woning en wil je daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of je aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten je dient te kunnen overleggen. Vervolgens maak je een profiel aan via  https://hopmanswonen.verhuurtbeter.nl/. Via deze portal worden jouw documenten opgevraagd en word je gescreend. Het aanmaken van dit profiel kost eenmalig € 30,00 voor 12 maanden. Er vindt geen restitutie plaats.

Niet in aanmerking

Wanneer kom je niet in aanmerking voor een woning bij ons:

 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • Je te maken hebt met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.