In optie
Kloetinge
Martinus Nijhofflaan
Woonhuis
3 slaapkamers
133
Kaal opgeleverd
Huurprijs1.095,00p.m.
Beschikbaar per 01-10-2023

Deze verrassend ruime 2-onder-1-kap woning gelegen aan de Martinus Nijhofflaan te Kloetinge zal beschikbaar komen per medio Oktober 2023.

Deze woning heeft een ruimte opzet met o.a. een woonkamer met open keuken, bijkeuken, garage, 3 slaapkamers, open zolder en binnenkort een nieuwe badkamer!!

Heerlijk genieten van het zon met een keurig aangelegde achtertuin gelegen op het zuiden.

Deze woning zal "KAAL" worden aangeboden waarbij u zelf de mogelijkheid heeft alles naar eigen smaak en idee in te richten. Daarnaast wordt deze woning voor onbepaalde tijd aangeboden waardoor u van deze woning uw thuis kan maken!

Geïnteresseerd in deze woning? Neem dan snel contact met ons op voor het inplannen van een bezichtiging!

Huurgegevens

Beschikbaar vanaf01-10-2023
HuurovereenkomstOnbepaalde tijd

Huurprijs, borg en inkomensnorm

Maandelijkse huurprijs1.095,00
Borg1.095,-
Bruto inkomensnorm4.380,-p.m.
Let op, deze woning is in optie. U kunt nog wel reageren om op de reservelijst van deze woning te komen.

Deel

Kenmerken.

Type woningWoonhuis
Woonoppervlakte133
Perceeloppervlakte200
Aantal slaapkamers3
Aantal kamers4
Aantal toiletten2
Aantal bouwlagen3
VloerKaal
OpleveringKaal
Bouwjaar1993
EnergielabelC

Huurprofiel.

Minimaal bruto inkomen: 4.380,-
Extra informatie.Apart toiletAparte doucheBegane grond aanwezigGarageLigbadTuinVrij parkeren

Algemene omschrijving van deze woning

Deze verrassend ruime 2-onder-1-kap woning gelegen aan de Martinus Nijhofflaan te Kloetinge zal beschikbaar komen per medio Oktober 2023.

Deze woning heeft een ruimte opzet met o.a. een woonkamer met open keuken, bijkeuken, garage, 3 slaapkamers, open zolder en binnenkort een nieuwe badkamer!!

Heerlijk genieten van het zon met een keurig aangelegde achtertuin gelegen op het zuiden.

Deze woning zal "KAAL" worden aangeboden waarbij u zelf de mogelijkheid heeft alles naar eigen smaak en idee in te richten. Daarnaast wordt deze woning voor onbepaalde tijd aangeboden waardoor u van deze woning uw thuis kan maken!

Geïnteresseerd in deze woning? Neem dan snel contact met ons op voor het inplannen van een bezichtiging!

Indeling van deze woning

Begane grond:
Op de begane grond gelegen zijn o.a. de hal/entree met toegang naar toilet, woonkamer, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping.

Vanuit de hal is de woonkamer bereikbaar. De woonkamer heeft een ruime opzet met een open toegang naar de keuken. De woonkamer inclusief keuken hebben een totaaloppervlakte van ruim 40 m2.
De keuken is voorzien van eenvoudige maar nette opstelling. Aanwezig in de keuken zijn een spoelbak met mengkraan en diverse onder-en bovenkasten. Apparatuur dient u als huurder zelf te verzorgen.

Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar. De bijkeuken is de verbinder tussen de garage en toegang richting de achtertuin. In de bijkeuken zijn tevens de aansluitingen voor de wasmachine en droger terug te vinden. Deze bijkeuken is circa 3,5 m2.

Een ruime garage is aanwezig welke toegankelijk is met een handmatige kanteldeur vanuit de oprit en vanuit de achtertuin met een loopdeur. Om vanuit de voorzijde in de achtertuin te komen dient men of door de garage of door de woning te komen.
De garage heeft een totale oppervlakte van circa 16 m2.

Eerste (1e) verdieping:
Op de eerste verdieping van deze woning zijn aanwezig een overloop, drie ruime slaapkamers en binnenkort een nieuw badkamer.

De slaapkamers zijn respectievelijk: 8 m2, 8,5 m2 en 16,5 m2 groot.
Twee slaapkamers zijn gesitueerd aan de voorzijde van de woning en de derde is gelegen aan de achterzijde. Alle slaapkamer hebben een praktische indeling met rechte wanden.

De badkamer wordt momenteel gerenoveerd en is zo goed als af. De badkamer zal compleet worden aangepakt met nieuw tegelwerk, douche, wastafel en 2e toilet. De afbeeldingen zijn een voorbeeld van hoe de renovatie zich zal vormen van een soortgelijke woning.

Tweede (2e) verdieping:
De tweede verdieping is bereikbaar met vaste trap. Op de tweede verdieping treft u een open zolder met onder andere de opstelplaats van Cv-installatie en de mechanische ventilatie unit.
De zolder is naar eigen inzicht te gebruiken en of in te delen. Het is mogelijk hier een vierde slaapkamer te creëren.

Achtertuin:
Aan de achterzijde van de woning is een ruime tuin aanwezig. De achtertuin is onderhoudsvriendelijke ingericht met voornamelijk bestrating en enkele groenstroken. De achtertuin is gelegen op het Oosten.

Voortuin & oprit:
Aan de voorzijde van de woning is de voortuin volledig onderhoudsvrij aangelegd met grind en enkele planten/bomen en de oprit is voorzien van bestrating.

Huurtermijn

De verhuurder verhuurd bij voorkeur voor lange/onbepaalde tijd. De huurovereenkomst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd met een minimumduur van 12 maanden.

Oplevering van de woning

Deze woning wordt "KAAL" aangeboden. U heeft als huurder de mogelijkheid de woning volledig naar eigen inzicht en smaak in te richten. De volgende zaken dient u dus zelf te verzorgen:

- Vloeren (behalve in toilet en badkamer);
- Vitrage;
- Verlichting;
- De muren in de woning worden behangklaar en/of sausklaar opgeleverd.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 4 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Let op:
Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor een deel meegerekend op het totaalbedrag. Indien u geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kunt u in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat u zichzelf aanmeldt.

Extra informatie

- Riante 2-onder-1-kap woning met 3 slaapkamers en garage;
- Ruime achtertuin gelegen op het zuiden;
- Voor onbepaalde tijd te huren.
- Volledig naar eigen smaak in te richten.
- Wordt opgeleverd met een nieuwe badkamer!
- Gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk

Voorwaarden.

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat dient u te beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • U kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer u transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 1.095,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heeft u geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 4 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Let op:
 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien u geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kunt u in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat u uzelf aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail wordt u tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heeft u na de bezichtiging interesse in de woning en wilt u daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of u aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten u dient te kunnen overleggen.

Niet in aanmerking

Wanneer u niet in aanmerking komt voor een woning bij ons:
 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • U te maken heeft met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.

Huurprijs en kosten overzicht.

Maandelijkse huurprijs.

Kale huurprijs1.095,00
Totaal1.095,00

Borg.

Borg1.095,00
Vraag over woning

Wat wilt u graag weten?

Stel hieronder uw vraag over deze woning.