Hoogerheide
Ouwe Raedthuysplein
Appartement
2 slaapkamers
118
Gestoffeerd
Huurprijs1.450,00p.m.
Per direct beschikbaar

In het centrum van Hoogerheide gelegen perfect afgewerkt luxe appartement met een aanwezig dakterras van maar liefst 100m2!!
Het dakterras biedt een schitterend uitzicht over Hoogerheide en over de schitterende Brabantse Wal. Het appartement is gelegen aan het levendige "Ouwe Raedthuysplein" waar gezellige restaurants en cafés gesitueerd zijn.

Op loopafstand zijn werkelijk alle voorzieningen bereikbaar zoals 3 supermarkten, slagerij, bakkerijen, kledingwinkels, kappers en overige winkels. Daarnaast heeft u de mogelijkheid te parkeren in de ondergelegen parkeerkelder waardoor u altijd een eigen parkeerplaats heeft.

Ziet u zichzelf al wonen op deze unieke locatie in Hoogerheide, neem dan snel contact met ons op!

Huurgegevens

Maximale huurperiode12 maanden
HuurovereenkomstNaar aard van korte duur

Huurprijs, borg en inkomensnorm

Maandelijkse huurprijs1.575,00
Borg3.150,-
Bruto inkomensnorm4.350,-p.m.

Kenmerken.

Type woningAppartement
Woonoppervlakte118
Aantal slaapkamers2
Aantal kamers3
Aantal toiletten1
Aantal bouwlagen2
VloerLaminaat
OpleveringGestoffeerd
Bouwjaar2012
EnergielabelA

Huurprofiel.

Minimaal bruto inkomen: 4.350,-
Extra informatie.Apart toiletAparte doucheDakterrasGarageLigbad

Algemene omschrijving van deze woning

In het centrum van Hoogerheide gelegen perfect afgewerkt luxe appartement met een aanwezig dakterras van maar liefst 100m2!!
Het dakterras biedt een schitterend uitzicht over Hoogerheide en over de schitterende Brabantse Wal. Het appartement is gelegen aan het levendige "Ouwe Raedthuysplein" waar gezellige restaurants en cafés gesitueerd zijn.

Op loopafstand zijn werkelijk alle voorzieningen bereikbaar zoals 3 supermarkten, slagerij, bakkerijen, kledingwinkels, kappers en overige winkels. Daarnaast heeft u de mogelijkheid te parkeren in de ondergelegen parkeerkelder waardoor u altijd een eigen parkeerplaats heeft.

Indeling van het appartement:

Begane grond:
Op de begane grond van het complex is de algemene entree aanwezig.
Hier vind u o.a. de intercom met deurbellen en de brievenbussen.
Via de entree zijn de verdiepingen bereikbaar middels een vaste trap en lift.

Op deze begane grond vind u tevens de bergingen en de gezamenlijke fietsenstalling terug. In de gezamenlijke fietsenstalling heeft u tevens de mogelijkheid uw elektrische fiets op te laden. Er is een stroompunt aanwezig welke gekoppeld staat aan uw eigen meterkast/elektriciteitsmeter.

Naast deze gezamenlijke fietsenberging beschikt het appartement tevens over een privé berging. Deze ruimte is ideaal voor opslag of ook voor stalling van uw fietsen.

Derde (3e) verdieping:
Het appartement is gelegen op de derde verdieping van het complex. Wanneer u deze verdieping bereikt met de trap/lift dan bereikt u een afgesloten portaal. U bereikt de galerij d.m.v. een toegangstag, hierdoor is het complex en de appartementen extra beveiligd.

Middels de galerij zijn de aanwezige appartementen op deze verdieping bereikbaar.

Het appartement:
U betreedt het appartement in de hal. Via de hal zijn nagenoeg alle ruimtes en kamers bereikbaar waaronder de meterkast, slaapkamer 1, woonkamer, slaapkamer 2, badkamer, toilet en de Cv-ruimte.

De woonkamer en keuken staan in open verbinding met elkaar. Deze riante kamer biedt voldoende mogelijkheden om in te richten.
Vanuit de woonkamer heeft u een fraai uitzicht over de levendige Raadhuisstraat maar tevens over het "Ouwe Raedthuysplein".

