Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze woning hanteren wij een minimaal bruto maandelijks inkomen en u dient een waarborgsom te kunnen voldoen voor aanvang van de huur.

Berekening: 3 x [brutomaandhuur],-
Berekening: 2 x [brutomaandhuur],-

Let op: Indien u zelfstandig ondernemer bent of u heeft een inkomen anders dan uit een dienstverband voor een werkgever, dan kan er een afwijkende inkomensnorm gehanteerd worden.

Bergen op Zoom

Keldermanslaan
875,- p.m.
Verhuurd onder voorbehoud

Op een goede woonlocatie, nabij het centrum gelegen is dit 3-kamer appartement op de vierde verdieping beschikbaar. Het beschikt onder meer over een riante woonkamer met een tweetal balkons, een hoofdslaapkamer met badkamer-en-suite, een tweede slaapkamer, een aparte doucheruimte met toilet en een privé parkeerplaats op het afgesloten terrein.

Appartement
Appartement
Gestoffeerd
Gestoffeerd
2
2 slaapkamer(s)
01-08-2019
01-08-2019
875,- p.m.
Verhuurd onder voorbehoud

Kenmerken van dit object

Algemeen

Beschikbaar vanaf
01-08-2019
Minimale huurperiode
12 maanden
Type huurovereenkomst
Onbepaalde tijd
Woonoppervlakte
93 m2
Inhoud
260 m3
Bouwlagen
1
Energielabel
D
Aantal slaapkamers
2
Aantal kamers
3
Aantal toiletten
2
Vloer
Hout
Oplevering
Gestoffeerd
Bouwjaar
1977

Voorzieningen

Apart toilet
Balkon
Ligbad
Vrij parkeren

Over dit object

Indeling van deze woning

Begane grond:
De centrale hal van het appartementencomplex is uitgerust met de brievenbussen en de videofooninstallatie. Vanuit hier heeft u toegang tot de gemeenschappelijke recreatieruimte en een eigen afsluitbare berging.

Appartement: (vierde verdieping)
Met het trappenhuis of de lift komt u uit op de gezamenlijke hal met het tegenoverliggende
appartement nummer 28. Hier bevindt zich extern de meterkast.

De L-vormige entree van het appartement is voorzien van een videofoon en is afgewerkt met een luxe parketvloer en stukwerk wanden. De entree geeft toegang tot de woonkamer, de toiletruimte met douche en twee slaapkamers.

De toiletruimte is afgewerkt met een betegelde vloer en de wanden en plafond met spuitwerk. Verder is hier aanwezig een douchecabine, een fonteintje en een gewoon closet.

De ruime woonkamer (ca. 50 m2 incl. open keuken) is afgewerkt met een luxe parketvloer, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond. In de woonkamer bevindt zich een elektrische sierhaard met een marmer plateau. Aan de voorzijde van het appartement zijn er twee balkons aanwezig die vanuit de woonkamer te bereiken zijn via dubbel openslaande deuren.

De moderne open keuken heeft een lichte, U-vormige keukenopstelling met onder- en bovenkasten. Deze keuken is uitgerust met luxe inbouwapparatuur, met onder meer een combimagnetron, 4-pits inductiekookplaat, een vaatwasmachine en koelkast met vriesvak.

De hoofdslaapkamer (19 m2) met balkon is afgewerkt met laminaat op de vloer, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond. Deze kamer is tevens voorzien van elektrische rolluiken. Vanuit de slaapkamer heeft u directe toegang tot de badkamer-en-suite.

De badkamer-en-suite is uitgerust met een ligbad, een tweede toilet en een nieuw wastafelmeubel. Hier bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine. Het plafond is voorzien van inbouwspots.

De 2e slaapkamer (ca. 11 m2) is afgewerkt met laminaat op de vloer, stukwerk wanden en een
spuitwerk plafond.

Buitenzijde

De balkons die bereikbaar zijn vanaf de woonkamer (voorzijde) zijn voorzien van buitenverlichting en een elektrisch zonnescherm. U heeft een fraai uitzicht op onder meer de gemeenschappelijke tuin. Het derde balkon (Westen) is bereikbaar via de hoofdslaapkamer.

Het appartement beschikt over een privé parkeerplaats op een afgesloten terrein. Dit terrein is
voorzien van een slagboom die wordt bediend met een afstandsbediening.

Tevens is er voor uw bezoek een parkeerkaart waarmee men gratis tijdelijk kan parkeren. Met de
afstandsbediening kan de slagboom vanuit het appartement geopend worden.

Extra informatie

- De huurprijs is inclusief stoffering, doch exclusief de servicekosten en overige vaste lasten.
- De huurdersbijdrage voor de servicekosten zijn € 200,- per maand. Hierin zijn opgenomen een voorschot bedrag voor het gas- en watergebruik, stroomverbruik algemene ruimtes en dagelijks klein onderhoud van de algemene ruimtes.
- De appartementen zijn aan de voorzijde voorzien van dubbele beglazing en de slaapkamers zijn voorzien van elektrische rolluiken.
- Het appartementencomplex beschikt over een liftvoorziening en een ontmoetingsruimte op de
begane grond.
- De badkamer gaat gerenoveerd worden. Er worden hier onder andere gemonteerd: nieuw tegelwerk, nieuwe badkuip met douchewand en een nieuw toilet.

Over de huurprijs en meer...

Maandelijkse huurprijs 1.075,-
Waarborgsom 2.150,-
Bruto inkomensnorm 2.625,- p.m.
Bekijk de kostenopbouw

Vraag het aan Ralph Hopmans

Heb je vragen over deze woning of wil je graag een bezichtiging? Neem contact op met Ralph Hopmans.

Bel: 0164 – 857151
Mail: ralph@hopmanswonen.nl

Altijd de nieuwste woningen in je mail

Blijf op de hoogte van nieuwe woningen.

Voorwaarden

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat moet je beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • Je kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer je transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 2.150,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heb je geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Let op:

 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien je geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kan je in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat je je aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail word je tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heb je na de bezichtiging interesse in de woning en wil je daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of je aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten je dient te kunnen overleggen. Vervolgens maak je een profiel aan via  https://hopmanswonen.verhuurtbeter.nl/. Via deze portal worden jouw documenten opgevraagd en word je gescreend. Het aanmaken van dit profiel kost eenmalig € 30,00 voor 12 maanden. Er vindt geen restitutie plaats.

Niet in aanmerking

Wanneer kom je niet in aanmerking voor een woning bij ons:

 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • Je te maken hebt met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.