Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze woning hanteren wij een minimaal bruto maandelijks inkomen en u dient een waarborgsom te kunnen voldoen voor aanvang van de huur.

Berekening: 3 x [brutomaandhuur]

Let op: Indien u zelfstandig ondernemer bent of u heeft een inkomen anders dan uit een dienstverband voor een werkgever, dan kan er een afwijkende inkomensnorm gehanteerd worden.

Roosendaal

Mariaplein
1.095,- p.m.
Verhuurd onder voorbehoud

Senioren (55+) opgelet! Op een unieke locatie in Roosendaal hebben wij het genoegen dit fraaie appartement te mogen aanbieden. Dit appartement is gelegen aan het Mariaplein in een kleinschalig appartementencomplex. Dit complex is onderdeel van een meerdere woontorens op een rustig en door groen omringt woonerf.

Rondom de woontorens zijn de parkeerplaatsen aanwezig en is er vrij toegang tot het parkje waar men heerlijk tot rust kan komen.

Het woonerf aan het Mariaplein heeft zijn toegang via de Van Gilselaan. Supermarken, centrum maar ook de snelwegen zijn vanuit hier snel en eenvoudig aan te rijden en lopen.

Dit appartement leent zich ideaal voor senioren. Het appartement zelf is volledig gelijkvloers en in het complex is er een lift aanwezig naar de etage.

Bent u geïnteresseerd in dit appartement, laat het ons snel weten!

Appartement
Appartement
Kaal
Kaal
2
2 slaapkamer(s)
Per direct
Per direct
1.095,- p.m.
Verhuurd onder voorbehoud
Deze woning is helaas al verhuurd. Ga naar het overzicht voor alle woningen.

Kenmerken van dit object

Algemeen

Beschikbaar vanaf
Per direct
Maximale huurperiode
24 maanden
Type huurovereenkomst
Naar aard van korte duur
Woonoppervlakte
97 m2
Bouwlagen
1
Energielabel
B
Aantal slaapkamers
2
Aantal kamers
3
Aantal toiletten
2
Vloer
Laminaat
Oplevering
Kaal
Bouwjaar
1999

Voorzieningen

Apart toilet
Aparte douche
Balkon
Kelder
Vrij parkeren

Over dit object

Algemene omschrijving van deze woning

Senioren (55+) opgelet! Op een unieke locatie in Roosendaal hebben wij het genoegen dit fraaie appartement te mogen aanbieden. Dit appartement is gelegen aan het Mariaplein in een kleinschalig appartementencomplex. Dit complex is onderdeel van een meerdere woontorens op een rustig en door groen omringt woonerf.

Rondom de woontorens zijn de parkeerplaatsen aanwezig en is er vrij toegang tot het parkje waar men heerlijk tot rust kan komen.

Het woonerf aan het Mariaplein heeft zijn toegang via de Van Gilselaan. Supermarken, centrum maar ook de snelwegen zijn vanuit hier snel en eenvoudig aan te rijden en lopen.

Dit appartement leent zich ideaal voor senioren. Het appartement zelf is volledig gelijkvloers en in het complex is er een lift aanwezig naar de etage.

Bent u geïnteresseerd in dit appartement, laat het ons snel weten!

Indeling van deze woning:

Begane grond:
Op de begane grond is de gezamenlijke entree. Aan de buitenzijde van de entree vind u o.a. de brievenbussen en de intercom/videofoon.
in het complex vind u op de begane grond o.a. de lift, trapopgang en alle bergingen. Ieder appartement beschikt over een privé berging.

Derde (3e) verdieping:
Het appartement is gelegen op de derde verdieping van het complex en gesitueerd aan de achterzijde van het complex met uitzicht over het parkje.

Op de derde verdieping is een ruime galerij aanwezig. Er zijn in totaal 4 appartementen gelegen op deze etage. Met deze bewoners deelt u deze galerij.

Vanuit de galerij is het appartement bereikbaar. U komt het appartement binnen in de hal. Vanuit de hal zijn nagenoeg alle overige ruimtes van het appartement bereikbaar.
Achtereenvolgens passeert u eerst de meterkast, CV/Wasruimte, toilet, slaapkamer 1, slaapkamer 2, badkamer en als laatst de woonkamer.

Meterkast:
Het betreft een moderne meterkast met aansluitingen van de gas, water en elektrameters.
De watermeter betreft een tussenmeter, deze hoofdvoorziening wordt vanuit het complex verzorgd waarvoor u maandelijks een voorschot bedrag betaald.
De gas en elektrameters zijn hoofdaansluitingen, deze dient u bij aanvang huurperiode zelf aan te melden bij een energieleverancier naar keuze.

