Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze woning hanteren wij een minimaal bruto maandelijks inkomen en u dient een waarborgsom te kunnen voldoen voor aanvang van de huur.

Berekening: 3 x [brutomaandhuur]

Let op: Indien u zelfstandig ondernemer bent of u heeft een inkomen anders dan uit een dienstverband voor een werkgever, dan kan er een afwijkende inkomensnorm gehanteerd worden.

Bergen op Zoom

Koevoetstraat
840,- p.m.
In optie

Dit 3 kamer appartement vindt u op een rustige locatie in het historisch centrum van Bergen op Zoom. Het appartement is instapklaar en beschikt over o.a. 2 slaapkamers. Verder is het voorzien van dubbel glas en is het gelegen op de tweede verdieping.

Appartement
Appartement
Kaal
Kaal
2
2 slaapkamer(s)
01-10-2021
01-10-2021
840,- p.m.
In optie

Kenmerken van dit object

Algemeen

Beschikbaar vanaf
01-10-2021
Minimale huurperiode
12 maanden
Type huurovereenkomst
Onbepaalde tijd
Woonoppervlakte
90 m2
Perceelgrootte
90 m2
Inhoud
450 m3
Bouwlagen
1
Energielabel
B
Aantal slaapkamers
2
Aantal kamers
3
Aantal toiletten
2
Vloer
Kaal
Oplevering
Kaal
Bouwjaar
2006

Voorzieningen

Apart toilet
Aparte douche
Ligbad

Over dit object

Algemene omschrijving van deze woning

Dit 3 kamer appartement vindt u op een rustige locatie in het historisch centrum van Bergen op Zoom. Het appartement is instapklaar en beschikt over o.a. 2 slaapkamers. Verder is het voorzien van dubbel glas en is het gelegen op de tweede verdieping.

Indeling

Ruime entree/ hal voorzien van berging, betegelde toiletruimte met fonteintje en toegang tot de woonkamer en de 2 slaapkamers.

De lichte, ruime woonkamer (ca. 40m²) is gelegen aan de achterzijde en voorzien van stucwerk wanden en plafond, deuren naar het balkon welke is gelegen op het zuiden en de eerste slaapkamer.

De keuken is gelegen aan de voorzijde van de woonkamer en is voorzien van diverse keukenkasten, kunststof aanrechtblad, inbouwspots, aparte kastenwand en diverse apparatuur zoals een gaskookplaat, afzuigkap, combi- magnetron/ oven, vaatwasser en koelkast.

De badkamer is verder voorzien van een douchecabine, ligbad, toilet en wastafel. Slaapkamer 1 is circa 10 m² en slaapkamer 2 circa 15 m² met dubbele deuren naar de loggia welke is gelegen op het zuiden.

Dit appartementencomplex is gelegen in hartje Bergen op Zoom. Winkels, terrassen, restaurants en het station liggen op loopafstand. Bovenop de kale huurprijs worden er extra kosten (€55,-) in rekening gebracht wegens het algemeen gebruik en de schoonmaakkosten.

Extra informatie

- Het is mogelijk om in de ondergelegen parkeerkelder een parkeerplaats bij te huren (circa € 75,- per maand). Beschikbaarheid onder voorbehoud.
- Interne berging met opstelplaats voor de cv installatie, wasmachine en mechanische ventilatie-unit.
- Beneden het appartement bevindt zich een privé berging voor o.a. de fietsen.
- Regelmatig komen er appartementen beschikbaar in dit complex. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid en huurprijzen.

Over de huurprijs en meer...

Maandelijkse huurprijs 895,-
Waarborgsom 1.790,-
Bruto inkomensnorm 2.520,- p.m.
Bekijk de kostenopbouw

Vraag het aan Coen Michielsen

Heb je vragen over deze woning of wil je graag een bezichtiging? Neem contact op met Coen Michielsen.

Bel: 0164 – 857151
Mail: coen@hopmanswonen.nl

Voorwaarden

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat moet je beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • Je kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer je transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 1.790,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heb je geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Let op:

 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien je geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kan je in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat je je aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail word je tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heb je na de bezichtiging interesse in de woning en wil je daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of je aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten je dient te kunnen overleggen. Vervolgens maak je een profiel aan via  https://hopmanswonen.verhuurtbeter.nl/. Via deze portal worden jouw documenten opgevraagd en word je gescreend. Het aanmaken van dit profiel kost eenmalig € 30,00 voor 12 maanden. Er vindt geen restitutie plaats.

Niet in aanmerking

Wanneer kom je niet in aanmerking voor een woning bij ons:

 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • Je te maken hebt met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.