Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze woning hanteren wij een minimaal bruto maandelijks inkomen en u dient een waarborgsom te kunnen voldoen voor aanvang van de huur.

Berekening: 3 x [brutomaandhuur],-
Berekening: 2 x [brutomaandhuur],-

Let op: Indien u zelfstandig ondernemer bent of u heeft een inkomen anders dan uit een dienstverband voor een werkgever, dan kan er een afwijkende inkomensnorm gehanteerd worden.

Bergen op Zoom

Lievevrouwestraat
975,- p.m.

Op één van de mooiste locaties van Bergen op Zoom ligt dit karakteristieke en ruime appartement in de Lievevrouwestraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 157 m2.

Het object is gelegen midden in het centrum.

Appartement
Appartement
Kaal
Kaal
1
1 slaapkamer(s)
Per direct
Per direct
975,- p.m.

Kenmerken van dit object

Algemeen

Beschikbaar vanaf
Per direct
Minimale huurperiode
12 maanden
Type huurovereenkomst
Onbepaalde tijd
Woonoppervlakte
157 m2
Perceelgrootte
190 m2
Inhoud
390 m3
Bouwlagen
2
Energielabel
niet beschikbaar
Aantal slaapkamers
1
Aantal kamers
3
Aantal toiletten
2
Vloer
Laminaat
Oplevering
Kaal
Bouwjaar
1900

Voorzieningen

Apart toilet
Aparte douche
Begane grond aanwezig
Tuin

Over dit object

Indeling van deze woning

Begane grond:
Hal met toegang tot een ruim opgezette voorkamer inclusief etalage. Door de dubbele bestemming die op dit object rust is deze ruimte prima te gebruiken als winkel-/kantoorruimte of gewoon als een 2e woonkamer. De ruimte is voorzien van een vinyl vloer, wandafwerking voorzien met stucwerk en plafond is afgewerkt met spuitwerk. Vanuit deze ruimte heeft u toegang tot het betegelde toilet en toegang tot de woonkamer, keuken, kelder en achteruitgang naar de tuin.

Woonkamer:
De woonkamer met deels open keuken is gelegen aan de achterzijde van het object. Deze zeer ruime woonkamer biedt toegang tot de riante "groene" achtertuin.

Kelder:
Deze is ingedeeld in 2 ruimtes (35m²).

Ruimte 1: Middels de trap toegang tot de kelder, die voorzien is van een stenen vloer, elektra en heeft vele inrichting mogelijkheden zoals een bergruimte of hobbyruimte.

Ruimte 2: Te bereiken vanuit ruimte 1, voorzien van stenen vloer en elektra, momenteel in gebruik als bergkelder, maar heeft de mogelijkheid om er bijvoorbeeld een hobbyruimte of een wijnkelder met bar van te maken.

Keuken:
De half open keuken (± 8m²) heeft een rode vinyl vloer en een mat houten hoek opgestelde keukeninrichting met zwart hoogglans werkblad. Deze fijne keuken is voorzien van een vaatwasmachine, combi-oven, rvs spoelbak, koelkast, afzuigkap en gasfornuis. De ingebouwde kast en losstaande keukenkast geven de mogelijkheid voor opbergruimte.

Eerste verdieping

Bereikbaar middels een vaste trap betreedt u de enige slaapkamer (18m²), met badkamer (4m²) en suite. De slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een tapijtvloer en wandafwerking.

De betegelde badkamer is ingericht met een wastafel, een hoek opgestelde douchecabine met thermostaatkraan en een tweede toilet.

Algemene omschrijving

De woning is goed bereikbaar en heeft diverse mogelijkheden. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Bergen op Zoom, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 5 minuten rijden.

De woning kan natuurlijk heel goed gebruikt worden voor bewoning, maar ook een combinatie van wonen en een zakelijke of maatschappelijke bestemming zou uitstekend passen.

Extra informatie

- Aan de rand van het centrum van Bergen op Zoom.
- Uitvalswegen richting Zeeland / Rotterdam (A4) zijn op enkele autominuten bereikbaar.
- De stoffering is tegen een vaste aanschafwaarde over te nemen OF u kunt de stoffering huren voor een meerprijs van € 50,00 per maand.

Over de huurprijs en meer...

Maandelijkse huurprijs 975,-
Waarborgsom 975,-
Bruto inkomensnorm 2.925,- p.m.

Vraag het aan Jorn Hopmans

Heb je vragen over deze woning of wil je graag een bezichtiging? Neem contact op met Jorn Hopmans.

Bel: 0164 – 857151
Mail: jorn@hopmanswonen.nl

Altijd de nieuwste woningen in je mail

Blijf op de hoogte van nieuwe woningen.

Voorwaarden

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat moet je beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • Je kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer je transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 975,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heb je geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Let op:

 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien je geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kan je in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat je je aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail word je tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heb je na de bezichtiging interesse in de woning en wil je daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of je aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten je dient te kunnen overleggen. Vervolgens maak je een profiel aan via  https://hopmanswonen.verhuurtbeter.nl/. Via deze portal worden jouw documenten opgevraagd en word je gescreend. Het aanmaken van dit profiel kost eenmalig € 30,00 voor 12 maanden. Er vindt geen restitutie plaats.

Niet in aanmerking

Wanneer kom je niet in aanmerking voor een woning bij ons:

 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • Je te maken hebt met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.