Bergen op Zoom
Kremerstraat
Appartement
2 slaapkamers
181
Kaal opgeleverd
Huurprijs1.575,00p.m.
Beschikbaar per 01-08-2022

Gelegen in hartje centrum en op een steenworp afstand van de Grote Markt met zicht op de beltoren van Bergen op Zoom is dit verrassend ruime 3 kamer appartement (ca. 180 m2 !) beschikbaar. Het object is modern afgewerkt en beschikt over een grote, gezellige woonkamer, leefkeuken, 2 riante slaapkamers op de eerste verdieping, dakterras en patio.

Huurgegevens

Beschikbaar vanaf01-08-2022
HuurovereenkomstOnbepaalde tijd

Huurprijs, borg en inkomensnorm

Maandelijkse huurprijs1.575,00
Borg1.575,-
Bruto inkomensnorm4.725,-p.m.

Kenmerken.

Type woningAppartement
Woonoppervlakte181
Perceeloppervlakte120
Aantal slaapkamers2
Aantal kamers3
Aantal toiletten2
Aantal bouwlagen2
VloerLaminaat
OpleveringKaal
Bouwjaar2010
Energielabelniet beschikbaar

Huurprofiel.

Minimaal bruto inkomen: 4.725,-
Extra informatie.Apart toiletAparte doucheBalkonDakterras

Indeling van de woning

Begane grond:
Via de entree vanaf de Kremerstraat betreed u de gezamenlijke entree die is voorzien van een brievenbus en bellentableau met videofoon installatie, eigen meterkast, privéberging en de trap omhoog naar de eerste verdieping. De privéberging leent zich uitstekend voor het plaatsen van tenminste 2 fietsen.

Eerste verdieping: (appartement)
Via de achterzijde vanaf de gezamenlijke binnenplaats betreed u het appartement.

Entree/Hal met videofooninstallatie, groepenkast, eerste toilet inclusief fonteintje, trapopgang naar de verdieping en een doorgang naar zowel de woonkamer als de keuken.

Woonkamer : Enorm ruime woonkamer aan de voorzijde (Kremerstraat) van het appartement. De woonkamer is 12 meter diep en 5 meter breed (!), voorzien van een laminaatvloer en heeft lichtinval van zowel de voorzijde als vanaf de patio.

Keuken ( afmetingen: 5,00 x 4,20 m) : beschikt over alle moderne inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, inbouwoven, koel-/vriescombinatie, afzuigkap met gaskookstel. In de keuken is voldoende ruimte voor het plaatsen van een 6 persoons eettafel. Er is een trapkast beschikbaar voor extra bergruimte. Vanuit de keuken is middels een dubbel openslaande tuindeur het dakterras te bereiken.

Tweede verdieping:
Overloop met toegang tot 2 slaapkamers, badkamer en de ketelruimte. De overloop zou zich eveneens kunnen lenen voor het plaatsen van een bureau alszijnde werkruimte.

Slaapkamer 1 ( afmetingen: 5,00 x 5,40 m) : Gelegen aan de voorzijde van het appartement (Kremerstraat) en beschiktover CAI-aansluitingen, UTP-kabel voor internet, inbouwkast, draai-raam welke is voorzien van rolgordijn en een lichtkoepel in het dak. Het balkenplafond geeft de ruimte een mooi authentiek karakter.

Slaapkamer 2 ( afmetingen: 5,00 x 4,10 m) : Gelegen aan de achterzijde (binnenplaats) is de 2e slaapkamer gelegen. Deze kamer is voorzien van 2 ramen en een laminaatvloer.

Badkamer ( afmetingen:4,00 x 2,36 m) : De betegelde badkamer is voorzien van 2 wastafels, ligbad, douchecabine, mechanische ventilatie en een tweede toilet.

Ketelruimte is voorzien van aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger. Hier is tevens de combiketel geplaatst.

Ligging

Woning is gelegen in het centrum van Bergen op Zoom nabij de Grote Markt. Deze kenmerkt zich als een gezellig Bourgondisch levendig stadscentrum met diverse monumenten, supermarkten, kledingwinkels, horeca en openbaar vervoer op loopafstand. Bergen op Zoom biedt goede uitvalswegen richting Antwerpen (20min), Zeeland en Moerdijk (30min) en Rotterdam (40 min).

Verwarming en warmwater voorziening

De gehele woning wordt in warmte en warm water voorzien door middel van een HR-combiketel.

Extra informatie

* Het object is gelegen in een autovrije zone.
* Het appartement voor onbepaalde tijd te huur.
* De woning is deels gestoffeerd door de aanwezige vloerdelen. Alle overige stoffering en meubilering is voor rekening van huurder.
* Parkeervergunning voor de eerste auto kost circa € 60,00 p/jaar.

Voorwaarden.

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat dient u te beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • U kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer u transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 1.575,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heeft u geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Let op:
 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien u geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kunt u in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat u uzelf aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail wordt u tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heeft u na de bezichtiging interesse in de woning en wilt u daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of u aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten u dient te kunnen overleggen.

Niet in aanmerking

Wanneer u niet in aanmerking komt voor een woning bij ons:
 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • U te maken heeft met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.

Huurprijs en kosten overzicht.

Maandelijkse huurprijs.

Kale huurprijs1.575,00
Totaal1.575,00

Borg.

Borg1.575,00

Wat wilt u graag weten?

Stel hieronder uw vraag over deze woning.