Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze woning hanteren wij een minimaal bruto maandelijks inkomen en u dient een waarborgsom te kunnen voldoen voor aanvang van de huur.

Berekening: 3 x [brutomaandhuur]

Let op: Indien u zelfstandig ondernemer bent of u heeft een inkomen anders dan uit een dienstverband voor een werkgever, dan kan er een afwijkende inkomensnorm gehanteerd worden.

Bergen op Zoom

Lindebaan
995,- p.m.
Verhuurd onder voorbehoud

In het centrum ligt deze verrassend ruime bovenwoning met 2 slaapkamers, woonkamer met open keuken, dakterras en balkon. Het ligt op een steenworp afstand van de Grote Markt met alle bruisende horeca, gezellige terrassen en vertier.

Appartement
Appartement
Gestoffeerd
Gestoffeerd
2
2 slaapkamer(s)
Per direct
Per direct
995,- p.m.
Verhuurd onder voorbehoud
Deze woning is helaas al verhuurd. Ga naar het overzicht voor alle woningen.

Kenmerken van dit object

Algemeen

Beschikbaar vanaf
Per direct
Minimale huurperiode
12 maanden
Maximale huurperiode
24 maanden
Type huurovereenkomst
Naar aard van korte duur
Woonoppervlakte
80 m2
Perceelgrootte
60 m2
Inhoud
380 m3
Bouwlagen
2
Energielabel
C
Aantal slaapkamers
2
Aantal kamers
3
Aantal toiletten
2
Vloer
Laminaat
Oplevering
Gestoffeerd
Bouwjaar
1910

Voorzieningen

Apart toilet
Dakterras
Ligbad

Over dit object

Algemene omschrijving van deze woning

In het centrum ligt deze verrassend ruime bovenwoning met 2 slaapkamers, woonkamer met open keuken, dakterras en balkon. Het ligt op een steenworp afstand van de Grote Markt met alle bruisende horeca, gezellige terrassen en vertier.

Indeling

BEGANE GROND
De algemene hal geeft toegang tot 2 wooneenheden. Via de trap is de bovenwoning te bereiken welke start op de eerste verdieping.

EERSTE VERDIEPING
De trap vanuit de hal komt uit op de overloop van de verdieping.

De woonkamer is L-vormig waarbij het zitgedeelte aan de voorkant ligt. De vloer is afgewerkt met een nette, lichte laminaatvloer. De intercom voor de voordeur zit ook in de woonkamer. Aan de achterzijde ligt de keuken. Deze is netjes uitgevoerd met een wit aanrechtblok in wandopstelling geplaatst en voorzien van een oven, een 4 pits gaskookplaat met afzuigkap, een koelkast en een vriezer.

Vanuit de keuken bieden schuifdeuren toegang tot een fijn dakterras met composiet vlonders en vooral veel zon. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich een halletje met daaraan het betegelde toilet met handwasbak. De Remeha cv-combiketel van 2010 is hier ook geplaatst en hier is tevens ruimte voor een vaatwasser.

TWEEDE VERDIEPING
Een trap leidt naar de 2e verdieping.

Op de overloop is het separaat betegelde toilet, de volledig betegelde badkamer met een dubbel wastafelmeubel en een ligbad. In de badkamer is de wasmachineaansluiting aangebracht.

De slaapkamer aan de achterkant heeft een laminaatvloer en een schuifpui met rolluik naar het balkon. De voorste slaapkamer heeft ook een laminaatvloer en 2 dakkapellen, een mooie schuifkastenwand en knieschotten voor het opbergen van spullen.

Extra informatie

Het gaat hier om een bovenwoning met een gezamenlijke entree en hal.
- Als huurder dient u maandelijks bovenop de huurpenningen een voorschot voor het gebruik van GWE, TV&Internet en de Gemeentelijke heffingen aan de verhuurder te voldoen. Dit is een bedrag ter hoogte van 200,- euro.

Over de huurprijs en meer...

Maandelijkse huurprijs 995,-
Waarborgsom 995,-
Bruto inkomensnorm 2.985,- p.m.

Vraag het aan Jorn Hopmans

Heb je vragen over deze woning of wil je graag een bezichtiging? Neem contact op met Jorn Hopmans.

Bel: 0164 – 857151
Mail: jorn@hopmanswonen.nl

Voorwaarden

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat moet je beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • Je kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer je transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 995,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heb je geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Let op:

 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien je geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kan je in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat je je aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail word je tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heb je na de bezichtiging interesse in de woning en wil je daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of je aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten je dient te kunnen overleggen. Vervolgens maak je een profiel aan via  https://hopmanswonen.verhuurtbeter.nl/. Via deze portal worden jouw documenten opgevraagd en word je gescreend. Het aanmaken van dit profiel kost eenmalig € 30,00 voor 12 maanden. Er vindt geen restitutie plaats.

Niet in aanmerking

Wanneer kom je niet in aanmerking voor een woning bij ons:

 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • Je te maken hebt met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.