Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze woning hanteren wij een minimaal bruto maandelijks inkomen en u dient een waarborgsom te kunnen voldoen voor aanvang van de huur.

Berekening: 3 x [brutomaandhuur]

Let op: Indien u zelfstandig ondernemer bent of u heeft een inkomen anders dan uit een dienstverband voor een werkgever, dan kan er een afwijkende inkomensnorm gehanteerd worden.

Ossendrecht

Paus Joanneslaan
925,- p.m.
In optie

De sfeervolle tussenwoning met berging en 134 m² grond is gelegen aan een rustige straat in een woonwijk in het dorp Ossendrecht. In de straat en omgeving is het vrij parkeren.

De tussenwoning wordt gekenmerkt door de lichte en sfeervolle woonkamer met dubbele openslaande tuindeuren, de halfopen keuken, de aanwezigheid van drie slaapkamers, de recente badkamer, de riante zolderruimte (tevens te gebruiken als onder andere hobbyruimte en/ of slaapkamer), de onderhoudsvriendelijke achtertuin op het zuiden en de ligging in een rustige woonwijk.

Woonhuis
Woonhuis
Kaal
Kaal
3
3 slaapkamer(s)
Per direct
Per direct
925,- p.m.
In optie

Kenmerken van dit object

Algemeen

Beschikbaar vanaf
Per direct
Maximale huurperiode
24 maanden
Type huurovereenkomst
Naar aard van korte duur
Woonoppervlakte
89 m2
Perceelgrootte
134 m2
Inhoud
365 m3
Bouwlagen
2
Energielabel
B
Aantal slaapkamers
3
Aantal kamers
4
Aantal toiletten
1
Vloer
Tegelvloer
Oplevering
Kaal
Bouwjaar
1972

Voorzieningen

Apart toilet
Aparte douche
Begane grond aanwezig
Tuin
Vrij parkeren

Over dit object

Indeling van deze woning:

Begane grond:
De hal/ entree aan de voorzijde van de woning biedt toegang tot de meterkast (vernieuwd 2020), de toiletruimte, de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping.

De toiletruimte heeft een tegelvloer, betegelde wanden en stucwerk plafond en is ingericht met een hangtoilet en fonteintje.

De lichte woonkamer (circa 27,5 m²) heeft een tegelvloer, gedeeltelijk granol, gedeeltelijk lichte schoonmetselwerk, gedeeltelijk lichte houten panelen wanden, stucwerk plafond, ruime trapkast en dubbele openslaande tuindeuren naar de achtertuin. De woonkamer staat in halfopen verbinding met de keuken.

De halfopen keuken (circa 10,5 m²) is gelegen aan de achterzijde van de woning beschikt over een tegelvloer. Aan de keuken worden momenteel wat aanpassingen verricht waardoor er nu nog geen foto's van toegevoegd zijn. Naar alle waarschijnlijkheid zullen de volgende inbouwapparatuur aanwezig zijn: vaatwasser, combi-magnetron, gaskookplaat en afzuigkap.
Vanuit de keuken is er tevens een toegang richting de achtertuin.

Eerste verdieping:
De overloop heeft een laminaat vloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond en inbouwkast en biedt toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en middels een vlizotrap de bergzolder.

De eerste slaapkamer (circa 12 m²) aan de voorzijde van de woning heeft een laminaat vloer, gedeeltelijk granol, gedeeltelijk lichte houten panelen wanden, stucwerk plafond en kastenwand.

De tweede slaapkamer (circa 11 m²) aan de achterzijde van de woning heeft een laminaat vloer, granol wandafwerking, stucwerk plafond en kastenwand.

De derde slaapkamer (circa 6 m²) aan de achterzijde van de woning heeft een laminaat vloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond.

De badkamer (circa 4 m²) aan de voorzijde van de woning heeft een tegelvloer met elektrische vloerverwarming, betegelde wanden en stucwerk plafond met spotlights en is ingericht met een badkamermeubel met wastafel, ruime inloopdouche en designradiator. In de badkamer zijn de aansluitingen voor de wasmachine (bovenlader) aanwezig.

In de bergkast op de overleg zijn tevens aansluitingen voor het wasmachine en droger aanwezig.

Tweede verdieping:
Middels vlizotrap bereikbare riante zolderruimte (circa 16 m²) welke is voorzien van vloerbedekking, lichte schoonmetselwerk wanden, de dakconstructie in het zicht, 4-pans dakraam en aan twee zijden bergruimte onder het schuine dakvlak. Op de zolderruimte is de nieuwe Cv-installatie (bj 2020) opgesteld.

Tuin en verdere inrichting
De voortuin is voorzien van sierbestrating.
De onderhoudsvriendelijke achtertuin is op het zuiden gelegen en is voorzien van een terras, sierbestrating, plantenborders en stenen berging. Er is een achterom aanwezig, dit is ook nieuw gecreëerd.

De stenen berging (circa 7,5 m²) heeft een betonnen vloer, stenen buitengevels en plat dak met bitumineuze dakbedekking. De berging is voorzien van een kunststof raampartij en loopdeur.

Locatie en omgeving:

De diverse kleinschalige voorzieningen van Ossendrecht, waaronder sportaccommodaties, huisartsenpraktijk, bibliotheek, basisschool, kinderopvang, supermarkten en enkele kleine winkeltjes, zijn in de directe nabijheid. De uitgebreide voorzieningen van Hoogerheide en Bergen op Zoom zijn binnen respectievelijk 5 en 15 autominuten te bereiken. Ossendrecht heeft een goede bereikbaarheid door de ligging nabij de N289 en de A4/ A58. De steden in de omgeving zoals Antwerpen, Goes, Roosendaal, Breda en Rotterdam zijn prima bereikbaar.

Extra informatie:

- De woning is volledig v.v. van rolluiken
- De woning wordt deels gestoffeerd aangeboden.
- Beschikbaar per (medio) Januari 2020.
- De huurovereenkomst wordt aangegaan naar aard van korte duur (max. 24 maanden). Bij wederzijdse tevredenheid kan dit omgezet worden naar onbepaalde tijd.

Over de huurprijs en meer...

Maandelijkse huurprijs 925,-
Waarborgsom 1.850,-
Bruto inkomensnorm 2.775,- p.m.

Vraag het aan Coen Michielsen

Heb je vragen over deze woning of wil je graag een bezichtiging? Neem contact op met Coen Michielsen.

Bel: 0164 – 857151
Mail: coen@hopmanswonen.nl

Altijd de nieuwste woningen in je mail

Blijf op de hoogte van nieuwe woningen.

Voorwaarden

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat moet je beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • Je kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer je transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 1.850,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heb je geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Let op:

 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien je geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kan je in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat je je aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail word je tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heb je na de bezichtiging interesse in de woning en wil je daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of je aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten je dient te kunnen overleggen. Vervolgens maak je een profiel aan via  https://hopmanswonen.verhuurtbeter.nl/. Via deze portal worden jouw documenten opgevraagd en word je gescreend. Het aanmaken van dit profiel kost eenmalig € 30,00 voor 12 maanden. Er vindt geen restitutie plaats.

Niet in aanmerking

Wanneer kom je niet in aanmerking voor een woning bij ons:

 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • Je te maken hebt met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.