Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze woning hanteren wij een minimaal bruto maandelijks inkomen en u dient een waarborgsom te kunnen voldoen voor aanvang van de huur.

Berekening: 3 x [brutomaandhuur]

Let op: Indien u zelfstandig ondernemer bent of u heeft een inkomen anders dan uit een dienstverband voor een werkgever, dan kan er een afwijkende inkomensnorm gehanteerd worden.

Roosendaal

Norbartlaan
1.150,- p.m.

Verrassend ruime en volledig gemoderniseerde eengezinswoning met 4 slaapkamers. De woning is gelegen in de Norbartlaan in de wijk Burgerhout te Roosendaal.
De woning heeft in vele opzichten een ideale ligging er kan gratis geparkeerd worden in de omgeving, nabij het centrum en scholen/winkels/parken zijn in korte omgeving te vinden. Ook zit u binnen enkele minuten op de snelwegen richting Breda/Rotterdam of Antwerpen.

Deze woning is recentelijk opgeknapt en wordt volledig instapklaar aangeboden. Deze woning leent zich ideaal voor starters maar ook gezinnen.

Deze woning is beschikbaar per begin Maart 2021. Bent u hierin geïnteresseerd, laat het ons snel weten!

Woonhuis
Woonhuis
Gestoffeerd
Gestoffeerd
4
4 slaapkamer(s)
02-03-2021
02-03-2021
1.150,- p.m.

Kenmerken van dit object

Algemeen

Beschikbaar vanaf
02-03-2021
Maximale huurperiode
24 maanden
Type huurovereenkomst
Naar aard van korte duur
Woonoppervlakte
98 m2
Perceelgrootte
121 m2
Inhoud
308 m3
Bouwlagen
2
Energielabel
C
Aantal slaapkamers
4
Aantal kamers
5
Aantal toiletten
2
Vloer
Laminaat
Oplevering
Gestoffeerd
Bouwjaar
1959

Voorzieningen

Apart toilet
Aparte douche
Begane grond aanwezig
Tuin
Vrij parkeren

Over dit object

Indeling van deze woning

Begane grond
Nette entree van de woning met gemoderniseerde meterkast, toegang tot de inpandige berging, de toiletruimte, trapopgang en de woonkamer. Toiletruimte is luxe betegeld en voorzien van toilet (wandcloset).
Praktische berging met aansluiting voor wasmachine en droger en ook om eventueel je fiets te stallen.
Fijne lichte woonkamer, welke is voorzien van een brede pui met dubbele tuindeur. U treft een sfeervolle woonkamer met volop ruimte voor een gezellige zithoek en een aparte eettafel opstelling. Heel veel daglicht, door de raampartijen aan de achterkant. Op elk moment van de dag schijnt de zon wel ergens aangenaam deze ruimte binnen.
Vanuit de woonkamer zijn de tuin en de keuken aan de voorzijde bereikbaar. Deze keuken is uitgevoerd met een moderne licht L-vormige keukenopstelling , en voorzien van diverse aan inbouwapparatuur (koelkast, combi oven/magnetron, vaatwasser, gaskookplaat en afzuigkap).

Eerste verdieping:
Nette lichte overloop met laminaat vloer van waaruit toegang tot 4 slaapkamers, en de pas gerenoveerde badkamer. De 4 slaapkamers zijn keurig afgewerkt en voorzien van laminaat vloeren, en ruime inbouwkasten. Dan de droombadkamer: deze is pas vorig jaar gerenoveerd, uitgebouwd en voorzien van een modern wastafelmeubel, wandcloset en een geheel betegelde inloopdouche. Door de stijl en sfeer kom je hier helemaal tot rust. De gehele verdieping is voorzien van kunststof kozijnen met draai/kiep ramen en isolerende beglazing en de slaapkamers aan de achterzijde zijn tevens voorzien van rolluiken.

Tuin:
Aan de achterzijde van de woning gelegen bestrate tuin. Een hele gezellige plek waar u het hele jaar door kunt genieten van uw tuin. De tuin is op het zuiden gelegen, en er is plaats genoeg voor een mooi tuinstel. Tevens is er aan de achterzijde van de woning over de volledige breedte een zonnescherm aanwezig.

Extra informatie:

Woonoppervlakte ca 98 m2
Perceel ca. 121m2
Inhoud ca. 308 m3
Voorzien van isolerende beglazing;
Voorzien van kunststof kozijnen;
Voorzien van rolluiken
Diepe achtertuin (zuidgericht)
Zonnepanelen 12 stuks

Zonnepanelen:

De woning is v.v. 12 zonnepanelen welke gelegen zijn op het dak van de woning. Deze zonnepanelen kunnen bij normaal verbruik voorzien in de energiebehoefte van de woning.

Huurtermijn:

De huurovereenkomst wordt aangegaan naar AARD VAN KORTE DUUR.
Er zal in eerste instantie een huurovereenkomst voor maximaal 24 maanden aangegaan worden. Bij wederzijdse tevredenheid kan dit omgezet worden in een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Over de huurprijs en meer...

Maandelijkse huurprijs 1.150,-
Waarborgsom 2.300,-
Bruto inkomensnorm 3.450,- p.m.

Vraag het aan Coen Michielsen

Heb je vragen over deze woning of wil je graag een bezichtiging? Neem contact op met Coen Michielsen.

Bel: 0164 – 857151
Mail: coen@hopmanswonen.nl

Altijd de nieuwste woningen in je mail

Blijf op de hoogte van nieuwe woningen.

Voorwaarden

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat moet je beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • Je kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer je transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 2.300,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heb je geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Let op:

 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien je geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kan je in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat je je aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail word je tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heb je na de bezichtiging interesse in de woning en wil je daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of je aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten je dient te kunnen overleggen. Vervolgens maak je een profiel aan via  https://hopmanswonen.verhuurtbeter.nl/. Via deze portal worden jouw documenten opgevraagd en word je gescreend. Het aanmaken van dit profiel kost eenmalig € 30,00 voor 12 maanden. Er vindt geen restitutie plaats.

Niet in aanmerking

Wanneer kom je niet in aanmerking voor een woning bij ons:

 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • Je te maken hebt met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.