Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze woning hanteren wij een minimaal bruto maandelijks inkomen en u dient een waarborgsom te kunnen voldoen voor aanvang van de huur.

Berekening: 3 x [brutomaandhuur]

Let op: Indien u zelfstandig ondernemer bent of u heeft een inkomen anders dan uit een dienstverband voor een werkgever, dan kan er een afwijkende inkomensnorm gehanteerd worden.

Ossendrecht

Nolensstraat
1.075,- p.m.
Verhuurd

Verrassend ruime eindwoning met maar liefst 4 slaapkamers in een rustige en groenrijke woonwijk in het dorp Ossendrecht. De woning is gelegen in een autovrije straat in de Nolensstraat.

De woning is volledig gerenoveerd met o.a. een nieuwe pvc-vloer (begane grond), stucwerk, schilderwerk, badkamer, toilet, trapbekleding, kunststof kozijnen en nieuwe bestrating en schutting in de achtertuin. Kortom een nagenoeg nieuwe woning!

De gehele woning is voorzien van nieuwe kunststof ramen en kozijnen met dubbel glas.

Bent u op zoek naar een instapklare woning, dan is deze woning zeker geschikt voor u!

Woonhuis
Woonhuis
Gestoffeerd
Gestoffeerd
4
4 slaapkamer(s)
Per direct
Per direct
1.075,- p.m.
Verhuurd
Deze woning is helaas al verhuurd. Ga naar het overzicht voor alle woningen.

Kenmerken van dit object

Algemeen

Beschikbaar vanaf
Per direct
Minimale huurperiode
12 maanden
Type huurovereenkomst
Onbepaalde tijd
Woonoppervlakte
110 m2
Perceelgrootte
168 m2
Inhoud
355 m3
Bouwlagen
3
Energielabel
D
Aantal slaapkamers
4
Aantal kamers
5
Aantal toiletten
2
Vloer
PVC
Oplevering
Gestoffeerd
Bouwjaar
1967

Voorzieningen

Apart toilet
Aparte douche
Begane grond aanwezig
Tuin
Vrij parkeren

Over dit object

Algemene omschrijving van deze woning

Verrassend ruime eindwoning met maar liefst 4 slaapkamers in een rustige en groenrijke woonwijk in het dorp Ossendrecht. De woning is gelegen in een autovrije straat in de Nolensstraat.

De woning is volledig gerenoveerd met o.a. een nieuwe pvc-vloer (begane grond), stucwerk, schilderwerk, badkamer, toilet, trapbekleding, kunststof kozijnen en nieuwe bestrating en schutting in de achtertuin. Kortom een nagenoeg nieuwe woning!

De gehele woning is voorzien van nieuwe kunststof ramen en kozijnen met dubbel glas.

Bent u op zoek naar een instapklare woning, dan is deze woning zeker geschikt voor u!

Omgeving:

De diverse kleinschalige voorzieningen van Ossendrecht, waaronder sportaccommodaties, huisartsenpraktijk, bibliotheek, basisschool, kinderopvang, supermarkten en enkele kleine winkeltjes, zijn in de directe nabijheid. De uitgebreide voorzieningen van Hoogerheide en Bergen op Zoom zijn binnen respectievelijk 5 en 15 autominuten te bereiken. Ossendrecht heeft een goede bereikbaarheid door de ligging nabij de N289 en de A4/ A58. De steden in de omgeving zoals Antwerpen, Goes, Roosendaal, Breda en Rotterdam zijn prima bereikbaar.

Indeling van deze woning

Begane grond:
De hal/ entree aan de voorzijde van de woning biedt toegang tot de moderne meterkast (12 groepen, 3 aardlekschakelaars), de toiletruimte, de ruime trapkast, de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping.
De hal/ entree heeft een pvc-vloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond.

De toiletruimte heeft een tegelvloer, betegelde wanden en stucwerk plafond met spotlight en is ingericht met een hangtoilet.

