In optie
Bergen op Zoom
Paulus Backxstraat
Woonhuis
4 slaapkamers
155
Gestoffeerd
Huurprijs1.300,00p.m.
Per direct beschikbaar

Wij hebben het genoegen u deze verrassend ruime jaren 30 woning te mogen aanbieden nabij het centrum van Bergen op Zoom. Deze woning is gelegen in de Paulus Backxstraat in de zeer gewilde woonwijk "Vestinggronden-Noord".

Deze woning is PER DIRECT beschikbaar. Nooit meer verhuizen? Dan is deze woning zeker iets voor u! De verhuurder zoekt bij voorkeur een huurder voor de lange termijn.

Deze woning biedt het allemaal. Er zijn 4 ruime slaapkamers aanwezig, een ruime woonkamer, aparte keuken, bijkeuken, 2 toiletten, NIEUWE badkamer, zolderkamer en een onderhoudsarme stadstuin met berging.

We bieden u deze woning instapklaar aan. Meubels erin en wonen maar!!

Interesse in deze leuke eengezinswoning? Neem dan snel contact met ons op!

Huurgegevens

HuurovereenkomstOnbepaalde tijd

Huurprijs, borg en inkomensnorm

Maandelijkse huurprijs1.300,00
Borg2.600,-
Bruto inkomensnorm3.900,-p.m.
Let op, deze woning is in optie. U kunt nog wel reageren om op de reservelijst van deze woning te komen.

Deel

Kenmerken.

Type woningWoonhuis
Woonoppervlakte155
Perceeloppervlakte97
Aantal slaapkamers4
Aantal kamers5
Aantal toiletten2
Aantal bouwlagen3
VloerHout
OpleveringGestoffeerd
Bouwjaar1935
EnergielabelE

Huurprofiel.

Minimaal bruto inkomen: 3.900,-
Extra informatie.Apart toiletAparte doucheBegane grond aanwezigTuin

Algemene omschrijving van deze woning

Wij hebben het genoegen u deze verrassend ruime jaren 30 woning te mogen aanbieden nabij het centrum van Bergen op Zoom. Deze woning is gelegen in de Paulus Backxstraat in de zeer gewilde woonwijk "Vestinggronden-Noord".

Deze woning is PER DIRECT beschikbaar. Nooit meer verhuizen? Dan is deze woning zeker iets voor u! De verhuurder zoekt bij voorkeur een huurder voor de lange termijn.

Deze woning biedt het allemaal. Er zijn 4 ruime slaapkamers aanwezig, een ruime woonkamer, aparte keuken, bijkeuken, 2 toiletten, NIEUWE badkamer, zolderkamer en een onderhoudsarme stadstuin met berging.

We bieden u deze woning instapklaar aan. Meubels erin en wonen maar!!

Interesse in deze leuke eengezinswoning? Neem dan snel contact met ons op!

Indeling van deze woning

Begane grond:
De woning is gelegen direct aan het openbare trottoir, er is hierdoor geen voortuin aanwezig. U betreedt de woning in de ruime hal. In de hal vind u o.a. de meterkast, trapopgang, trapkast en toegangen naar de woonkamer, toilet en keuken.
De hal is voorzien van een tegelvloer die tevens doorloopt in de keuken en bijkeuken. Aan weerskanten van de hal zijn lambrisering aanwezig.

Toilet:
De toiletruimte is volledig betegeld en voorzien van een hangend closet met fonteintje.

Woonkamer:
Er is een ruime woonkamer aanwezig welke voorzien is van een parketvloer. Aan de voor-en achterzijde zijn de karakteristieke glas-in-lood ramen nog aanwezig.
Aan de achterzijde van de woonkamer zijn openslaande tuindeuren naar de stadstuin.

Keuken:
De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en is separaat van de woonkamer.
Deze keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, combi-oven, afzuigkap, elektrische kookplaat en een spoelbak met mengkraan. Daarnaast zijn er diverse onder-en bovenkasten aanwezig.

Bijkeuken:
Via de keuken is de bijkeuken bereikbaar. In de bijkeuken vind u o.a. de aansluitingen voor de wasmachine en droger terug. Daarnaast biedt de bijkeuken voldoende ruimte voor het plaatsen van een vriezer, extra koelkast of voor het plaatsen van handige opbergrekken.
Vanuit de bijkeuken is de achtertuin bereikbaar.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn via de overloop de badkamer, twee slaapkamers en trapopgang naar de tweede verdieping bereikbaar.

