Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze woning hanteren wij een minimaal bruto maandelijks inkomen en u dient een waarborgsom te kunnen voldoen voor aanvang van de huur.

Berekening: 3 x [brutomaandhuur]

Let op: Indien u zelfstandig ondernemer bent of u heeft een inkomen anders dan uit een dienstverband voor een werkgever, dan kan er een afwijkende inkomensnorm gehanteerd worden.

Bergen op Zoom

Hoogstraat
1.125,- p.m.

Riant 3-kamer-appartement met een schitterende ligging in het centrum van Bergen op Zoom beschikbaar. De woning is voorzien van 2 ruime slaapkamers en een balkon. Daarnaast beschikt het complex over een traplift tot aan de voordeur van het appartement.

Appartement
Appartement
Gestoffeerd
Gestoffeerd
2
2 slaapkamer(s)
Per direct
Per direct
1.125,- p.m.

Kenmerken van dit object

Algemeen

Beschikbaar vanaf
Per direct
Minimale huurperiode
24 maanden
Type huurovereenkomst
Onbepaalde tijd
Woonoppervlakte
80 m2
Perceelgrootte
90 m2
Inhoud
320 m3
Bouwlagen
1
Energielabel
niet beschikbaar
Aantal slaapkamers
2
Aantal kamers
3
Aantal toiletten
1
Vloer
Laminaat
Oplevering
Gestoffeerd
Bouwjaar
1978

Voorzieningen

Apart toilet
Aparte douche
Balkon
Open haard

Over dit object

Algemene omschrijving van deze woning

Riant 3-kamer-appartement met een schitterende ligging in het centrum van Bergen op Zoom beschikbaar. De woning is voorzien van 2 ruime slaapkamers en een balkon. Daarnaast beschikt het complex over een traplift tot aan de voordeur van het appartement.

Indeling

Begane grond:
Hoofdentree met de postbussen en de meterkasten van de 2 aanwezige appartementen. Via de trap bereikt u de eerste verdieping waar het appartement is gesitueerd.

De trap is tevens voorzien van een elektrische TRAPLIFT. Hierdoor is de woning ook goed te gebruiken voor mensen die minder mobiel zijn.

Eerste verdieping:
Via de voordeur komt u op de gang met directe toegang tot de woonkamer, het toilet, de badkamer, een interne berging en de 2 riante slaapkamers.

De woonkamer (ca. 27 m2) is aan de voorzijde van het object gelegen. De grote raampartijen bieden een mooi uitzicht op de "Hoogstraat". De woonkamer is v.v. een schouw met open haard. In de woonkamer is tevens de ruime keuken (ca. 7 m2) gesitueerd die wordt deels gescheiden middels een bar-opstelling. De keuken is o.a. voorzien van; vaatwasser, inbouwkoelkast, 4- pits gaskookplaat, afzuigkap en voldoende opbergruimte middels de keukenkasten.

Aan de achterzijde van het appartement zijn 2 ruime slaapkamers (ca. 12 en 15 m2) gelegen. De kleinere slaapkamer biedt toegang tot het balkon. Via het balkon is er zicht op de binnentuin van Appartementencomplex "Franciscusberg".

De badkamer is voorzien van 2 wastafels, een inloopdouche en een aansluitpunt voor de wasmachine. In de badkamer vindt u tevens de Cv-installatie (Remeha Avanta), deze is gesitueerd in een afgesloten ruimte.

De toiletruimte is gelegen in de hal en v.v. een zwevend toilet en fonteintje. Daarnaast heeft de toiletruimte recentelijk een upgrade gehad waardoor het weer een moderne uitstraling heeft gekregen.

Verder beschikt het appartement nog over een extra interne bergruimte van +/- 3m2 en is er nog een externe berging aanwezig voor fietsen, deze berging is gesitueerd onder de doorgang richting het complex "Franciscusberg".

Extra informatie

- Het appartement is bereikbaar middels een traplift;
- Externe berging aanwezig aan de buitenzijde van het object;
- Waarborgsom betreft 2 maanden huur;
- De huurprijs is exclusief gas/water/elektra;
- Minimale huurperiode van 24 maanden;
- De woning is voor onbepaalde tijd te huur.

Over de huurprijs en meer...

Maandelijkse huurprijs 1.125,-
Waarborgsom 2.250,-
Bruto inkomensnorm 3.375,- p.m.

Vraag het aan Jorn Hopmans

Heb je vragen over deze woning of wil je graag een bezichtiging? Neem contact op met Jorn Hopmans.

Bel: 0164 – 857151
Mail: jorn@hopmanswonen.nl

Voorwaarden

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat moet je beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • Je kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer je transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 2.250,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heb je geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Let op:

 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien je geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kan je in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat je je aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail word je tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heb je na de bezichtiging interesse in de woning en wil je daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of je aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten je dient te kunnen overleggen. Vervolgens maak je een profiel aan via  https://hopmanswonen.verhuurtbeter.nl/. Via deze portal worden jouw documenten opgevraagd en word je gescreend. Het aanmaken van dit profiel kost eenmalig € 30,00 voor 12 maanden. Er vindt geen restitutie plaats.

Niet in aanmerking

Wanneer kom je niet in aanmerking voor een woning bij ons:

 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • Je te maken hebt met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.