Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze woning hanteren wij een minimaal bruto maandelijks inkomen en u dient een waarborgsom te kunnen voldoen voor aanvang van de huur.

Berekening: 3 x [brutomaandhuur]

Let op: Indien u zelfstandig ondernemer bent of u heeft een inkomen anders dan uit een dienstverband voor een werkgever, dan kan er een afwijkende inkomensnorm gehanteerd worden.

Hoogerheide

Ouwe Raedthuysplein
1.395,- p.m.

In het centrum van Hoogerheide gelegen perfect afgewerkt luxe appartement met een aanwezig dakterras van maar liefst 100m2!!
Het dakterras biedt een schitterend uitzicht over Hoogerheide en over de schitterende Brabantse Wal. Het appartement is gelegen aan het levendige "Ouwe Raedthuysplein" waar gezellige restaurants en cafés gesitueerd zijn.

Op loopafstand zijn werkelijk alle voorzieningen bereikbaar zoals 3 supermarkten, slagerij, bakkerijen, kledingwinkels, kappers en overige winkels. Daarnaast heeft u de mogelijkheid te parkeren in de ondergelegen parkeerkelder waardoor u altijd een eigen parkeerplaats heeft.

Ziet u zichzelf al wonen op deze unieke locatie in Hoogerheide, neem dan snel contact met ons op!

Appartement
Appartement
Gestoffeerd
Gestoffeerd
2
2 slaapkamer(s)
Per direct
Per direct
1.395,- p.m.

Kenmerken van dit object

Algemeen

Beschikbaar vanaf
Per direct
Maximale huurperiode
12 maanden
Type huurovereenkomst
Naar aard van korte duur
Woonoppervlakte
118 m2
Bouwlagen
2
Energielabel
A
Aantal slaapkamers
2
Aantal kamers
3
Aantal toiletten
1
Vloer
Laminaat
Oplevering
Gestoffeerd
Bouwjaar
2012

Voorzieningen

Apart toilet
Aparte douche
Dakterras
Garage
Ligbad

Over dit object

Algemene omschrijving van deze woning

In het centrum van Hoogerheide gelegen perfect afgewerkt luxe appartement met een aanwezig dakterras van maar liefst 100m2!!
Het dakterras biedt een schitterend uitzicht over Hoogerheide en over de schitterende Brabantse Wal. Het appartement is gelegen aan het levendige "Ouwe Raedthuysplein" waar gezellige restaurants en cafés gesitueerd zijn.

Op loopafstand zijn werkelijk alle voorzieningen bereikbaar zoals 3 supermarkten, slagerij, bakkerijen, kledingwinkels, kappers en overige winkels. Daarnaast heeft u de mogelijkheid te parkeren in de ondergelegen parkeerkelder waardoor u altijd een eigen parkeerplaats heeft.

Indeling van het appartement:

Begane grond:
Op de begane grond van het complex is de algemene entree aanwezig.
Hier vind u o.a. de intercom met deurbellen en de brievenbussen.
Via de entree zijn de verdiepingen bereikbaar middels een vaste trap en lift.

Op deze begane grond vind u tevens de bergingen en de gezamenlijke fietsenstalling terug. In de gezamenlijke fietsenstalling heeft u tevens de mogelijkheid uw elektrische fiets op te laden. Er is een stroompunt aanwezig welke gekoppeld staat aan uw eigen meterkast/elektriciteitsmeter.

Naast deze gezamenlijke fietsenberging beschikt het appartement tevens over een privé berging. Deze ruimte is ideaal voor opslag of ook voor stalling van uw fietsen.

Derde (3e) verdieping:
Het appartement is gelegen op de derde verdieping van het complex. Wanneer u deze verdieping bereikt met de trap/lift dan bereikt u een afgesloten portaal. U bereikt de galerij d.m.v. een toegangstag, hierdoor is het complex en de appartementen extra beveiligd.

Middels de galerij zijn de aanwezige appartementen op deze verdieping bereikbaar.

Het appartement:
U betreedt het appartement in de hal. Via de hal zijn nagenoeg alle ruimtes en kamers bereikbaar waaronder de meterkast, slaapkamer 1, woonkamer, slaapkamer 2, badkamer, toilet en de Cv-ruimte.

De woonkamer en keuken staan in open verbinding met elkaar. Deze riante kamer biedt voldoende mogelijkheden om in te richten.
Vanuit de woonkamer heeft u een fraai uitzicht over de levendige Raadhuisstraat maar tevens over het "Ouwe Raedthuysplein".