CV-wasruimte:
Er is een aparte ruimte aanwezig waar de Cv-installatie aanwezig is. Dit betreft een HR-installatie (AWB). in dezelfde ruimte zijn ook de aansluiting voor de wasmachine en droger aanwezig. Daarnaast biedt deze ruimte ook nog mogelijkheden voor opslag.

Toilet:
De toiletruimte is volledig vernieuwd (2021).
De toiletruimte is volledig betegeld en v.v. een zwevend toilet en fonteintje.

Slaapkamer 1:
Dit betreft de hoofdslaapkamer van het appartement en heeft een oppervlakte van ca. 13.5 m2.
Deze kamer biedt uitzicht over het zorgcomplex De Snip aan de Doctor Schaepmanlaan.

Slaapkamer 2:
Di betreft de kleine (logeer)kamer. Deze kamer heeft een oppervlakte van ca. 7,5 m.
Ook deze kamer biedt uitzicht over het zorgcomplex De Snip.

Badkamer:
De badkamer is net zoals de toilet volledig vernieuwd (2021).
In de badkamer zijn aanwezig een 2e toilet, ruime inloopdouche (rolstoel vriendelijk) en een was meubel met wastafel. De badkamer is keurig netjes betegeld.
in de badkamer is een mechanische ventilatie aanwezig, deze is bedienbaar met de schakelaar in de keuken.

Woonkamer met open keuken:
De woning is v.v. een riante woonkamer met een open keuken. Daarnaast geeft de woonkamer directe toegang tot het balkon.
De woonkamer en keuken hebben een totaaloppervlakte van ca. 47 m2.
De keuken heeft een rechte opstelling en is v.v. een inbouw oven met gaskookplaat, afzuiginstallatie welke aangesloten is op de mechanische ventilatie, koelkast en vriezer. Een wastafel met mengkraan en diverse onder-en bovenkasten maken deze keuken af.

Balkon:
Met een glazen schuifpui is het balkon bereikbaar. Het balkon heeft een oppervlakte van ca. 9,5 m2. Het balkon is overdekt en v.v. verlichting.

Berging (begane grond):
Op de begane grond is er separaat een privé berging aanwezig. Deze berging is ideaal voor stalling van fietsen of overige spullen. Deze berging heeft een oppervlakte van ca. 7 m2.

Servicekosten:

Naast de huurprijs betaald u maandelijks een vaste vergoeding aan servicekosten.
In deze servicekosten zijn o.a. de volgende voorzieningen opgenomen:

- Voorschot bedrag voor het gebruik van water (in het appartement zelf)
- Schoonmaak van de algemene ruimtes
- Glasbewassing
- Energie verbruik van de algemene ruimtes
- Groenonderhoud rondom het complex

De vergoeding voor de servicekosten bedraagt € 75,00 p/maand.

Huurperiode:

Het appartement wordt verhuurd voor "BEPAALDE TIJD" met een maximum van 24 maanden.

Het is nog niet bekend of verlenging mogelijk is, dit zal ruimschoots voor einddatum kenbaar gemaakt worden.

Extra informatie:

- De voorkeur gaat uit naar een huurder met de leeftijdscategorie van 55+.
- Het appartement wordt niet verhuurd aan huurders met thuiswonende kinderen.
- Huisdieren zijn NIET toegestaan.
- Roken in het appartement/complex is NIET toegestaan.
- Het appartement is gelegen op een unieke en zeer rustige locatie nabij het centrum.
- Goed onderhoud appartement en complex.
- Er is een actieve Vereniging van Eigenaren aanwezig bestaande uit vrijwilligers en bewoners van het complex zelf. Als bewoner van het appartement kunt u zich hier ook voor aanmelden.

Over de huurprijs en meer...

Maandelijkse huurprijs 1.170,-
Waarborgsom 2.340,-
Bruto inkomensnorm 3.285,- p.m.
Bekijk de kostenopbouw

Vraag het aan Coen Michielsen

Heb je vragen over deze woning of wil je graag een bezichtiging? Neem contact op met Coen Michielsen.

Bel: 0164 – 857151
Mail: coen@hopmanswonen.nl

Voorwaarden

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat moet je beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • Je kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer je transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 2.340,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heb je geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Let op:

 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien je geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kan je in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat je je aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail word je tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heb je na de bezichtiging interesse in de woning en wil je daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of je aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten je dient te kunnen overleggen. Vervolgens maak je een profiel aan via  https://hopmanswonen.verhuurtbeter.nl/. Via deze portal worden jouw documenten opgevraagd en word je gescreend. Het aanmaken van dit profiel kost eenmalig € 30,00 voor 12 maanden. Er vindt geen restitutie plaats.

Niet in aanmerking

Wanneer kom je niet in aanmerking voor een woning bij ons:

 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • Je te maken hebt met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.