Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze woning hanteren wij een minimaal bruto maandelijks inkomen en u dient een waarborgsom te kunnen voldoen voor aanvang van de huur.

Berekening: 3 x [brutomaandhuur]

Let op: Indien u zelfstandig ondernemer bent of u heeft een inkomen anders dan uit een dienstverband voor een werkgever, dan kan er een afwijkende inkomensnorm gehanteerd worden.

Roosendaal

Molenstraat
810,- p.m.

In dit monumentale pand en gelegen in het centrum van Roosendaal hebben wij hierbij het genoegen dit recentelijk gerenoveerd (2016) appartement aan te mogen bieden. In de Molenstraat gelegen en op steenworp afstand van de Oude Markt en de gezellige restaurants, cafés en winkels van de binnenstad.

Het appartement is gelegen op de 2e etage van het complex en bereikbaar met de trap. Achter het complex zit een afgesloten parking waar men 1 auto mag parkeren.

Het appartement wordt aangeboden voor langere termijn verhuur en kan volledig naar eigen smaak en interesses worden ingericht.

Heeft u altijd al graag in het centrum van Roosendaal willen wonen, dan is dit uw kans!

Appartement
Appartement
Kaal
Kaal
1
1 slaapkamer(s)
Per direct
Per direct
810,- p.m.

Kenmerken van dit object

Algemeen

Beschikbaar vanaf
Per direct
Minimale huurperiode
12 maanden
Type huurovereenkomst
Onbepaalde tijd
Woonoppervlakte
76 m2
Bouwlagen
1
Energielabel
niet beschikbaar
Aantal slaapkamers
1
Aantal kamers
2
Aantal toiletten
1
Vloer
Kaal
Oplevering
Kaal
Bouwjaar
1898

Voorzieningen

Aparte douche
Vrij parkeren

Over dit object

Algemene omschrijving van deze woning

In dit monumentale pand en gelegen in het centrum van Roosendaal hebben wij hierbij het genoegen dit recentelijk gerenoveerd (2016) appartement aan te mogen bieden. In de Molenstraat gelegen en op steenworp afstand van de Oude Markt en de gezellige restaurants, cafés en winkels van de binnenstad.

Het appartement is gelegen op de 2e etage van het complex en bereikbaar met de trap. Achter het complex zit een afgesloten parking waar men 1 auto mag parkeren.

Het appartement wordt aangeboden voor langere termijn verhuur en kan volledig naar eigen smaak en interesses worden ingericht.

Heeft u altijd al graag in het centrum van Roosendaal willen wonen, dan is dit uw kans!

Indeling appartement:

Begane grond (betonvloer):
De gezamenlijke entree bevindt zicht op de begane grond. Dit betreft de entree voor in totaal 3 appartementen. Bij de entree bevinden zich tevens de brievenbussen en de deurbellen. Via vaste trappen zijn beide etages bereikbaar.

Tweede verdieping:
Binnenkomst met eigen voordeur in de woonkamer. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. De woonkamer en keuken zijn circa 39 m2 groot. De keuken is voorzien van spoelbak + kraan, 4-pitsgasfornuis en afzuiginstallatie.

in de woonkamer zijn een dakkapel en 2 dakramen aanwezig die zorgen voor voldoende lichtinval maar ook voor voldoende ventilatiemogelijkheden.

Achter de keuken bevindt zicht een ruimte achter de schotten die dienst kan doen als opslagruimte. Via de woonkamer/keuken is de hal bereikbaar die in verbinding staat met alle andere ruimtes van het appartement.

Via de keuken is de hal naar de overige ruimtes bereikbaar. Via deze hal zijn o.a. de badkamer, Cv-ruimte, bergkast en slaapkamer bereikbaar.

De badkamer (ca. 4 m2) is v.v. een douche, wastafel, toilet en radiator.

De Cv-kamer (ca. 6 m2) is v.v. een Cv-installatie (Vaillant ecoTEC plus, 2016), unit voor mechanische ventilatie en aansluiting voor het wasmachine.
Daarnaast is de ruime nog prima te gebruiken voor opslag/berging.

Aan de andere kant van de Cv-ruimte zit een aparte bergkast. Deze ruimte is weggewerkt onder de schuine dakrand maar ideaal voor opslag. Het vloeroppervlak van deze ruimte is ca. 4m2.

Aan de voorzijde van het appartement (straatkant - Molenstraat) bevindt zich de ruime slaapkamer (ca. 19 m2). In de slaapkamer zijn de karakteristieke onderdelen van het pand nog zichtbaar waaronder de draagbalken en de kleine onder-ramen.
Tijdens de verbouwing in 2016 is er een extra raam ter ventilatie gecreëerd.

Parkeerterrein:

Aan de achterzijde van het complex bevindt zich een afgesloten parkeerterrein.
Ieder appartement van het complex heeft de mogelijkheid hier 1 auto te mogen parkeren.

Voor een tweede auto kunt u een parkeervergunning aanvragen via Parkeer Beheer Roosendaal, deze van een parkeervergunning zijn ca. € 60,00 p/jaar.

Servicekosten:

Naast de huurprijs betaald u ook € 85,00 aan servicekosten.
De volgende voorzieningen zijn hierin opgenomen:

- Schoonmaak van de algemene ruimtes;
- Schoonmaak en onderhoud van het parkeerterrein;
- 24-uurs servicecontract op de Cv-installatie;
- Klein onderhoud
- Mogelijkheid tot parkeren van 1 auto op het afgesloten parkeerterrein aan de achterzjide van het complex. Hiervoor wordt een bedrag van € 35,00 berekend in de servicekosten.

Extra informatie:

- Het appartement wordt door de verhuurder "KAAL' aangeboden, echter zijn er wel vitrage aangebracht (luxaflex en verduisterluiken) voor alle ramen die open kunnen.

- De huidige bewoner heeft aangeven de aanwezige laminaatvloer en eventueel ook de door hem geïnstalleerde vaatwasser ter overname aan te bieden. Bij interesse hierin zullen wij u in contact brengen met de huidige bewoner.

- In het appartement is enkel een COAX-aansluiting (Ziggo) aanwezig. Een tv/internet abonnement kan enkel via Ziggo of via een partnerbedrijf afgesloten worden.

Over de huurprijs en meer...

Maandelijkse huurprijs 895,-
Waarborgsom 1.790,-
Bruto inkomensnorm 2.430,- p.m.
Bekijk de kostenopbouw

Vraag het aan Coen Michielsen

Heb je vragen over deze woning of wil je graag een bezichtiging? Neem contact op met Coen Michielsen.

Bel: 0164 – 857151
Mail: coen@hopmanswonen.nl

Voorwaarden

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat moet je beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • Je kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer je transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 1.790,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heb je geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Let op:

 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien je geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kan je in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat je je aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail word je tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heb je na de bezichtiging interesse in de woning en wil je daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of je aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten je dient te kunnen overleggen. Vervolgens maak je een profiel aan via  https://hopmanswonen.verhuurtbeter.nl/. Via deze portal worden jouw documenten opgevraagd en word je gescreend. Het aanmaken van dit profiel kost eenmalig € 30,00 voor 12 maanden. Er vindt geen restitutie plaats.

Niet in aanmerking

Wanneer kom je niet in aanmerking voor een woning bij ons:

 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • Je te maken hebt met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.