Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze woning hanteren wij een minimaal bruto maandelijks inkomen en u dient een waarborgsom te kunnen voldoen voor aanvang van de huur.

Berekening: 3 x [brutomaandhuur]

Let op: Indien u zelfstandig ondernemer bent of u heeft een inkomen anders dan uit een dienstverband voor een werkgever, dan kan er een afwijkende inkomensnorm gehanteerd worden.

Bergen op Zoom

Potterstraat
1.075,- p.m.
Verhuurd onder voorbehoud

Compleet gerenoveerde stadswoning in het centrum van Bergen op Zoom. De woning is gelegen aan de Potterstraat met de "Grote Markt" in de achtertuin. Van top tot teen compleet omgebouwd tot een hedendaagse en moderne woning voorzien van maar liefst 3 slaapkamers!

De woning wordt nagenoeg instapklaar opgeleverd met een aanwezige laminaatvloer en afgewerkte muren en plafonds. U dient enkel de vitrage en verlichting zelf te verzorgen, behoudens op de plaatsen waar inbouwspots aanwezig zijn.

Wonen op een unieke locatie in de binnenstad, dan is dit uw kans!!

Woonhuis
Woonhuis
Kaal
Kaal
3
3 slaapkamer(s)
Per direct
Per direct
1.075,- p.m.
Verhuurd onder voorbehoud
Deze woning is helaas al verhuurd. Ga naar het overzicht voor alle woningen.

Kenmerken van dit object

Algemeen

Beschikbaar vanaf
Per direct
Minimale huurperiode
24 maanden
Type huurovereenkomst
Onbepaalde tijd
Woonoppervlakte
122 m2
Perceelgrootte
68 m2
Inhoud
395 m3
Bouwlagen
3
Aantal slaapkamers
3
Aantal kamers
4
Aantal toiletten
2
Vloer
Laminaat
Oplevering
Kaal
Bouwjaar
1920

Voorzieningen

Apart toilet
Aparte douche
Begane grond aanwezig
Ligbad
Tuin

Over dit object

Algemene omschrijving van deze woning

Compleet gerenoveerde stadswoning in het centrum van Bergen op Zoom. De woning is gelegen aan de Potterstraat met de "Grote Markt" in de achtertuin. Van top tot teen compleet omgebouwd tot een hedendaagse en moderne woning voorzien van maar liefst 3 slaapkamers!

De woning wordt nagenoeg instapklaar opgeleverd met een aanwezige laminaatvloer en afgewerkte muren en plafonds. U dient enkel de vitrage en verlichting zelf te verzorgen, behoudens op de plaatsen waar inbouwspots aanwezig zijn.

Wonen op een unieke locatie in de binnenstad, dan is dit uw kans!!

Indeling van deze woning:

Begane grond:
U komt de woning binnen in een ruime entree. BIj de entree vind u o.a. de meterkast en toilet. De entree is ruim opgezet voor o.a. het binnen stallen van uw fietsen. De entree is v.v. een laminaatvloer en ook een waterkraan.

De toiletruimte is volledig betegeld en v.v. een zwevend toilet, fonteintje met luxe uitstraling.

De woonkamer en keuken staan in open verbinding. Het betreft een Z-vormige ruimte waardoor de ruimtes van elkaar gescheiden ogen.
Tussen de woonkamer en de keuken is de open trap naar de eerste verdieping gesitueerd.

Het woonkamer gedeelte is ca. 25m2 en is gelegen aan de voorzijde van de woning met uitkijk op de Potterstraat.

De keuken is met een kleine opstap begaanbaar. Ook de keuken is volledig nieuw met een fraaie en industrieel ogende keuken, een laminaatvloer en inbouwspots.
De keuken zelf is uitgerust met diverse inbouw apparatuur zoals een koelkast, 4-pits gasfornuis, afzuigunit, vaatwasser en combi-oven.

Aan de achterzijde van de woning is de kleine patio/buitenplaats aanwezig van ca. 10m2. Deze patio kijkt uit over de afgesloten parkeerplaats naast theater De Maagd.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn aanwezig: een ruime overloop, slaapkamer 1, badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping.

Slaapkamer 1 is gelegen met zicht op de Potterstraat (voorzijde). Een ruime slaapkamer van ca. 20 m2 en v.v. een laminaat vloer en 4 openslaande ramen.

De riante badkamer is tevens compleet nieuw en volledig betegeld. De badkamer is v.v. een ligbad, inloopdouche, zwevend toilet, wasmeubel, handdoeken radiator en ook de aansluitingen van de wasmachine en droger zijn hier aanwezig.

Tweede verdieping:
De tweede en tevens bovenste verdieping is bereikbaar met een vaste trap. De trap is v.v. nieuwe bekleding (tapijt).
Bij bovenkomst op de tweede etage is ook weer een ruime overloop aanwezig. Bij de overloop zijn o.a. de Cv-installatie en de ventilatie unit aanwezig. Onder het schuine dak zijn handige bergkasten gemaakt voor opslag.

Op de tweede verdieping zijn slaapkamer 2 en slaapkamer 3 aanwezig.
Beide slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde en voorzien van een schuin dakraam, laminaat vloer. Het zijn twee gelijkwaardige slaapkamers van ca. 12 m2.

Oplevering woning:

Deze woning wordt deels gestoffeerd aangeboden. Op alle verdiepingen zijn er vloeren (laminaat of tegels) aangebracht door eigenaar.
In de keuken en badkamer zijn inbouwspots aanwezig. De overige verlichting en vitrage dient kunt u naar eigen inzicht zelf verzorgen.

Huurtermijn:

Deze woning wordt verhuurd voor een minimale huurtermijn van 24 maanden.
Na deze termijn loopt de overeenkomst voor onbepaalde tijd door.

Parkeren:

Aangezien de woning gelegen is in het centrum van Bergen op Zoom heeft u de volgende parkeermogelijkheden:

1. U parkeert uw auto in een vrij parkeerzone wat op ca. 5 - 10 min. loopafstand gelegen is.
2. U kunt in aanmerking komen voor een parkeervergunning aan te vragen via Parkeer Beheer Bergen op Zoom. Hiermee kunt u in een bepaald gebied nabij de woning parkeren.
3. U kunt een parkeerplaats huren in een nabij gelegen parkeerkelder de kosten hiervan bedragen ca. € 75,- tot € 100,- p/maand.

Extra informatie:

- Gelegen op een unieke en centrale ligging.
- Per direct beschikbaar.
- Compleet gerenoveerde woning.
- Drie (3) ruime slaapkamers aanwezig.

Over de huurprijs en meer...

Maandelijkse huurprijs 1.075,-
Waarborgsom 2.150,-
Bruto inkomensnorm 3.225,- p.m.

Vraag het aan Jorn Hopmans

Heb je vragen over deze woning of wil je graag een bezichtiging? Neem contact op met Jorn Hopmans.

Bel: 0164 – 857151
Mail: jorn@hopmanswonen.nl

Voorwaarden

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat moet je beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • Je kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer je transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 2.150,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heb je geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Let op:

 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien je geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kan je in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat je je aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail word je tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heb je na de bezichtiging interesse in de woning en wil je daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of je aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten je dient te kunnen overleggen. Vervolgens maak je een profiel aan via  https://hopmanswonen.verhuurtbeter.nl/. Via deze portal worden jouw documenten opgevraagd en word je gescreend. Het aanmaken van dit profiel kost eenmalig € 30,00 voor 12 maanden. Er vindt geen restitutie plaats.

Niet in aanmerking

Wanneer kom je niet in aanmerking voor een woning bij ons:

 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • Je te maken hebt met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.