Verhuurd
Bergen op Zoom
Nonnenveld
Woonhuis
3 slaapkamers
96
Gestoffeerd
Huurprijs1.275,00p.m.

Ruime en moderne hoekwoning in een rustige en kindvriendelijke woonwijk te Bergen op Zoom. Deze woning is te vinden aan het Nonnenveld in de gewilde woonwijk "Noordgeest". Met 3 slaapkamers, diepe achtertuin, twee toiletten, een ruime woonkamer met open keuken maakt dit een ideale gezinswoning.

De woning verkeerd in perfecte staat van onderhoud. Enkele jaren geleden is de woning in zijn volledigheid gerenoveerd met o.a. een nieuwe keuken, badkamer, toilet en schilderwerk. De woning is hierdoor instapklaar voor nieuwe bewoners.

De woning zal in gestoffeerde staat worden aangeboden waarbij de vloeren, vitrage en verlichting aanwezig zijn.

De huurperiode zal in eerste instantie worden aangegaan voor bepaalde tijd (max. 24 maanden) maar kan bij tevredenheid worden omgezet naar een onbepaalde tijd.

Interesse in deze woning? Neem dan snel contact met ons op!

Huurgegevens

Maximale huurperiode24 maanden
HuurovereenkomstNaar aard van korte duur

Huurprijs, borg en inkomensnorm

Maandelijkse huurprijs1.275,00
Borg2.550,-
Bruto inkomensnorm3.825,-p.m.

Deel

Kenmerken.

Type woningWoonhuis
Woonoppervlakte96
Perceeloppervlakte168
Aantal slaapkamers3
Aantal kamers4
Aantal toiletten2
Aantal bouwlagen3
VloerPVC
OpleveringGestoffeerd
Bouwjaar1975
EnergielabelC

Huurprofiel.

Minimaal bruto inkomen: 3.825,-
Extra informatie.Apart toiletAparte doucheBegane grond aanwezigTuinVrij parkeren

Algemene omschrijving van deze woning

Ruime en moderne hoekwoning in een rustige en kindvriendelijke woonwijk te Bergen op Zoom. Deze woning is te vinden aan het Nonnenveld in de gewilde woonwijk "Noordgeest". Met 3 slaapkamers, diepe achtertuin, twee toiletten, een ruime woonkamer met open keuken maakt dit een ideale gezinswoning.

De woning verkeerd in perfecte staat van onderhoud. Enkele jaren geleden is de woning in zijn volledigheid gerenoveerd met o.a. een nieuwe keuken, badkamer, toilet en schilderwerk. De woning is hierdoor instapklaar voor nieuwe bewoners.

De woning zal in gestoffeerde staat worden aangeboden waarbij de vloeren, vitrage en verlichting aanwezig zijn.

De huurperiode zal in eerste instantie worden aangegaan voor bepaalde tijd (max. 24 maanden) maar kan bij tevredenheid worden omgezet naar een onbepaalde tijd.

Indeling van deze woning

Aan de voorzijde van de woning vind u de voortuin. De voortuin is voorzien van gras met een haag als afscheiding van het perceel.

Via een looppad is de voordeur bereikbaar.
U betreedt de woning in de hal/entree, hier zijn o.a. de meterkast, toilet, trapopgang en toegang naar de woonkamer te vinden.

De toiletruimte is keurig afgewerkt met een hangend closet, fonteintje en half hoog betegelde wanden.

De woonkamer en keuken staan in open verbinding met elkaar. De woonkamer is met de glazen pui aan de achterzijde gericht op de achtertuin. Deze glazen pui is gelegen over de gehele breedte van de woning wat er tevens voor zorgt dat er veel lichtinval in de kamer is. De woonkamer heeft een ruime opzet waardoor het inrichten hiervan eenvoudig te verzorgen is.

De moderne keuken is voorzien van hoogglans keukendeuren, kunststof keukenblad en diverse inbouwapparatuur. Daarnaast is de keuken voorzien van een groot kookfornuis met 5-pitten (waaronder een wok-brander) met een extra grote oven.
Onder het inbouwapparatuur wordt verstaan dat er een vaatwasser en afzuigunit aanwezig zijn.

Op de eerste verdieping zijn aanwezig de overloop, twee slaapkamers, badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping.

De hoofd slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze kamer heeft een erg ruime opzet met een riant dakraam inclusief verduistering.

De tweede slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en heeft een iets kleinere opzet, maar prima te gebruiken als slaapkamer of hobbykamer.

De badkamer is evenals de toiletruimte keurig afgewerkt. Een douche, 2e toilet, handdoekenradiator en wasmeubel met daarboven een spiegel. De badkamer is nagenoeg volledig betegeld.

Met een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Op de overloop van de tweede verdieping vind u de opstelplaats voor de wasmachine en droger. Daarnaast vind u op de overloop de opstelplaats van de Cv-installatie, een bergkast en de toegang naar de derde slaapkamer (zolderkamer).
De derde slaapkamer (zolderkamer) heeft een ruime opzet en is voorzien van een schuin dakraam. Ook deze kamer is in zijn volledigheid keurig afgewerkt net als de rest van de woning.

Aan de achterzijde van de woning is een diepe tuin gelegen. De achtertuin is vrij onderhoudsvriendelijk aangelegd met bestrating maar het merendeel met gras.
Aan de achterzijde van de tuin is een stenen berging voor o.a. stalling van fietsen, tuinmeubilair en/of tuingereedschap.
Daarnaast is er aan de achterzijde van de tuin een poort aanwezig om perceel te betreden en verlaten.

Extra informatie

- Gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk;
- Er zijn voldoende vrij parkeerplaatsen in de straat aanwezig;
- Scholen en supermarkt op loopafstand bereikbaar;
- Perfect afgewerkte woning;
- In overleg ook voor langere huurperiode beschikbaar;
- Huisdieren / rokers in de woning zijn NIET toegestaan;

Huurtermijn

De huurovereenkomst zal in eerste instantie worden aangegaan voor een bepaalde tijd van maximaal 24 maanden. Bij goed huurderschap kan deze overeenkomst worden omgezet naar een onbepaalde tijd.

De verhuurder heeft ook de sterke voorkeur om te verhuren voor een langere periode.

Overname inventaris:

De woning wordt in gestoffeerde staat aangeboden waarbij de vloeren, vitrage en verlichting aanwezig zijn. De inventaris en meubels dient u zelf te verzorgen echter worden de TV en de koel/vriescombinatie ter overname aangeboden door de huidige bewoonster. Tegen een overeen te komen vergoeding kunnen deze zaken achterblijven.

Voorwaarden.

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat dient u te beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • U kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer u transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 2.550,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heeft u geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Let op:
 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien u geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kunt u in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat u uzelf aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail wordt u tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heeft u na de bezichtiging interesse in de woning en wilt u daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of u aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten u dient te kunnen overleggen.

Niet in aanmerking

Wanneer u niet in aanmerking komt voor een woning bij ons:
 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • U te maken heeft met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.

Huurprijs en kosten overzicht.

Maandelijkse huurprijs.

Kale huurprijs1.275,00
Totaal1.275,00

Borg.

Borg2.550,00

Wat wilt u graag weten?

Stel hieronder uw vraag over deze woning.