Badkamer:
De volledig vernieuwde badkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning.
Deze luxe en moderne badkamer is van alle gemakken voorzien. Een strakke uitstraling maar zeker met een gebruiksvriendelijke opzet.
De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche met regendouche (+ handdouche), 2e toilet, wastafel inclusief meubel, spiegel met verlichting en niet te vergeten een design radiator.

Bij de badkamer is een deur aanwezig welke toegang biedt richting het platte dak op/boven de keuken. Dit is niet gebruiken als dakterras.

Slaapkamer 1:
De eerste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Een ruime kamer met een extra hoek welke voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Enerzijds kan hier een kledingkast/inloopkast gecreëerd worden of is deze hoek te gebruiken als een rustige leeshoek.
Aan de voorzijde van de kamer zijn openslaande deuren aanwezig welke toegang geven naar het balkon. Ook dit kan niet ontbreken bij deze karakteristieke jaren 30 woning!

Slaapkamer 2:
De tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze kamer heeft een praktische opzet met rechte wanden. Ook deze kamer heeft een ruime opzet.

Tweede verdieping:
Op deze tweede verdieping zijn aanwezig een kleine overloop welke toegang biedt aan de zolderkamer en de overige twee slaapkamers.

Slaapkamer 3:
Deze slaapkamer is voorheen in gebruik geweest als kantoor/hobbykamer. Een bureau tafel is nog altijd aanwezig. Deze kamer kan indien gewenst prima gebruikt wordt als slaapkamer maar uiteraard ook voor andere doeleinden.
De Cv-installatie is terug te vinden in een afgesloten kast in deze kamer.

Slaapkamer 4:
Deze vierde en laatste slaapkamer heeft net als de overige kamers een ruime opzet. Daarnaast is deze kamer voorzien van een eigen wastafel met koud en warm water. Deze kamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een tapijtvloer.

Zolderkamer / bergzolder:
Aan de voorzijde van de woning is de bergzolder aanwezig. Deze kamer is nog niet compleet afgewerkt maar is wel volledig geïsoleerd. De handige huurder onder ons kan deze kamer zelf afwerken om hier nog een volwaardige kamer aan over te houden.

Achtertuin (stadstuin):
Deze woning is voorzien van een echte stadstuin. Een kleine binnenplaats welke onderhoudsarm is aangelegd. Aan de achterzijde is een berging aanwezig waar de tuinmeubelen en/of fietsen gestald kunnen worden. Er is geen achterom aanwezig waardoor u eventueel met fietsen door de woning dient te gaan.

Huurtermijn

De verhuurder verhuurd bij voorkeur voor lange/onbepaalde tijd. De huurovereenkomst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd met een minimumduur van 12 maanden.

Oplevering woning

De woning wordt door verhuurder in "gestoffeerde staat" aangeboden. De woning is voorzien van vitrage, verlichting en vloeren. Indien u bepaalde stoffering wilt wijzigen dan is dat in overleg mogelijk.

Parkeren

De woning is gelegen in een gebied waar het parkeren betaald is. Als bewoner kunt u in aanmerking komen voor een parkeervergunning. Ook het aanvragen van een vergunning voor een tweede voertuig is mogelijk.
Voor meer informatie hierover kunt verwijzen wij u door naar Parkeer Beheer - Bergen op Zoom.

Extra informatie

- Direct beschikbaar;
- Voor onbepaalde tijd te huren;
- Verassend ruime jaren 30 woning;
- Compleet nieuwe badkamer (2022);
- Er zijn 4 ruime slaapkamers aanwezig;
- Gelegen op een gunstige locatie nabij het centrum van Bergen op Zoom;
- Eigenaar is gedurende de huurperiode bereidt te investeren in energiebesparende maatregelen indien hier een passende compensatie tegenover staat.

Voorwaarden.

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat dient u te beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • U kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer u transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 2.600,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heeft u geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Let op:
 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien u geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kunt u in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat u uzelf aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail wordt u tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heeft u na de bezichtiging interesse in de woning en wilt u daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of u aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten u dient te kunnen overleggen.

Niet in aanmerking

Wanneer u niet in aanmerking komt voor een woning bij ons:
 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • U te maken heeft met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.

Huurprijs en kosten overzicht.

Maandelijkse huurprijs.

Kale huurprijs1.300,00
Totaal1.300,00

Borg.

Borg2.600,00

Wat wilt u graag weten?

Stel hieronder uw vraag over deze woning.