De lichte woonkamer (circa 26 m²) heeft een pvc-vloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond. De woonkamer biedt toegang tot de keuken.

De keuken (circa 9 m²) aan de achterzijde van de woning heeft een pvc-vloer en gedeeltelijk betegelde, gedeeltelijk stucwerk wanden en stucwerk plafond. De keukeninrichting in hoekopstelling heeft een kunststof aanrechtblad en is voorzien van een spoelbak, 4-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, combi-oven, magnetron, en koelkast.
Er is geen vaatwasser aanwezig, wel zijn de aansluiting al voorbereidt in het gootsteenkastje. Indien gewenst kan men met opoffering van een van de kastjes een vaatwasser plaatsen.
Vanuit de keuken is er toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping:
De overloop heeft een laminaat vloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond en biedt toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping.

De eerste slaapkamer (circa 9 m²) aan de achterzijde van de woning heeft een laminaat vloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond.

De tweede slaapkamer (circa 12,5 m²) aan de achterzijde van de woning heeft een laminaat vloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond.

De derde slaapkamer (circa 13 m²) aan de voorzijde van de woning heeft een laminaat vloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond.

De nieuwe badkamer (ruim 4 m²) heeft een tegelvloer, betegelde wanden en gipsplaten plafond met spotlights en is ingericht met een badkamermeubel met wastafel, douchecabine en hangtoilet.

Tweede verdieping:
Overloop met laminaat vloer, stucwerk wanden en de dakconstructie in het zicht. Op de overloop zijn de aansluitingen voor de wasmachine en droger aanwezig. De overloop biedt toegang tot de berging en de vierde slaapkamer.

De berging (circa 4 m²) heeft een betonnen vloer, stucwerk wanden en de dakconstructie in het zicht. In de berging is de Cv-installatie opgesteld.

De vierde slaapkamer (circa 12 m²) heeft een laminaat vloer, behang wandafwerking, gipsplaten plafond en Velux dakraam met verduistering en zonwering.

Berging
De berging (circa 8 m²) is gelegen aan de achterzijde van de tuin. De berging heeft een betonnen vloer, stenen gevels en plat dak met bitumineuze dakbedekking. De berging is zowel vanuit de tuin als vanuit de straatzijde bereikbaar middels een loopdeur.

Tuin en verdere inrichting
De achtertuin is nieuw en onderhoudsvrij aangelegd met ook nieuwe schutting. De voortuin is voorzien van een looppad met daar omheen een grind.

Extra informatie:

- Fraai gelegen eindwoning met 4 slaapkamers;
- De woning is voorzien van een glasvezelaansluiting;
- De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen;
- Onderhoudsvriendelijke achtertuin met berging op het westen;
- Er is voldoende parkeergelegenheid nabij de woning;
- De woning is gelegen in een rustige, groenrijke en kindvriendelijke woonwijk;

Over de huurprijs en meer...

Maandelijkse huurprijs 1.075,-
Waarborgsom 2.150,-
Bruto inkomensnorm 3.225,- p.m.

Vraag het aan Coen Michielsen

Heb je vragen over deze woning of wil je graag een bezichtiging? Neem contact op met Coen Michielsen.

Bel: 0164 – 857151
Mail: coen@hopmanswonen.nl

Voorwaarden

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat moet je beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • Je kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer je transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 2.150,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heb je geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Let op:

 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien je geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kan je in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat je je aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail word je tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heb je na de bezichtiging interesse in de woning en wil je daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of je aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten je dient te kunnen overleggen. Vervolgens maak je een profiel aan via  https://hopmanswonen.verhuurtbeter.nl/. Via deze portal worden jouw documenten opgevraagd en word je gescreend. Het aanmaken van dit profiel kost eenmalig € 30,00 voor 12 maanden. Er vindt geen restitutie plaats.

Niet in aanmerking

Wanneer kom je niet in aanmerking voor een woning bij ons:

 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • Je te maken hebt met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.