In de woonkamer en tevens in de rest van het appartement ligt een licht bruine laminaatvloer. Voor de ramen zijn er luxaflex aanwezig en/of rolgordijnen.
Vanuit de woonkamer is de mechanische ventilatie unit bedienbaar (schakelaar) en ook is per sectie (kamer) de vloerwarming te regulieren.

De keuken is voorzien van een hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, combi-oven, 4-pits gasfornuis, afzuigunit en vaatwasser.

Vanuit de woonkamer is de "master bedroom" bereikbaar. Deze slaapkamer is gesitueerd aan Raadhuisstraat. Deze kamer is ruim 20 m2 en voorzien van twee draai-kiepramen met ventilatieroosters.

Deze slaapkamer biedt een directe toegang naar de badkamer. De badkamer is tevens bereikbaar vanuit de hal.
De badkamer heeft een keurige afwerking en is volledig betegeld. In de badkamer zijn aanwezig een douche, ligbad en wastafel.

Slaapkamer 2 is gesitueerd aan het "Ouw Raedthuysplein" en heeft een oppervlakte van circa 15 m2. In beide slaapkamers zijn er voldoende stroompunten aanwezig en tevens zijn hier de data/tv-aansluitingen aanwezig.

De toiletruimte is half hoog betegeld en voorzien van een hangend closet en fonteintje.

De CV-ruimte welke bereikbaar is via hal is tevens te gebruiken voor opslag. In deze ruimte zijn aanwezig de Cv-installatie en de mechanische ventilatie unit. Daarnaast is er nog voldoende ruimte voor opslag/berging.

Via een vaste trap is de verdieping bereikbaar waar het dakterras gelegen is. Er is een kleine overloop aanwezig welke direct toegang biedt tot het dakterras.
Dit zeer riante (100 m2!!) dakterras biedt een schitterend uitzicht over Hoogerheide daarnaast is biedt het dakterras ook veel privacy.

Dit dakterras maakt het appartement helemaal af, deze extra ruimte midden in het centrum is zeker uniek te noemen.

Souterrain:
In het souterrain maar eigenlijk onder het plein is de parkeerkelder gelegen. Deze parkeerkelder is bereikbaar via het trappenhuis gelegen op het plein zelf. De inrit van de parkeerkelder is gelegen aan de achterzijde van het complex via de supermarkt (AH) en de straat Uilenberg.

Extra informatie:

- Perfect afgewerkt appartement.
- Het appartement heeft een Energielabel A.
- Gelegen in het centrum van Hoogerheide met eigen parkeerplaats.
- Een schitterend privé dakterras van maar liefst 100m2.

Huurtermijn:

De huurtermijn zal in overleg plaats vinden.
De verhuurder wenst bij voorkeur niet te verhuren voor kortere periodes dan 12 maanden.

Huurprijs:

De huurprijs is opgebouwd uit de volgende kosten:

€ 1450,00 Huurprijs (deels gestoffeerd)
€ 50,00 Servicekosten (o.a. schoonmaak / energiekosten algemene ruimtes)
€ 75,00 Gebruik + servicekosten privé parkeerplaats
€ 1575,00 Huurprijs per maand

De hierboven genoemde huurprijs is exclusief voorzieningen zoals:
- Gas, water, elektra
- TV en Internet
- Gemeentelijke heffingen
Deze kosten komen direct voor uw rekening maar dienen ook door uzelf aangemeld te worden.

Voorwaarden.

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat dient u te beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • U kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer u transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 3.150,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heeft u geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Let op:
 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien u geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kunt u in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat u uzelf aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail wordt u tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heeft u na de bezichtiging interesse in de woning en wilt u daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of u aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten u dient te kunnen overleggen.

Niet in aanmerking

Wanneer u niet in aanmerking komt voor een woning bij ons:
 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • U te maken heeft met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.

Huurprijs en kosten overzicht.

Maandelijkse huurprijs.

Kale huurprijs1.450,00
Servicekosten50,00
Vergoeding parkeerplaats75,00
Totaal1.575,00

Borg.

Borg3.150,00

Wat wilt u graag weten?

Stel hieronder uw vraag over deze woning.