Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze woning hanteren wij een minimaal bruto maandelijks inkomen en u dient een waarborgsom te kunnen voldoen voor aanvang van de huur.

Berekening: 3 x [brutomaandhuur]

Let op: Indien u zelfstandig ondernemer bent of u heeft een inkomen anders dan uit een dienstverband voor een werkgever, dan kan er een afwijkende inkomensnorm gehanteerd worden.

Roosendaal

Jacob van Ruijsdaelstraat
880,- p.m.
In optie

Heerlijk ruim appartement gelegen aan de Jacob van Ruijsdaelstraat te Roosendaal. Het appartement is in zijn geheel opgefrist en wordt instapklaar aangeboden.
Dit appartement heeft een ideale ligging met op loopafstand het Rosada Designer Outlet en (sport)voorzieningen bij "De Stok" maar ook de directe oprit van de uitvalswegen. U draait haast direct de snelweg op richting Breda, Rotterdam of richting Antwerpen.

Het appartement is gelegen op de 3e etage van het complex. Een riante woonkamer is aanwezig, 2 slaapkamers, moderne keuken en toilet, een nieuwe Cv-installatie en zowel een balkon gelegen aan de voorzijde als achterzijde van het complex.

Het appartement is PER DIRECT beschikbaar en zal volledig gestoffeerd aangeboden worden met o.a. een laminaat en tegelvoer, gordijnen en lampen/inbouwspots.

Appartement
Appartement
Gestoffeerd
Gestoffeerd
2
2 slaapkamer(s)
Per direct
Per direct
880,- p.m.
In optie

Kenmerken van dit object

Algemeen

Beschikbaar vanaf
Per direct
Maximale huurperiode
12 maanden
Type huurovereenkomst
Naar aard van korte duur
Woonoppervlakte
75 m2
Bouwlagen
1
Energielabel
B
Aantal slaapkamers
2
Aantal kamers
3
Aantal toiletten
1
Vloer
Laminaat
Oplevering
Gestoffeerd
Bouwjaar
1963

Voorzieningen

Apart toilet
Aparte douche
Balkon
Kelder
Vrij parkeren

Over dit object

Algemene omschrijving van deze woning

Heerlijk ruim appartement gelegen aan de Jacob van Ruijsdaelstraat te Roosendaal. Het appartement is in zijn geheel opgefrist en wordt instapklaar aangeboden.
Dit appartement heeft een ideale ligging met op loopafstand het Rosada Designer Outlet en (sport)voorzieningen bij "De Stok" maar ook de directe oprit van de uitvalswegen. U draait haast direct de snelwegen op richting Breda, Rotterdam of richting Antwerpen.

Het appartement is gelegen op de 3e etage van het complex. Een riante woonkamer is aanwezig, 2 slaapkamers, moderne keuken en toilet, een nieuwe Cv-installatie en zowel een balkon gelegen aan de voorzijde als achterzijde van het complex.

Het appartement is PER DIRECT beschikbaar en zal volledig gestoffeerd aangeboden worden met o.a. een laminaat en tegelvoer, gordijnen en lampen/inbouwspots.

Indeling van deze woning:

Begane grond:
Op de begane grond is de gezamenlijke entree. Aan de voorzijde van de entree vind u de brievenbussen en het deurbel/intercom (met video) systeem. De ruime hal geeft vervolgens toegang tot de bergingen en het trappenhuis.

Het appartement beschikt over een eigen afgesloten berging van ca. 7 m2.

Via het trappenhuis zijn de etages bereikbaar. Het appartement is gelegen op de 3e etage.
Op iedere etage zijn telkens 2 appartementen gesitueerd.

Derde (3e) etage:
Op de derde etage vind u de eigen voordeur, waarna u de hal van het appartement betreedt. Via de hal zijn nagenoeg alle leefruimtes bereikbaar.

Aan de voorzijde van het complex zijn beide slaapkamers en de woonkamer gelegen.
Slaapkamer 1 is ca. 8 m2 en voorzien van een laminaatvloer, gordijnen en plafonniere.
Slaapkamer 2 is ca. 10 m2 en voorzien van een dubbele inbouwkast, laminaatvloer, gordijnen en plafonniere. Daarnaast is er een schuifdeur aanwezig om direct van de slaapkamer de woonkamer te betreden.

Er is een riante woonkamer aanwezig van ca. 31 m2. De woonkamer is gelegen over de hele lengte van het appartement met een fraai uitzicht aan weerskanten. Aan de voorzijde van de kamer is het kleine balkon bereikbaar.
Aan de achterzijde van de woonkamer is er toegang tot de badkamer.

De badkamer is ca. 3 m2 en voorzien van een douche met glazen deur en een wastafel inclusief meubel met inbouwspots.

Er is een keurig nette en moderne toiletruimte aanwezig. De toilet is volledig betegeld en voorzien van een hangend toilet met fonteintje.

Ook de keuken heeft een nette en moderne uitstraling. De keuken is ca. 9 m2. en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, oven, 4-pits gasfornuis, afzuigunit en diverse onder en bovenkastjes.
Aan de achterzijde van de keuken is er toegang tot het ruime balkon, maar tevens vind u hier de aansluitingen voor het witgoed (wasmachine en droger), extra aansluiting voor een vaatwasser en de nieuwe Cv-installatie (Intergas Xtreme, bj 2020).

Het balkon aan de achterzijde is ca. 6 m2 met een betonnen vloer.

Servicekosten / VvE-bijdrage:

Naast de maandelijkse huurprijs betaald u ook een bijdrage voor de voorzieningen welke verzorgd worden vanuit Vereniging van Eigenaren.
Deze kosten bedragen € 70,00 per maand en bestaan uit de volgende specificaties:

- Elektrakosten algemeen
- Glasbewassing algemeen
- Klein onderhoud algemeen
- Schoonmaak algemeen
- Glasverzekering
- Waterkosten algemeen

Extra informatie:

- Beschikbaar: PER DIRECT.
- Het appartement wordt volledig GESTOFFEERD aangeboden.
- De huurtermijn is in eerste instantie voor Bepaalde Tijd - maximaal 12 maanden. Bij wederzijdse tevredenheid kan dit omgezet worden naar een Onbepaalde tijd.
- Gelegen op een gunstige locatie.
- Schitterend uitzicht over Roosendaal.

Over de huurprijs en meer...

Maandelijkse huurprijs 950,-
Waarborgsom 1.920,-
Bruto inkomensnorm 2.640,- p.m.
Bekijk de kostenopbouw

Vraag het aan Coen Michielsen

Heb je vragen over deze woning of wil je graag een bezichtiging? Neem contact op met Coen Michielsen.

Bel: 0164 – 857151
Mail: coen@hopmanswonen.nl

Altijd de nieuwste woningen in je mail

Blijf op de hoogte van nieuwe woningen.

Voorwaarden

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat moet je beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • Je kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer je transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 1.920,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heb je geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Let op:

 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien je geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kan je in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat je je aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail word je tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heb je na de bezichtiging interesse in de woning en wil je daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of je aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten je dient te kunnen overleggen. Vervolgens maak je een profiel aan via  https://hopmanswonen.verhuurtbeter.nl/. Via deze portal worden jouw documenten opgevraagd en word je gescreend. Het aanmaken van dit profiel kost eenmalig € 30,00 voor 12 maanden. Er vindt geen restitutie plaats.

Niet in aanmerking

Wanneer kom je niet in aanmerking voor een woning bij ons:

 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • Je te maken hebt met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.