Verhuurd
Steenbergen
Markt
Woonhuis
1 slaapkamer
59
Kaal opgeleverd
Huurprijs800,00p.m.

Compleet gerenoveerd (2021) appartement in het centrum van Steenbergen. Het appartement is letterlijk gelegen op de Markt met uitkijk op de gezellige restaurants en cafés. Dit appartement is in 2021 volledig nieuw opgeleverd met o.a. nieuwe badkamer, keuken, toilet en gestucte en geschilderde muren. Het appartement heeft 1 hoofdslaapkamer en nog een 2e slaapkamer / annex hobby/studeerkamer.
Op de tweede verdieping is aan de achterzijde van het appartement nog een compact dakterras aanwezig.

Zoek je een modern appartement op een unieke locatie waar altijd leven in de brouwerij is? Zoek dan niet verder en reageer snel op deze woning!

Huurgegevens

HuurovereenkomstOnbepaalde tijd

Huurprijs, borg en inkomensnorm

Maandelijkse huurprijs1.000,00
Borg2.000,-
Bruto inkomensnorm2.400,-p.m.

Deel

Kenmerken.

Type woningWoonhuis
Woonoppervlakte59
Aantal slaapkamers1
Aantal kamers2
Aantal toiletten1
Aantal bouwlagen2
VloerLaminaat
OpleveringKaal
Bouwjaar1903
EnergielabelE

Huurprofiel.

Minimaal bruto inkomen: 2.400,-
Extra informatie.Apart toiletAparte doucheBegane grond aanwezigDakterras

Algemene omschrijving van deze woning

Compleet gerenoveerd (2021) appartement in het centrum van Steenbergen. Het appartement is letterlijk gelegen op de Markt met uitkijk op de gezellige restaurants en cafés. Dit appartement is in 2021 volledig nieuw opgeleverd met o.a. nieuwe badkamer, keuken, toilet en gestucte en geschilderde muren. Het appartement heeft 1 hoofdslaapkamer en nog een 2e slaapkamer / annex hobby/studeerkamer.
Op de tweede verdieping is aan de achterzijde van het appartement nog een compact dakterras aanwezig.

Zoek je een modern appartement op een unieke locatie waar altijd leven in de brouwerij is? Zoek dan niet verder en reageer snel op deze woning!

Indeling van deze woning:

Begane grond:
Aan de zijkant van de pand vind je de entree van het appartement terug. Hier is een eigen opgang/voordeur. Achter de voordeur is een portaal waar o.a. de trapopgang en een afgesloten ruimte met aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Onder en achter de trapopgang is nog ruimte voor opslag of voor o.a. een fiets binnen te stallen.

Eerste verdieping:
Je komt de eerste verdieping boven op de overloop. Via de overloop is de keuken, toilet en woonkamer bereikbaar. Via de overloop is tevens de tweede verdieping met een vaste trap bereikbaar.

De keuken is gesitueerd aan de achterzijde van het van het gebouw en is voorzien van een elektrische kookplaat, afzuigkap en een spoelbak met mengkraan.
Naast het keukenblok is er ruimte voor het plaatsen van een koel/vriescombinatie (niet aanwezig).

De toiletruimte is keurig netjes afgewerkt met een hangend closet en fonteintje.

De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het gebouw met uitzicht over de Markt van Steenbergen. De L-vormige woonkamer heeft een praktische opzet hierdoor is het inrichten hiervan een fluitje van een cent.
Met de grote raampartijen een de voorzijde heb je een perfect zicht over de Markt. Hierdoor mis je niets van alle gezelligheid.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap is de tweede en tevens bovenste verdieping bereikbaar. Je komt boven op een kleine overloop. Op de overloop is de warm water boiler aanwezig in een afgesloten box. Daarnaast is via deze overloop slaapkamer 1, slaapkamer 2 en het dakterras bereikbaar.

Slaapkamer 1 (hoofd) is gelegen aan de voorzijde. Deze slaapkamer is ca. 11 m2.
Via deze slaapkamer is de badkamer bereikbaar. De slaapkamer is gelegen onder het schuine dak waarin een dakraam is gemaakt voor verlichting en verluchting.

De badkamer is evenals de toiletruime keurig netjes afgewerkt en voorzien van een inloopdouche, wastafel met meubel en een lichtkoepel.

Slaapkamer 2 is gelegen aan de achterzijde en circa 5m2.
Deze slaapkamer is ook ideaal te gebruiken voor opslag of hobbykamer.

Vanuit de overloop is het dakterras bereikbaar. De toegang naar het dakterras is bereikbaar via een raam/deurkozijn (kleiner formaat dan een deur).

Het dakterras is circa 4 m2 en gelegen aan de achterzijde van het gebouw. Het dakterras is gelegen op zuidwesten waardoor u na de middag heerlijk in de zon kunt zitten.

Algemene omschrijving van deze woning

Naast de huurprijs betaal je maandelijks ook een voorschotbedrag voor elektra en water.

De totale huurprijs per maand is als volgt:
€ 800,00 Kale huurprijs
€ 200,00 Voorschot elektra en water
€ 1000,00 Totaal per maand

De waarborgsom is ter hoogte van 2x de maandhuur (€ 2000,00).

De kosten voor TV-internet en de gemeentelijke heffingen komen bovenop de huurprjis maar dien je zelf aan te melden / te verzorgen.

Oplevering:

De woning zal worden aangeboden met aanwezigheid van een laminaatvloer op de eerste en tweede verdieping. Op de begane grond en in de badkamer en toilet zijn tegels aanwezig.

De vitrage en verlichting dient zelf verzorgd te worden. Eventueel is het mogelijk om bepaalde zaken van de vetrekkende huurder over te nemen. Indien gewenst kunnen tevens sommige meubelstukken overgenomen. Bij interesse hierin zullen brengen wij de partijen met elkaar in contact om dit onderling verder af te stemmen.

Huurtermijn

Het huurcontract zal worden aangegaan voor onbepaalde tijd met een minimumduur van 12 maanden.

Voorwaarden.

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat dient u te beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • U kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer u transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 2.000,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heeft u geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Let op:
 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien u geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kunt u in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat u uzelf aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail wordt u tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heeft u na de bezichtiging interesse in de woning en wilt u daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of u aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten u dient te kunnen overleggen.

Niet in aanmerking

Wanneer u niet in aanmerking komt voor een woning bij ons:
 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • U te maken heeft met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.

Huurprijs en kosten overzicht.

Maandelijkse huurprijs.

Kale huurprijs800,00
Voorschot GWE200,00
Totaal1.000,00

Borg.

Borg2.000,00

Wat wilt u graag weten?

Stel hieronder uw vraag over deze woning.