Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze woning hanteren wij een minimaal bruto maandelijks inkomen en u dient een waarborgsom te kunnen voldoen voor aanvang van de huur.

Berekening: 3 x [brutomaandhuur]

Let op: Indien u zelfstandig ondernemer bent of u heeft een inkomen anders dan uit een dienstverband voor een werkgever, dan kan er een afwijkende inkomensnorm gehanteerd worden.

Bergen op Zoom

Hippocrateslaan
3.950,- p.m.

Fraaie villa met privé buitenzwembad gelegen in de groene buurt, Warande-Oost. De villa bestaat uit 7 kamers waarvan 2 badkamers en een eigen fitnessruimte. Nabij uitvalswegen. Let op: De villa is onlangs gemoderniseerd en voorzien van o.a. andere vloeren, neutrale verfkleuren op de muren en nieuwe meubels.

Villa
Villa
Gemeubileerd
Gemeubileerd
5
5 slaapkamer(s)
01-02-2022
01-02-2022
3.950,- p.m.

Kenmerken van dit object

Algemeen

Beschikbaar vanaf
01-02-2022
Maximale huurperiode
24 maanden
Type huurovereenkomst
Naar aard van korte duur
Woonoppervlakte
343 m2
Bouwlagen
2
Energielabel
C
Aantal slaapkamers
5
Aantal kamers
6
Aantal toiletten
3
Vloer
Tegelvloer
Oplevering
gestoffeerd en gemeubileerd
Bouwjaar
1972

Voorzieningen

Apart toilet
Aparte douche
Begane grond aanwezig
Kelder
Ligbad
Open haard
Tuin
Vrij parkeren
Zwembad

Over dit object

Algemene omschrijving van deze woning

Fraaie villa met privé buitenzwembad gelegen in de groene buurt, Warande-Oost. De villa bestaat uit 7 kamers waarvan 2 badkamers en een eigen fitnessruimte. Nabij uitvalswegen. Let op: De villa is onlangs gemoderniseerd en voorzien van o.a. andere vloeren, neutrale verfkleuren op de muren en nieuwe meubels.

Indeling van deze woning:

Dit karakteristieke en buitengewone vrijstaande huis staat in de landelijke buurt Warande-Oost in Bergen op Zoom. Deze vrijstaande woning heeft een eigen buitenzwembad wat op het groene privé terrein gelegen is.

De villa heeft 7 kamers waarvan 4 slaapkamers, 2 badkamers. Via de buitenpoort krijgt u toegang tot uw eigen oprit en kunt u de woning via 2 verdiepingen betreden, het souterrain of de hoofdingang.

De woonkamer is opgedeeld in 2 zit/lounge gedeeltes die gescheiden worden middels een brede trap. Het woongedeelte is onlangs vernieuwd en gemoderniseerd. De muren en meubels zijn voorzien van een neutrale, lichte kleurstelling en van hoogwaardige kwaliteit. De 2 sfeerhaarden, in combinatie met de hoge- en brede raampartijen hebben een uitnodigende uitstraling.

Aan de achterzijde van de woning treft u een brede glazen alwaar de keuken zich bevindt. De keuken is in lichte kleurstelling en van alle gemakken voorzien zoals een dubbele wasbak, vaatwasser, 5 pits gaskookplaat, bar met krukken aan het kookeiland, elektrische afzuiging, kast met inbouw oven/magnetron, koelkast, vriezer en opbergmogelijkheden.

Er is tevens nog een bijkeuken aanwezig, welke eveneens in lichte kleurstelling is en voorzien van een enkele wasbak.

De slaapkamers zijn verspreid over de villa en verdeeld over 2 verdiepingen. De villa beschikt over 2 wellnessbadkamers.

Badkamer I is voorzien van vrijstaand ligbad, dubbele wasbak met spiegels en open inloopdouche met dubbele douchekop.

Badkamer II is voorzien van een wastafel met spiegel douche/stoomcabine.

De villa heeft tevens een aparte houten sauna welke voor 6 personen geschikt is.

In het souterrain bevindt zich de fitnessruimte met loungebank.

De villa is omgeven door een riante groene tuin met buitenzwembad en uitgerust met een tuinset geschikt voor 8 personen en diverse ligplaatsen.

Oplevering woning:

De woning wordt u aangeboden volledig gestoffeerd en gemeubileerd. Werkelijk alles is aanwezig om een zeer fijn verblijf tegemoet te zijn in deze villa.
Het meubilair in de woning is vorig jaar compleet vernieuwd, dit is op de huidige advertentie foto's nog niet terug te zien. De nieuwe advertentie foto's zullen z.s.m. geüpload worden.

Optioneel is het mogelijk om de woning ook zonder meubels te huren. Mocht dit uw voorkeur genieten, vraag dan naar deze voorwaarden.

Foto's advertentie:

De huidige advertentie dateren van een jaar geleden. Inmiddels is de volledige inventaris vernieuwd. Aan de woning zelf zijn, buiten wat kleurstellingen in diverse kamers en nieuwe vloeren (slaapkamers) geen aanpassingen gedaan.

De nieuwe advertentie foto's zullen toegevoegd worden zodra deze gereed zijn. Houdt onze website daarom goed in de gaten!!

Over de huurprijs en meer...

Maandelijkse huurprijs 3.950,-
Waarborgsom 7.900,-
Bruto inkomensnorm 11.850,- p.m.

Vraag het aan Coen Michielsen

Heb je vragen over deze woning of wil je graag een bezichtiging? Neem contact op met Coen Michielsen.

Bel: 0164 – 857151
Mail: coen@hopmanswonen.nl

Voorwaarden

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat moet je beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • Je kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer je transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 7.900,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heb je geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Let op:

 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien je geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kan je in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat je je aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail word je tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heb je na de bezichtiging interesse in de woning en wil je daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of je aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten je dient te kunnen overleggen.

Niet in aanmerking

Wanneer kom je niet in aanmerking voor een woning bij ons:

 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • Je te maken hebt met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.