Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze woning hanteren wij een minimaal bruto maandelijks inkomen en u dient een waarborgsom te kunnen voldoen voor aanvang van de huur.

Berekening: 3 x [brutomaandhuur]

Let op: Indien u zelfstandig ondernemer bent of u heeft een inkomen anders dan uit een dienstverband voor een werkgever, dan kan er een afwijkende inkomensnorm gehanteerd worden.

Bergen op Zoom

Parallelweg
895,- p.m.
In optie

Deze woning is netjes onderhouden en beschikt over een royale woonkamer met keuken en berging op de begane grond en 3 slaapkamers en een badkamer op de 1e verdieping. Voor en achter de woning is een ruime tuin aanwezig. De tuin achter de woning geeft je veel privacy en is op het oosten gericht.

De woning is gelegen vlakbij het stadscentrum van Bergen op Zoom. Je hoeft alleen maar het tunneltje onder het spoor door en je staat in de binnenstad. Dit betekent dat de meeste voorzieningen in de nabijheid zijn van de woning. Mocht je buiten de stad moeten zijn dan is de snelweg A4/A58 binnen enkele minuten bereikt.

Zoek je een nette woning met ruimte en die ook nog eens centraal is gelegen, bel dan voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

Woonhuis
Woonhuis
Gestoffeerd
Gestoffeerd
3
3 slaapkamer(s)
Per direct
Per direct
895,- p.m.
In optie

Kenmerken van dit object

Algemeen

Beschikbaar vanaf
Per direct
Minimale huurperiode
12 maanden
Type huurovereenkomst
Onbepaalde tijd
Woonoppervlakte
93 m2
Perceelgrootte
165 m2
Inhoud
379 m3
Bouwlagen
2
Energielabel
F
Aantal slaapkamers
3
Aantal kamers
4
Aantal toiletten
2
Vloer
Laminaat
Oplevering
Gestoffeerd
Bouwjaar
1925

Voorzieningen

Apart toilet
Aparte douche
Begane grond aanwezig
Tuin
Vrij parkeren

Over dit object

Algemene omschrijving van deze woning

Via de voortuin kom je aan de voordeur waarna je de woning binnen stapt in de ruime hal. In de verwarmde hal zijn aanwezig de garderobe, het toilet, een bergkast, de trapopgang naar de 1e verdieping en de meterkast. De meterkast beschikt over 7 elektragroepen. De hal geeft toegang tot de woonkamer en de keuken en is afgewerkt met deels stucwerk en deels lambrisering op de wanden, laminaat op de vloer en het plafond is afgewerkt met gipskartonplaten.

Toilet
Het toilet bestaat uit een duoblok met fontein. Het toilet is half betegeld en hierboven afgewerkt met spachtelputz. Het plafond is afgewerkt met gipskartonplaten.

Woonkamer
Via de beglaasde deur kom je vanuit de hal in de woonkamer. Het betreft een ruime woonkamer waar aan de achterzijde tuindeuren aanwezig zijn. De woning is smaakvol afgewerkt met gesausd stucwerk op de wanden, gipskartonplaten aan het plafond en een fraai laminaat op de vloer. De woonkamer geeft plaats aan een royale zithoek en eethoek. Hiernaast blijft nog voldoende ruimte over voor het plaatsen van een (vitrine)kast, dressoir en tv-meubel.

Keuken
De keuken ligt aan het einde van de hal in het gedeeltelijk uitgebouwde deel van de woning. De keuken beschikt over een eenvoudig, langs de achterwand opgesteld keukenblok. Het beschikt over een kunststof werkblad met spoelbak. In de keuken zijn verder aanwezig een 4-pits gaskooktoestel en een afzuigkap. De koelkast staat tegen de wand in de keuken. De achterwand tussen bovenkasten en werkblad is betegeld. Verder is de keuken afgewerkt met stucwerk. Het plafond is afgewerkt met gipskartonplaten.

Bijkeuken/berging
Achter de keuken ligt de bijkeuken/berging. Deze is vanuit de tuin bereikbaar. In deze berging is onder andere plaats voor de tuinspullen en de fietsen. In de berging hangt ook de cv-ketel. Het betreft een Atag van 2012.

Eerste verdieping
Via de nette trap kom je op de overloop van de 1e verdieping. De ruime overloop geeft toegang tot 3 slaapkamer en een badkamer. Alle slaapkamers zijn afgewerkt met gipskartonplaten aan de plafonds, behang op de wanden en tapijt op de vloeren.

Slaapkamer 1 (ca. 12 m2)
Deze slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen. Aan deze slaapkamer is een balkon aanwezig wat uitzicht geeft op de achtertuin. In de slaapkamer is voldoende plaats voor een 2 persoonsbed en kledingkast.

Slaapkamer 2 (ca. 11,5 m2)
Deze slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en kijkt uit over de Parallelweg en het spoor. Ook in deze slaapkamer is plaats voor een 2-persoonsbed en kledingkast.

Slaapkamer 3 (ca. 5,5 m2)
Deze slaapkamer ligt eveneens aan de voorzijde van de woning naast slaapkamer 2. In deze slaapkamer is plaats voor een 1-persoonsbed en een kledingkast of bureau.

Badkamer
De badkamer lig aan de achterzijde van de woning naast slaapkamer 1. De ruimte is prima in de badkamer waardoor er een instap douche aanwezig is met een wastafel en een duoblok toilet. De badkamer is gedeeltelijk betegeld en verder afgewerkt met stucwerk op de wanden. Het plafond is afgewerkt met gipskartonplaten.

Tuin
De woning heeft een ruime voortuin waardoor de weg wat verder van de woning af ligt. De tuin is netjes aangelegd met borders en straatwerk. De achtertuin is bereikbaar vanuit de keuken en de woonkamer. De tuin is op het oosten gesitueerd maar geeft je veel zon in de zomermaanden. De tuin is hoofdzakelijk bestraat met hiernaast een enkele plantenborder.

Bijzonderheden
* Nette woning voor 2 starters
* Netjes onderhouden
* Houtwerk is prima in orde
* Gratis parkeren voor de deur
* Stadscentrum vlakbij

Over de huurprijs en meer...

Maandelijkse huurprijs 895,-
Waarborgsom 1.790,-
Bruto inkomensnorm 2.685,- p.m.

Vraag het aan Jorn Hopmans

Heb je vragen over deze woning of wil je graag een bezichtiging? Neem contact op met Jorn Hopmans.

Bel: 0164 – 857151
Mail: jorn@hopmanswonen.nl

Altijd de nieuwste woningen in je mail

Blijf op de hoogte van nieuwe woningen.

Voorwaarden

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat moet je beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • Je kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer je transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 1.790,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heb je geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Let op:

 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien je geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kan je in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat je je aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail word je tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heb je na de bezichtiging interesse in de woning en wil je daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of je aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten je dient te kunnen overleggen. Vervolgens maak je een profiel aan via  https://hopmanswonen.verhuurtbeter.nl/. Via deze portal worden jouw documenten opgevraagd en word je gescreend. Het aanmaken van dit profiel kost eenmalig € 30,00 voor 12 maanden. Er vindt geen restitutie plaats.

Niet in aanmerking

Wanneer kom je niet in aanmerking voor een woning bij ons:

 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • Je te maken hebt met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.