Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze woning hanteren wij een minimaal bruto maandelijks inkomen en u dient een waarborgsom te kunnen voldoen voor aanvang van de huur.

Berekening: 3 x [brutomaandhuur]

Let op: Indien u zelfstandig ondernemer bent of u heeft een inkomen anders dan uit een dienstverband voor een werkgever, dan kan er een afwijkende inkomensnorm gehanteerd worden.

Halsteren

Gripkeshof
1.195,- p.m.
In optie

Gelegen in de populaire Halsterse wijk de “Rode Schouw” is deze royale, moderne tussenwoning met moderne keuken, 4 slaapkamers en onderhoudsvriendelijke tuin op het westen gelegen met achterom te huur.

De Rode Schouw is omgeven door veel bossen en ligt nabij een basisschool. Er zijn diverse fiets en wandelroutes in de omgeving te vinden. Ook is zwembad de Melanen op loopafstand gelegen.

De woning is direct te huur en beschikbaar tot maximaal 31 MEI 2023.

Woonhuis
Woonhuis
Gestoffeerd
Gestoffeerd
4
4 slaapkamer(s)
Per direct
Per direct
1.195,- p.m.
In optie

Kenmerken van dit object

Algemeen

Beschikbaar vanaf
Per direct
Beschikbaar tot
31-05-2023
Maximale huurperiode
16 maanden
Type huurovereenkomst
Naar aard van korte duur
Woonoppervlakte
120 m2
Perceelgrootte
90 m2
Inhoud
420 m3
Bouwlagen
3
Energielabel
B
Aantal slaapkamers
4
Aantal kamers
5
Aantal toiletten
2
Vloer
Hout
Oplevering
Gestoffeerd
Bouwjaar
1979

Voorzieningen

Apart toilet
Aparte douche
Begane grond aanwezig
Open haard
Tuin
Vrij parkeren

Over dit object

Algemene omschrijving van deze woning

Gelegen in de populaire Halsterse wijk de “Rode Schouw” is deze royale, moderne tussenwoning met moderne keuken, 4 slaapkamers en onderhoudsvriendelijke tuin op het westen gelegen met achterom te huur.

De Rode Schouw is omgeven door veel bossen en ligt nabij een basisschool. Er zijn diverse fiets en wandelroutes in de omgeving te vinden. Ook is zwembad de Melanen op loopafstand gelegen.

De woning is direct te huur en beschikbaar tot maximaal 31 MEI 2023.

Indeling van deze woning

Begane grond:
U komt de woning binnen via de hal met een betonnen vloer gedekt met grijze tegels. De hal is voorzien met wandafwerking stucwerk en plafond is afgewerkt met spuitwerk. Hier bevindt zich ook het moderne betegelde toilet, welke is ingericht met een hangcloset en handwastafel.

Vanuit de hal heeft u toegang tot de ruime, lichte woonkamer(± 45 m²), deze heeft een houten delen dekvloer. Verder bevindt zich er in de woonkamer een houtkachel, die aangesloten is via een externe luchttoevoer. Ook is er de trap naar de eerste verdieping. De half open keuken (± 13 m²) heeft een grijze tegelvloer en een witte hoogglans hoek opgestelde keukeninrichting met grijs werkblad. Deze fijne keuken is voorzien van een vaatwasmachine, combi-oven, rvs spoelbak, koelkast, afzuigkap en gasfornuis.

Via de deur komt u in de berging, deze is bevloerd met grijze tegels. Vanuit de berging heeft u toegang toe de achtertuin met achterom, is op het Westen gelegen en is ingericht met tegelbestrating. De schutting bestaat uit houten delen. Tot slot heeft de achtertuin een kleine vijver, die inmiddels dient als plantenbak.

Eerste verdieping:
Via de vaste trap vanuit de woonkamer komt u op de overloop, deze heeft een laminaat vloerafwerking. Hier bevindt zich de vaste trap naar de zolder en heeft u toegang tot de slaapkamers en badkamer. Slaapkamer II (± 12 m²) en Slaapkamer III (± 6 m²) zijn aan de voorzijde gelegen en zijn voorzien van een laminaatvloer en wandafwerking. Slaapkamer I (± 12 m²) is aan de achterzijde gelegen en heeft een laminaatvloer met afgewerkte wanden. De betegelde badkamer (± 5 m²) is ingericht met een wastafel, een hoek opgestelde douchecabine met thermostaatkraan en een tweede toilet.

Tweede verdieping:
Via de vaste trap vanuit de overloop komt u op de voorzolder, welke is voorzien van een laminaat vloer en glad stucwerk wanden. Hier bevindt zich de wasmachine aansluiting en de C.V. ketel. Vanuit de voorzolder heeft u toegang tot slaapkamer IV (14 m²), deze heeft een laminaat vloer en is voorzien van diverse opbergruimtes en een dakkapel met kunststof kozijnen met draai-/kantel ramen.

Algemeen

- Woonoppervlakte 120 m²;
- Woning wordt gestoffeerd geleverd;
- Energielabel B;

Over de huurprijs en meer...

Maandelijkse huurprijs 1.195,-
Waarborgsom 2.390,-
Bruto inkomensnorm 3.585,- p.m.

Vraag het aan Jorn Hopmans

Heb je vragen over deze woning of wil je graag een bezichtiging? Neem contact op met Jorn Hopmans.

Bel: 0164 – 857151
Mail: jorn@hopmanswonen.nl

Voorwaarden

Huurdersprofiel

 • Als kandidaat moet je beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
  • een actieve loopbaan bij een werkgever,
  • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
  • een pensioen,
  • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
 • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
 • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
 • Je kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
 • Wanneer je transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van 2.390,- indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heb je geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Let op:

 • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
 • Indien je geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kan je in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat je je aanmeldt.
 • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail word je tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heb je na de bezichtiging interesse in de woning en wil je daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of je aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten je dient te kunnen overleggen.

Niet in aanmerking

Wanneer kom je niet in aanmerking voor een woning bij ons:

 • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
 • Je te maken hebt met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
 • Een negatieve creditcheck.
 • Er geen volledige inschrijving is.
 • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.