In de woonkamer en tevens in de rest van het appartement ligt een licht bruine laminaatvloer. Voor de ramen zijn er luxaflex aanwezig en/of rolgordijnen.
Vanuit de woonkamer is de mechanische ventilatie unit bedienbaar (schakelaar) en ook is per sectie (kamer) de vloerwarming te regulieren.

De keuken is voorzien van een hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, combi-oven, 4-pits gasfornuis, afzuigunit en vaatwasser.

Vanuit de woonkamer is de "master bedroom" bereikbaar. Deze slaapkamer is gesitueerd aan Raadhuisstraat. Deze kamer is ruim 20 m2 en voorzien van twee draai-kiepramen met ventilatieroosters.

Deze slaapkamer biedt een directe toegang naar de badkamer. De badkamer is tevens bereikbaar vanuit de hal.
De badkamer heeft een keurige afwerking en is volledig betegeld. In de badkamer zijn aanwezig een douche, ligbad en wastafel.

Slaapkamer 2 is gesitueerd aan het "Ouw Raedthuysplein" en heeft een oppervlakte van circa 15 m2. In beide slaapkamers zijn er voldoende stroompunten aanwezig en tevens zijn hier de data/tv-aansluitingen aanwezig.

De toiletruimte is half hoog betegeld en voorzien van een hangend closet en fonteintje.

De CV-ruimte welke bereikbaar is via hal is tevens te gebruiken voor opslag. In deze ruimte zijn aanwezig de Cv-installatie en de mechanische ventilatie unit. Daarnaast is er nog voldoende ruimte voor opslag/berging.

Via een vaste trap is de verdieping bereikbaar waar het dakterras gelegen is. Er is een kleine overloop aanwezig welke direct toegang biedt tot het dakterras.
Dit zeer riante (100 m2!!) dakterras biedt een schitterend uitzicht over Hoogerheide daarnaast is biedt het dakterras ook veel privacy.

Dit dakterras maakt het appartement helemaal af, deze extra ruimte midden in het centrum is zeker uniek te noemen.

Souterrain:
In het souterrain maar eigenlijk onder het plein is de parkeerkelder gelegen. Deze parkeerkelder is bereikbaar via het trappenhuis gelegen op het plein zelf. De inrit van de parkeerkelder is gelegen aan de achterzijde van het complex via de supermarkt (AH) en de straat Uilenberg.

Extra informatie:

- Perfect afgewerkt appartement.
- Het appartement heeft een Energielabel A.
- Gelegen in het centrum van Hoogerheide met eigen parkeerplaats.
- Een schitterend privé dakterras van maar liefst 100m2.

Huurtermijn:

De woning zal in eerste instantie worden verhuurd naar aard van korte duur.
Er zal een huurovereenkomst worden aangegaan voor maximaal 12 maanden. Aan het einde van deze eerste termijn zal in overleg gekeken worden naar een omzetting.

De verhuurder heeft de intentie om voor langere periode te verhuren en is dus niet voornemens om de overeenkomst na 12 maanden al te eindigen. Bij wederzijdse tevredenheid zal de overeenkomst omgezet worden naar "onbepaalde tijd".

Huurprijs:

De huurprijs is opgebouwd uit de volgende kosten:

€ 1395,00 Huurprijs (deels gestoffeerd)
€ 50,00 Servicekosten (o.a. schoonmaak / energiekosten algemene ruimtes)
€ 75,00 Gebruikt + servicekosten privé parkeerplaats
€ 1520,00 Huurprijs per maand

De hierboven genoemde huurprijs is exclusief voorzieningen zoals:
- Gas, water, elektra
- TV en Internet
- Gemeentelijke heffingen
Deze kosten komen direct voor uw rekening maar dienen ook door uzelf aangemeld te worden.

Over de huurprijs en meer...

Maandelijkse huurprijs 1.520,-
Waarborgsom 3.040,-
Bruto inkomensnorm 4.185,- p.m.
Bekijk de kostenopbouw

Vraag het aan Ralph Hopmans

Heb je vragen over deze woning of wil je graag een bezichtiging? Neem contact op met Ralph Hopmans.

Bel: 0164 – 857151
Mail: ralph@hopmanswonen.nl

Voorwaarden

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat moet je beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • Je kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer je transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 3.040,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heb je geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Let op:

 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien je geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kan je in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat je je aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail word je tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heb je na de bezichtiging interesse in de woning en wil je daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of je aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten je dient te kunnen overleggen.

Niet in aanmerking

Wanneer kom je niet in aanmerking voor een woning bij ons:

 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • Je te maken hebt met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.